Aspectele lui Venus

De în Monden 31 dec 2012
Vorbim in continuare despre Luna si Aspectele lui Venus.

Luna in conjunctie cu Venus

Prezinta abilitatea de a relationa cu oamenii foarte usor. Li se pare usor sa fie prietenosi cu toata lumea. Uneori aceata predispozitie poate starni suspiciuni unora pe care ii roade invidia. Niciodata asteapta ca o alta persoana sa faca primul gest atunci cand sunt prezentati si vor accepta pe oricine cu usurinta. Sunt extrem de receptivi la ideea de prietenie si detesta grosolania. Nu le place sa se ascunda in spatele pretextelor si se comporta in felul lor, asa cum au fost educati sa o faca.

Luna in sextil cu Venus

Arata necesitatea si dispozitia pentru relatii personale benefice. Exista un amestec de disociere si comunicare in parteneriatele sale sau cele pe care le va incheia si care duc la rezultate bune. Are succes in plan social, deoarece poate gandi, de obicei, numai de bine despre aproape oricine. Este dispus sa discute problemele, iar atitudinea sa optimista il retine de la a deveni preocupat doar de el. Simte aspectul material al vietii si se descurca bine la acest capitol. Rareori progresul impiedica intelegerea cu ceilalti.

Aspectele lui Marte

Luna in patrat cu Venus

Nativii sunt reticenti cu privire la formarea relatiilor din cauza responsabilitatilor pe care le presupun. Ceva ce tine de educatie sau de experienta face greu pentru ei sa-si recunosca sentimentele.

Aspectul nu sugereaza respingerea companiei, ci arata ca in loc sa faca diverse conexiuni care nu sunt de dorit, dintr-un motiv oarecare, nu functioneaza. Aceasta presupune ca nativul sa prefere sa fie independent un timp pana cand va invata sa inteleaga oamenii si motivatiile lui sa aiba un sens mai precis. Trebuie sa inteleaga ca este nevoie sa depaseasca un anumit grad de emotivitate inainte de a intra intr-un angajament obligatoriu.

Luna in trigon cu Venus

Face viata nativilor mai armonioasa. Exista o atractivitate si o blandete in personalitatea lor care ii pot ajuta social. Au incredere in oameni si, de obicei, se simt in siguranta in relatiile lor. Optimismul marcheaza abordarea vietii precum si aspectele care lucreaza bine pentru sine. Chiar si atunci cand nu se intampla asa este de retinut cel putin ca au avut intentii bune. 

Nu sunt niciodata grosieri sau vulgari asa cum fac unele persoane din preajma lor. Judecata lor este buna, dar sa nu creada ca toate lumea este la fel. Cu exceptia situatiei in care tema astrala a nativului este una foarte dificila, putem vorbi despre un caracter urat. Talentele artistice sunt adesea reprezente de acest aspect.

Aspectele lui Jupiter

Luna in opozitie cu Venus

Prezinta o gradualitate a conflictului in relatii indiferent de cat de greu lupta nativul sa salveze lucrurile. Pe de alta parte si acesta este greu de multumit. Ar putea fi generos cu laudele la adresa unora daca nu cumva sinceritatea sa este pusa sub semnul intrebarii. Ar putea deveni din punct de vedere emotional hipersensibil si sa faca eforturi extraordinare pentru a evita dezaprobarea in ciuda nevoii de acceptare. 

Atunci cand se asteapta prea mult de la cei de care sunt foarte aproapiati, este de multe ori dezamagit. Ca un substitut pentru satisfactia emotionala este oarecum indulgent cu sine insusi. Afiseaza o slabiciune pentru confort si lux. Conditiilor financiare pot cauza probleme daca nu sunt atent controlate. Excesele sexuale poate fi produsul sentimentului ca nu a fost niciodat iubit.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian