Aspectele lui Marte

De în Monden 31 dec 2012
Luna si Aspectele lui Marte: emotii, dragoste, relatii, caractere.

Luna in conjunctie cu Marte

Prezinta multa anxietate emotionala si nerabdare. Acesta este un aspect care pare sa dea vigoare emotiilor iar aceste emotii cu Marte alaturi sporesc tendinta agresiva. Sentimentele nativului sunt de obicei foarte active si intotdeauna sporesc agitatia acestuia. Pe scurt, emotiile sale sunt intense. Acest lucru poate arata pasiuni incendiare dar si exigenta, dar mai ales arata actiuni deloc prudente. Exista posibilitatea ca nativul sa realizeze mai mult daca ar putea gestiona aceste energii cu intelepciune. De multe ori insa, acesta este un aspect mult mai distructiv, ceva in genul razbunarii ca rezultat al unei personalitati de nestavilit.

Luna in sextil cu Marte

Da forta emotionala si afectiva necesara pentru a castiga batalii. Orice tendinta de argumentare sau de inflamare este tinuta sub control, iar persoana nu este una care sa aiba dificultati cu oamenii. Ea nu il transforma pe nativ intr-o persoana energica, cat mai de graba domoala. Raspunde repezit, dar acest gest este rezultatul entuziasmului care il stimuleaza pentru a raspunde la fel de bine. In timp ce prin natura lucrurilor este un impulsiv, nativul are respectul cuvenit pentru sentimentele altora. Chiar si atunci cand isi pierde controlul asupra temperamentului, nu este genul care sa poarte ranchiuna.

Luna in careu cu Marte

Sugereaza ca nativii au un caracter volatil, ceea ce subliniaza tendinta de a se supara cu usurinta. Pot lua lucrurile prea personal si de multe ori isi pierd calmul. Acest aspect face relatiile mult mai dificile pentru ca sunt fie prea exigenti, fie prea sensibili. Au nevoie pentru a face fata lucrurilor de o interferenta, insa acest lucru este foarte dificil de obtinut. 

Aspectele lui Jupiter

Cu timpul vor invata probabil sa fie mai putin pretentiosi si sa se abtina sa intre in belele mai ales cu justitia. Canalizata in mod corespunzator, energia lor este fara margini si pot muta muntii din loc, daca trebuie. Adesea, acest aspect are ca rezultat mai multe crize emotionale, care pot duce la o stare de sanatate precara daca nu este manipulat corespunzator. Armonia in relatii trebuie sa fie un obiectiv constient.

Luna in trigon cu Marte

Indica o natura emotiva foarte activa si multa energie psihica. Nativul are o capacitatea imaginativa puternica, pe care o manipuleaza prin vointa si actiune. Face mai mult decat este necesar din punct de vedere fizic ori de cate ori poate. Are sentimente puternice, dar aceste sentimente sunt controlate si constructive. In general, are de-a face cu oameni de bine. Pot fi fermi si puternici, fara a deveni abuzivi sau violenti. 

Exprima o mare incredere in sine care, cu siguranta, nu va fi amenintata de asociati sau de competitori. Lupta pentru ceea ce este drept si face acest lucru intr-un mod echitabil si impartial. La fel sunt si actiunile lui.

Luna in opozitie cu Marte

Prezinta crize continue in relatii, pentru ca le este foarte greu sa se compromita. Vor obtine victorii in dispute legate de aspectele cele mai neinsemnate. Personalitatea lor este spumoasa si extravertita, iar sentimentele intense si raspund cu rapiditate cand sunt criticati. De multe ori risca sa fie implicati intr-o relatie cu o persoana cu care au prea putine in comun. Le este dificil sa cultive o relatie stabila. Partial, din cauza persoanelor de care sunt atrasi, partial pentru ca sunt aroganti si dominanti. Sunt insistenti si intoleranti fata de cei care refuza sa se supuna cerintelor lor. In afaceri fac fata concurentei, dar au dificultati cu autoritatile.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
12 noi