Aplică acum dacă ești în căutarea unui loc de muncă

De în Cariera 3 oct 2018

Liniștea și calmul venite dinspre valurile oceanului, copaci care arată ca și când ar atinge cerul și izolarea de acolo sunt o schimbare binevenită față de agitația orașului. Dacă toate acestea constituie un vis, atunci acest articol este în special pentru tine.

Dacă primești un asemenea e-mail probabil că îl vei trata ca pe un spam, deoarece sună prea bine ca să fie adevărat, dar dacă îl ștergi nu vei ști niciodată ce loc de muncă de vis ai ratat.

În Maldive, faimoasa insulă de vacanțe exotice din Oceanul Indian, se caută un iubitor de lectură, care să lucreze într-o stațiune de 5 stele, la Soneva Fushi eco-resort. Anunțul pentru angajarea unui vânzător de cărți în acest loc mirific a fost inițial publicat pe BookBrunch, site din industria publicațiilor din Marea Britanie, iar cel care l-a postat prima oară a fost Philip Blackwell. El cere ca pe lângă vânzarea de cărți, posibilul candidat să fie dispus la un contract pe numai 3 luni și să țină seminarii de scriere creativă pentru cei cazați acolo, să distreze copiii cu povești și să scrie pentru blogul stațiunii despre experiențele sale acolo. În acest mod Blackwell speră să ducă mai departe tradiția familiei și să lărgească afacerea care are deja 250 de magazine în toată lumea. Lui i-a venit această ideea după câteva vacanțe în care a realizat că nu prea are materiale de lectură foarte bune la dispoziție când merge în concediu și a hotărât să ușureze viața altor oameni.

Să vinzi cărți de calitate oamenilor bogați îi va face pe aceștia să aprecieze comoara ce o reprezintă frumusețea lecturii, cu atât mai mult cu cât fiecare poate alege ce vrea să citească, dar nu oricine își permite să aibă un perete plin de ediții princeps.

Acest loc de muncă constituie un vis pentru multă lume, deoarece cazarea într-una dintre vilele stațiunii ajunge până la 26000 de dolari pe noapte, dar jobul permite angajaților cazarea gratuită. Stațiunea este adesea vizitată de familia regală a Marii Britanii și staruri de la Hollywood, ceea ce îți oferă un motiv în plus pentru a aplica. Grăbește-te să trimiți CV-ul la adresa de e-mail [email protected] sau direct pe site, deoarece te așteaptă o listă de lectură variată despre viața marină, localnici, povești clasice și nu numai.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 mai