Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Ai noroc sau ghinion? Zilele critice din luna mai, in functie de zodie

De în Monden 1 mai 2014
Luna mai aduce schimbari pentru nativele din fiecare zodie. Afla care sunt zilele in care vei avea noroc, zilele in care te paste ghinionul si in care vei avea parte de surprize neasteptate!

Berbec

In perioada 5-7 mai astrele te ajuta sa te stabilizezi din toate punctele de vedere. Vei gasi mai usor solutii eficiente pentru problemele ce se ivesc. Daca planuiesti de mult sa incepi o cura de slabire, aceasta perioada este cea mai indiacata intrucat determinarea ta va fi la cote maxime.

In data de 11, dar si de 12 mai, ai tendinta de a fi irascibila insa trebuie sa te controlezi. Nu uita, comunicarea este cheia!

Intre 6 si 20 mai ai ceva probleme atunci cand vine vorba de punerea in aplicare a unui plan la care lucrezi de ceva timp. Fii perseverent si vei reusi!

Taur

Ziua de 2 mai vine la pachet cu amintiri si sentimente confuze. Dezamagirea este cuvantul ce descrie perfect ceea ce simti. E greu sa te desprinzi de trecut si sa rupi legatura cu persoane ce au fost, la un moment dat, importante pentru tine insa priveste partea buna a lucrurilor si invata ceva din orice experienta.

In zilele de 11 si 12 mai apar ceva conflicte insa, daca le tratezi cu calm si rabdare, acestea se vor rezolva de la sine.

In perioada 14-15 mai esti mai visatoare decat de obicei, iti faci planuri de vacanta si reiei legatura cu persoane dragi pe care le-ai neglijat in ultimul timp.

Finalul lunii vine cu mult entuziasm si energie. Foloseste-le pentru a avansa pe plan profesional in luna ce urmeaza.

Gemeni

In perioada 2-5 mai ies la iveala sentimente negative, care au fost reprimate pana la acest moment. Impaca-te cu tot ceea ce s-a intamplat in trecut si te vei elibera de trairile negative.

Intre 13 si 17 mai esti tentat sa te analizezi mai mult, vorbesti mai putin si ai ganduri mai profunde. Ai tendinta sa fii coplesit de grijile cotidiene.

Pe 20 mai insa lucrurile revin la normal, increderea in sine crescand vizibil. Esti determinat si increzator si duci tot ce incepi la bun sfarsit.

Rac

In zilele de 4 si de 5 esti hiperactiv si vrei sa faci cat mai multe pentru cariera ta. Valorifica-ti energia si vei obtine rezultate uimitoare.

In data de 9 mai creativitatea ta va atinge cote maxime, la fel si senzualitatea. Asculta-ti intuitia in aceasta perioada intrucat nu te vor insela.

Intre 16 si 17 esti mai relaxat si ai la dispozitie mai mult timp liber. Profita de asta si destinde-te.

Zilele de 26 si 27 mai vin la pachet cu inspiratie si idei geniale. Pune-le in aplicare fara grija, asculta-ti instinctele si vei avea numai de castigat!

Leu

Intre 2 si 5 mai astrele te ajuta sa iti exprimi dorintele, dar ai grija, deoarece te indrepti intr-o zona destul de instabila din punct de vedere emotional. Sentimentele se intensifica, poate se reactiveaza o gelozie din trecutul apropiat si ar putea sa dureze cateva zile pana cand increderea ta revine la nivelul normal.

In data de 9 mai este posibil ca astrele sa te atraga intr-o drama de familie, ce implica niste planuri ascunse si sentimente despre care nu ti s-a vorbit pana acum. S-ar putea sa simti ca cineva iti taie creanga de sub picioare, pe masura ce tu te lupti sa stabilizezi baza caminului tau si familia.

In data de 20 mai esti pregatita si esti gata de actiune, iar ideile marete vin de la sine. Dar cele mai bune intentii ar putea sa aiba acum nevoie de o revizuire, la modul cel mai serios. Din fericire, astrele te ajuta sa treci peste orice sentiment negativ si iti sporesc increderea in sine. Ai grija sa nu promiti mai multe decat poti face.

In 24 mai apare un indicator ca ai un calendar social extrem de plin, asa ca vei simti din plin niste inconveniente. Astrele iti sugereaza ca sentimentele acelea pe care le ai, cand te simti lipsita de control, iti pot sta in drum, sunt o piedica in ceea ce poate fi o cale chiar bine luminata. Ai grija sa nu te legi prea mult de propriile emotii.

Fecioara

In data de 5 mai astrele se aliniaza in privinta ideilor marete care iti vin manusa. Tot ele iti paveaza drumul si te indreapta catre sperante viitoare in ceea ce priveste realitatea ta din prezent. Ii impresionezi pe altii acum cu abordarea ta matura, competenta, demna de incredere.

Intre 12 si 13 mai va creste stresul si se vor intensificva certurile, argumentarile incitante. Respira usor si adanc pentru a gandi limpede. Desi perceptiile tale sunt ascutite, este esential sa iti pastrezi calmul pentru a fi creativa si constructiva, in loc sa reactionezi intr-un mod negativ. Ai grija ca pe 13 mai poti avea un mod de gandire incapatanat.

Intre 20 si 21 mai ideile apar dupa bunul tau plac. Mentine-ti credibilitatea si evita excesul de informatii si exagerarile. Astrele iti aduc informatii neasteptate din interior, care te ajuta sa faci legaturi individuale si sa sintetizezi datele din surse diverse.

Intre 30 si 31 mai comunicarea incepe sa mearga snur, se desfasoara cu usurinta si iti pemite sa fii un purtator de cuvant mai convingator in ceea ce priveste lucrurile in care crezi. In ziua de 31 mai, astrele iti cresc dorinta de a-ti prezenta argumentele, cazul pe care il sustii, poate chiar pana in punctul unor certuri. Fii cat mai prudenta in aceasta perioada si nu te lansa in dezbateri fara sfarsit.

Balanta

Intre 2 si 5 mai relatiile amoroase cresc vertiginos, in special in plan amoros. Asa ca este posibil sa preferi sa iti acorzi cateva "indulgente" la capitolul senzualitate. Insa teama de abandon si sentimentele de gelozie pot transforma o situatie complicata intr-o adevarata criza. Emotiile suprimate pot alimenta o explozie creativa, insa, in loc sa le ascunzi, incearca sa aduci intensitatea lor la suprafata, fara sa te atasezi prea mult de rezultatul lor. Ai grija ca pasiunile tale pot scapa de sub control.

In data de 11 mai nu lasa frustrarile acumulate sa ia tot ce este mai bun din tine, chiar daca ceva sau cineva sta intre tine si satisfactia ta. Cu un aspect ce te irita la culme cauzat de astre, este dificil sa stii cat de departe sa mergi cu planurile tale atunci cand ai intampinat prima oara rezistenta din partea cuiva. AI putea sa fii parasita cu resentimente sau ai putea sa te indepartezi de aceasta situatie. Pe de alta parte, este posibil sa inrautatesti lucrurile daca fortezi problema.

Intre 16 si 20 mai un flux neobisnuit de incapatanare poate intrerupe fluxul normal in care se desfasoara zilele tale. Dar este crucial sa te mentii ferma pe pozitia care iti permite sa actionezi cu integritate. Astrele iti arata in aceasta perioada locul exact in care visele tale se diferentiaza de realitate. Aceasta constatare te poate deziluziona pe moment, insa in acelasi timp te ajuta sa scapi de asteptarile acelea nerealiste pe care ti le-ai facut in ultima vreme.

Scorpion

Esti provocata sa controlezi pacea in ziua de 11 mai, cand astrele iti impun niste restrictii. Nu forta problemele si aspectele atunci cand intampini cateva obstacole. Sa mergi pe langa ele (sa le ocolesti) poate parea un efort ce iti consuma mult timp, dar vei vedea la final ca va fi mult mai eficient. Tensiunile continua in ziua de 12 mai datorita faptelor conflictuale, discursului neingrijit sau abordarilor diferite asupra modului in care gestionezi problemele.

In ziua de 23 mai astrele vindeca niste rani emotionale cu intelepciune si intelegere. Cu toate acestea, pot atrage indivizi care te calca pe bataturi. Nu accepta abuzul din partea nimanui. In loc de asta, recunoaste diferentele subtile dintre incercarea cuiva de a te controla si dorinta ei/lui de a te ajuta.

Intre 26 si 27 mai entuziasmul tau ii motiveaza pe altii, facand sarcinile grele si dure sa para mult mai usoare. Aceasta este o perioada excelenta pentru a gasi o idee - tu combini sinceritatea cu un entuziasm in fata caruia nimeni nu poate rezista. Astrele iti inspira creativitatea si iti permit sa avansezi interesele tale cu grija si compasiune.

In ziua de 31 mai ai putea fi tentata sa iei taurul de coarne. Daca iti arati fortele acum, aceasta actiune pripita este posibil sa produca o reactie exploziva. La modul cel mai serios ar fi bine sa iei in considerare obiectivele tale pe termen lung si sa gasesti o modalitate mai putin amenintatoare pentru a-ti face cunoscute nevoile daca speri sa eviti o coliziune frontala.

Sagetator

Intre 4 si 8 mai ai tendinta de a fi prea impulsiva si te implici in prea multe proiecte. Tempereaza-ti dorinta de a le face pe toate si diminueaza-ti asteptarile astfel incat sa duci la bun sfarsit tot ce ai inceput. Vei simti nevoia sa evadezi si o poti face pentru a-ti reincarca bateriile, cat timp nu pierzi prea mult vremea si nu lasi lucrurile neterminate pentru asta.

Intre 20 si 21 mai, ai tendinta sa nu ai incredere in cei din jur, insa ar trebui sa incerci sa te adaptezi, nu sa rezisti schimbarilor. Iti vei corecta atitudinea de indata ce vei obtine raspunsuri neasteptate si vei avea o noua perspectiva asupra lucrurilor. 

Intre 26 si 27 mai se anunta o perioada magica, in care poti intinde limitele care iti ingradesc perspectivele. Intuitia e la cote maxime, asa ca ai incredere in abilitatea de a face modificari spontane, chiar si atunci cand te afli sub presiune. Ai sansa de a-ti depasi frica, obstacolele si de a fi o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Nu sta la discutii, ci actioneaza increzator, fara sa iti justifici fiecare miscare.

Capricorn

Intre 2 si 5 mai vei avea parte de o perioada intensa pe plan emotional. In loc sa faci pe dura, mai bine alegi sa sporesti intimitatea in cuplu si sa ii impartasesti partenerului de cuplu cateva dintre temerile tale.

Pe 11 mai, vei reactiona impulsiv la provocari. Vei avea tendinta sa lovesti fara sa te gandesti la consecinte, iar asta iti creeaza probleme. Mai bine scapi de frustrari facand ceva mai multa miscare inainte de o intalnire decisiva. Astfel iti vei putea stapani iesirile nepotrivite si vei evita un conflict.

Intre 16 si 17 mai, energia ta atinge cote maxime, insa actiunile tale nu vor face valuri prea mari. Deciziile pe care le iei in aceasta perioada, insa, sunt unele care se dovedesc utile pe termen lung.

Pe 20 mai, tot ce ai visat se confrunta cu realitatea. Desi ai potential pentru succes, te vei indoi serios de sansele pe care le ai in aceasta directie si vei avea senzatia ca nu valorezi mare lucru. Ai face bine sa analizezi posibilitatile si sa iti numeri victoriile in loc sa iti plangi de mila, gandindu-te la esecuri.

Varsator

Pe 4 mai, lipsa de rabdare si agresivitatea te vor indemna sa exagerezi. Daca o conversatie o ia razna, ar fi timpul sa te retragi. Nu-ti irosi energia pe conflicte!

Intre 11 si 12 mai, prietenii si colegii s-ar putea sa te duca pe o pista gresita. Chiar daca vrei sa ii ajuti pe ceilalti, nu lasa altruismul sa te distraga de la angajamente importante. Limiteaza-te la planul pe care ti l-ai facut si nu te ambala prea tare, chiar daca ti se pare ca "arde". Situatiile de criza sunt gestionate mai bine "la rece".

Intre 16 si 17 mai si sanse mari sa exagerezi si sa fii dezamagita, mai ales daca stai sa analizezi circumstantele prezente raportat la planurile tale pe termen lung. Nu pierde contactul cu realitatea!

Intre 20 si 21 mai vei avea o gramada de idei, insa nu trebuie neaparat sa adopti vreuna. Ai incredere in intuitia ta daca vrei un raspuns rapid, insa nu-ti bate capul sa afli explicatii complexe in aceasta perioada.

Pesti 

Intre 8 si 11 mai s-ar putea sa ai parte de neintelegeri cu prietenii. Esti mai incapatanata decat de obicei, insa ai face bine sa analizezi daca nu cumva te-ai simti mai bine daca nu ai opune atat de multa rezistenta. Afla care sunt limitele si nu le depasi, pana nu e prea tarziu!

Intre 16 si 17 mai, visul tau pare aproape real, insa imaginatia ta o ia pur si simplu razna. Fii cu picioarele pe pamant, astfel incat sa nu irosesti timp si energie cu un plan care nu este tocmai practic.

Pe 20 mai esti nesigura, iti pierzi concentrarea si te simti pur si simplu coplesita. Ai optiuni limitate, iar o figura autoritara s-ar putea sa iti respinga planurile de atac. Ocupa-te de alte lucruri, momentan, fara sa te descurajezi.

Intre 24 si 27 mai vei obtine informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie cruciala. Conserva-ti energia, fiindca iti va fi de folos intr-o calatorie misterioasa.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr