Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt, ce îţi rezervă astrele!

Te trezeşti dimineaţa, îţi faci o cafea şi deschizi ziarul pentru a vedea ce îţi rezervă astrele pentru ziua respectivă? Ei bine, 90% dintre cei care urmăresc rubrica de horoscop zilnic sau citesc un horoscop săptămânal pentru a-şi da seama dacă vor avea parte de noroc în dragoste sau cariera procedează greşit!

Unde greşeşti? Dacă urmăreşti previziunile pentru semnul zodiacal potrivit zilei şi lunii în care te-ai născut, practic nu faci altceva decât să obţii informaţii legate de destinul altcuiva!

Explicaţia? Astrologii explică faptul că în momentul în care tu citeşti previziunile pentru zodia în care se afla Soarele în ziua în care ai venit pe lume, nu faci decât să descoperi evenimente care se vor întâmpla undeva în viitor pentru o cu totul altă persoană.

Eşti puţin confuză, nu-i aşa? Ei bine, când citeşti horoscopul zilnic din dreptul Zodiei Solare (cea identificată în funcţie de ziua şi luna naşterii tale), descoperi numai elemente de bază ale identităţii zodiei şi informaţii generale cu privire la destinul tuturor celor care au acelaşi semn zodiacal solar. Aceasta este greşeala pe care majoritatea celor care citesc horoscopul zilnic o fac constant şi acesta este motivul pentru care uneori ai simţit că informaţiile respective nu ţi se potrivesc întotdeauna şi că uneori parcă s-ar plia pe situaţia cuiva drag, aflat în altă zodie.

Până la urmă, e absurd să crezi că milioane de oameni îşi vor găsi jumătatea fix în acelaşi mod sau vor primi o mărire de salariu în aceeaşi zi şi în aceleaşi circumstanţe.

Cum citeşti corect horoscopul:

În loc să citeşti previziune trecute în dreptul Zodiei Solare, alege să citeşti în fiecare zi previziunile aferente semnului zodiacal în care tu ai ascendentul. Se recomandă, pentru o calculare corectă a ascendentului, să apelezi la un specialist, care va lua în calcul, ora, ziua, luna şi anul naşterii, dar şi oraşul şi ţara în care te-ai născut.

Astfel, dacă tu te-ai născut sub semnul Scorpionului, dar ai ascendent în Berbec, vei obţine informaţii corecte din horoscopul zilnic dacă citeşti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului!

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...vei obţine informaţii corecte din horoscopul zilnic dacă citeşti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului! Mai multe pe Feminis.ro.  ...
...vei obţine informaţii corecte din horoscopul zilnic dacă citeşti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului! Mai multe pe Feminis.ro.  jQuery(function($) // poll override var poll_cookie =...
...vei obţine informaţii corecte din horoscopul zilnic dacă citeşti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului! Mai multe pe Feminis.ro. 
...
...doar informaţii generale cu privire la destinul tuturor celor care au acelaşi semn zodiacal solar, susțin unii astrologi, conform feminis.ro.  Dacă vrei să interpretezi corect horoscopul, trebuie să citeşti previziunile aferente semnului zodiacal în care tu ai ascendentul.

...
...Ei bine, 90% dintre cei care urmăresc rubrica de horoscop zilnic sau citesc un horoscop săptămânal pentru a-şi da seama Citește mai departe… Source: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi