Adela Popescu, despre tăcerea în cuplu: "Bucuraţi-vă că..."

De în Dragoste & Sex 25 noi 2015

Vedeta s-a căsătorit în vara aceasta cu prezentatorul TV Radu Vâlcan. Chiar dacă au o relaţie de ani buni, Adela Popescu a abordat recent pe blogul său un subiect sensibil: tăcerea în cuplu.

adela popescu radu valcan

Adela Popescu recunoaşte că a fost îndoctrinată cu ideea conform căreia comunicarea este totul, idee pe care o susţine în continuare. Dar chiar şi aşa, vedeta spune că oamenii înţeleg greşit sensul de "comunicare" şi tocmai de aceea, uneori tăcerea poate fi bună într-o relaţie.

"Comunicarea înseamnă de fapt să ai libertatea şi curajul să spui ceea simţi, ce te deranjează, ce te incomodează, ce te indispune, atunci când simţi nevoia, cu sinceritate, fără să îţi fie teamă că vei fi judecat de partener. Nu să trăncăni încontinuu ca o moară stricată despre orice, oricând. Iar atunci când nu o faci să te simti vinovată.", este de părere Adela Popescu.

Actriţa, de acum femeie măritată, scrie pe blogul ei că un semn grozav care arată că lucrurile merg într-o direcţie bună într-o relaţie este acela când partenerii ajung să se simtă confortabil tăcând. Dar cu o condiţie: partenerii să fie de aceeaşi părere.

În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, Adela Popescu spune că este absolut normal partenerii să nu vorbească tot timpul.

"Indiferent cât de mare este potrivirea între doi oameni, este în ordine să nu vorbească tot timpul. Este în ordine, ba chiar indicat, să aibă fiecare „momentul lui” chiar dacă în dreapta respiră cineva. Este în ordine să te simţi "singur" chiar dacă eşti însoţit. Pentru că a fi singur, uneori este lucrul de care avem cea mai mare nevoie pentru a ne reface şi a fi minunat pentru celălalt. Şi credeţi-mă, e greu să te "odihneşti" într-un dialog permanent. Aşa că nu vă panicaţi când începeţi să... tăceţi. Bucuraţi-vă că aţi ajuns în acest punct al relaţiei. E un semn bun.", concluzionează vedeta.

Sursa foto: Facebook.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 noi