chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

9 Stiluri de dans care iti modeleaza si tonifiaza trupul!

De în Monden 18 feb 2012
Vrei sa arzi caloriile, dar nu iti place sa mergi la sala? Ei bine, danseaza! Dansul te poate ajuta sa arzi pana la 1.000 de calorii intr-o singura sedinta de dans.

Dansul din buric

Desi este un dans artistic importat din zonele arabe si placut mai mult pentru latura sa teatrala si seducatoare, simplele sale miscari ritmice izolate ale soldurilor, coapselor, spatelui, pieptului si mainilor ajuta la antrenare, desi cu un impact mai scazut.

Foloseste muschii din corp, depunand un efort minim pe articulatii, iar asta ajuta persoanele de toate varstele. De asemenea, ajuta la intarirea muschilor spatelui si a posteriorului, diminuand durerile de spate in zona lombara. 

Acum, ai doua posibilitati: fie alegi o esarfa din dulap si alegi singura muzica arabeasca de pe youtube.com pentru a da din solduri, fie alegi sa mergi la un salon specializat, unde antrenorii te vor invata cum sa faci fiecare miscare corecta si vei avea, astfel, ocazia de a-ti impresiona si partenerul cu un dans senzual.

Bhangra

Un stil asemanator celui anterior, acest stil de dans provine din India, este un dans care, in vremurile vechi se dansa pentru a multumi zeilor si a sarbatori recolta din timpul anului si alte fapte favorabile comunitatii. Acest stil de dans este o forma de exercitiu cardio si te ajuta sa slabesti.

La inceput, desigur, nu vei avea dexteritatea celor mai bune dansatoare, in schimb vei invata anumite miscari care iti tonifiaza spatele si ridica posteriorul si-l tonifiaza, totodata si miscari ce te invata sa te misti ritmic, constant, in caz ca nu esti o prea buna dansatoare. Te va ajuta si la imbunatatirea echilibrului, care automat te va ajuta la dezvoltarea miscarilor de sold.

Dansuri africane

Aceste dansuri implica intindere, tonifiere, intarire si cardio. Toate acestea in cateva miscari. Desigur, dansurile originale africane aveau miscari diferite si se putea dovedi originea acestora dupa observarea anumitor miscari. Cu toate acestea, majoritatea dansurilor africane necesita miscari ale picioarelor, sarit si miscari ale soldurilor.

Acest stil te ajuta foarte mult, deoarece este un ritm constant prin care ai putea foarte usor uita ca faci, de fapt, exercitii pentru slabit. Te concentrezi pe impact si destinatia finala si uiti de traseul pe care il faci pana acolo.

Salsa

Un stil de dans erotic, senzual, pasional care implica ambii parteneri pentru ca miscarile sa iasa cat mai intense si aprinse. Te ajuta, iti ofera mai mult energie, te revigoreaza, iti pune tot corpul in miscare, dar in special de la talie in jos. Este un dans energic, care te tine in priza, astfel te ajuta usor sa slabesti.

Pasii rapizi pe care trebuie sa ii executi iti vor ajuta picioarele, le vor sculpta frumos si tu te vei distra de minune la intalnirea de sambata seara pe ringul de dans. Mai mult, vei invata si anumite pozitii prin care, cu usurinta, vei flirta mai bine cu barbatii sau chiar cu partenerul tau, dar te va ajuta sa iti tii spatele drept si iti tonifiaza spatele si posteriorul.

Dansul de camera

Daca esti mai invarsta si nu mai ai aceeasi flexibilitate de altadata, atunci acest stil de dans ti se potriveste. De asemenea, acest dans se potriveste si persoanelor tinere, deoarece se invata pozitii, rabdare si sincronizare, ceea ce, pentru a slabi prin miscare este foarte important.

Pasii de dans iti sculpteaza picioarele si iti pune in miscare circulatia, iar mischii gambei, a coapsei si fesierii vor fi mai bine definiti si puternici. Cu miscarile pe care trebuie sa le intreti impreuna cu partenerul tau exista rotiri, ocoliri, trebuie sa acoperi un spatiu mare, miscari ce te ajuta la mentinerea echilibrului si la fermitate.

Step

Un dans special, teatral, de scena. Se spune ca ar fi o combinatie intre dansul irlandez si dansurilor din Africa de Vest, numite gioube. Pentru acest dans, trebuie sa ai picioare puternice si chiar daca nu este cazul tau nu trebuie sa iti faci prea multe griji. Dansul iti va lucra si iti va modela eficient muschii picioarelor. Pentru acest dans, totul sta in picioare, mai ales ca bataile se realizeaza prin ritmuri sincopate, ceea ce duce la disciplinarea si autoeducarea miscarilor din picioare.

Toate aceste miscari a picioarelor te ajuta sa arzi calorii pana sus la abdomenul superior. Iti da energie si rim, vei avea echilibru si rezistenta. De asemenea, stepul se combina cu dansuri de societate, precum salsa, rumba, tango, dans de camera, ceea ce face acest dans si mai antrenant.

Dans pe muzica de Jazz

Acest dans este energic, cu miscari multe, scurte si rapide, pasi multi si repezi. Acesta este un dans care iti va da ritm inimii mai mult decat credeai. Este antrenant si poate fi creat intr-o frumoasa coregrafie, in pereche, one man show sau chiar in grup. In ceea ce priveste miscarile multe si rapide, acestea iti ajuta muschii intregului corp.

Odata iti folosesti doar mainile, le ridici, le cobori, le misti ritmic in lateral, odata bati stepul din picioare sau iti ridici picioarele pana la tavan sau folosesti si mainile si picioarele si intreg trunchiul. Este un dans care, neconditionat te ajuta la slabit.

Zumba

Acest stil latino imbina o coregrafie plina si complexa pe un ritm alert cu miscari de fitness, ideal mai ales pentru a da jos cateva kilograme si a iti tonifia pielea, pentru a intari muschii si a-ti oferi energie.

Este o foma buna de cardio, care, in timp, te poate ajuta sa obtii o silueta de dansatoare. Acum poti merge la sala si sa participi la astfel de cursuri sau, mai usor, sa iti comanzi acasa console precum Nintendo Wii sau Xbox sau PlayStation si sa practici acest dans.

Hip Hop

Imbinari ale miscarilor de jazz, miscari senzuale, erotice, dinamice, agitate, expresive, toate acestea creeaza un stil de dans de strada, care, in timp, s-a transformat intr-un stil foarte apreciat. Implica, de asemenea, miscari de breakdance, care sunt miscari rigide, scurte, dar expresive.

Te ajuta sa slabesti cum nu iti poti inchipui. Majoritatea miscarilor te obliga sa iti tii picioarele intr-o pozitie de echilibru, cu genunchii indoiti, ceea ce ofera rezistenta muschilor picioarelor, mai ales in coapse, dar si in gampe si fesieri.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar