9 modalităţi în care îţi poţi folosi eficient telefonul

De în Casa & Gradina 1 aug 2018

În anul 2016, 62% din populația lumii avea cel puțin un telefon mobil, iar în 2017 numărul a crescut la 5 miliarde de persoane și telefoanele au ajuns un accesoriu uzual în viața de zi cu zi.

Cei mai mulți oameni folosesc doar câteva funcții ale telefoanelor mobile și ignoră restul oportunităților, dar în afară de aplicațiile uzuale, telefoanele pot fi folosite în mai multe feluri.

1. Modulul de avion îmbunătățește semnalul

Dacă observi că ai semnal slab, atunci treci câteva secunde pe modul de avion, deoarece când vei reveni la normal, telefonul tău se va conecta la cel mai apropiat stâlp de telefonie, ceea ce înseamnă că semnalul va fi mai bun.

2. Sunet mai bun pe o filmare

Pentru a filma ceva cu sunet mai clar, acoperă butonul de speaker cu o mână și îndreptă-l către sursa de sunt principală, astfel încât să nu mai înregistrezi tot zgomotul de fond.

3. Scurtături de taste

Pentru a scrie ceva mult mai repede, poți crea mai multe scurtături pentru frazele folosite frecvent, cum ar fi semnătura într-un e-mail sau adresa de mail. Acest truc te va salva în cazul în care adresa ta de mail este una foarte lungă.

4. Fă o poză folosindu-te de căști

Dacă ai un iPhone poți folosi căștile ca să faci o poză fără să-ți iasă mână în cadru. Trebuie doar să le atașezi telefonului, să-ți deschizi camera și să apeși pe butonul de volum al căștilor. De asemena, îți poți pune telefonul undeva și să încerci să prinzi mai multe unghiuri.

5. Oprește reclamele

Dacă folosești aplicații gratuite, probabil că te-ai săturat de toate reclamele enervante care te întrerup constant. Trece-ți telefonul pe modul de avion și bucură-te de jocul tău preferat fără întreruperi.

6. Telefon în loc de ochelari

Dacă nu poți vedea prea bine și ți-ai uitat ochelarii acasă, telefonul îți va rezolva această problemă. Deschide camera și îndreapt-o spre obiectul necesar, care va fi mărit la tine pe ecran. De exemplu, așa vei vedea mai bine numărul unui autobuz care se apropie sau prețul unui obiect din supermarket.

7. Creion pemtru tabletă

Nu trebuie să cumperi un creion special pentru a utiliza aplicațiile de desen ci poți folosi o baterie normală, cu capătul pe care scrie „-”.

8. Modul de economisire a energiei bateriei

Pentru a face bateria să dureze mai mult trebuie să oprești notificările, să reglezi luminozitatea, să oprești vibrațiile și să nu mai folosești widget-uri. În plus, poți seta un fundal negru, deoarece acesta aprinde doar pixelii colorați, așa că bateria ta va dura mai mult.

9. Găsește-ți rapid telefonul

Când nu-și găsesc telefoanele, cele mai multe persoane roagă pe altcineva să le sune, dar dacă ești singură acasă sau ai telefonul pe vibrații poți folosi Google Device Manager de pe un alt aparat, de exemplu laptop sau PC, ca să-ți trimiți un semnal sonor către telefon. Acesta va suna până când îl vei găsi, chiar dacă e pus pe mute. Utilizatorii de iPhone pot folosi aplicația Find iPhone.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 aug