8 semne că ești mult mai atrăgătoare decât credeai

De în Frumusete 6 sep 2018

Oricine se îndoiește uneori de felul în care arată și începe să-și caute tot felul de defecte inexistente. Această atitudine poate fi utilă câteodată, dar adesea critica de sine devine rapid distructivă.

Acest articol este pentru acei oameni care trec printr-o perioadă mai grea și au nevoie de încurajări subtile ca să-și vadă calitățile.

1. Oamenii îți fac rareori complimente

Dacă o persoană capătă mereu complimente apoi trece printr-un con de umbră este normal să simtă că are anumite probleme, dar adevărul este de fapt că e o persoană foarte atrăgătoare. Dacă te afli într-o astfel de situație, trebuie să înțelegi că motivul pentru care oamenii nu-ți mai fac la fel de multe complimente este tocmai acela că au impresia că ești conștientă de calitățile tale sau au impresia că ești chiar stresată din cauza că primești prea multă atenție. Deci dacă cei din jur nu te felicită tot timpul pentru felul în care arăți nu înseamnă că au o părere proastă despre tine.

2. Când primești un compliment ți se pare forțat

Ți se fac rar complimente și atunci ți se par doar din complezență. Femeile simt adesea acest lucru și cred că oamenii mint, dar de fapt, ele ar trebui să fie fericite că cineva observă o calitate naturală, chiar dacă ele nu au investit prea mult timp pentru a o scoate în evidență.

3. Străinii încearcă mereu să stabilească o legătură vizuală cu tine

O scurtă privire spre tine, care se termină cu un zâmbet, este întotdeauna un semn bun, spre deosebire de cineva care se holbează lung la tine și zâmbește cu subînțeles. Există însă și a treia opțiune, ca o persoană să se uite la tine o vreme, să o observi și să-ți întorci capul, dar persoana respectivă să se uite în continuare la tine, ceea ce înseamnă în mod evident că este interesată de persoana ta.

4. Oamenii ridică din sprâncene când se uită la tine

Ridicatul din sprâncene se întâmplă, de obicei, automat când vezi pe cineva atrăgător. În primul rând, acest gest este modul în carte cineva arată modul prietenos de a fi fără a folosi vorbe. În al doilea rând, este o încercare inconștientă de a deschide bine ochii și a vedea obiectul care ne-a atras atenția.

5. Cealaltă persoană își țuguie adesea buzele

Un alt lucru făcut în mod automat când îți place cineva sau ceva este țuguiatul buzelor timp de o secundă, lucru ce se poate întâmpla de mai multe ori în cursul unei întâlniri. Pe cât de ciudat sună, acest gest este legat de dorința unui sărut și poate fi comparat cu linsul buzelor. Deosebirea dintre acest tip de buze și poziția deja clasică pentru selfie este că în acest caz gestul este mai subtil.

6. Oamenii încearcă să se apropie de tine

Tendința generală este distanțarea de persoanele care ne sunt antipatice, dar la polul opus, când cineva place o altă persoană, vrea să-i stea cât mai aproape și într-o conversație distanța dintre cele două se diminuează treptat. De asemenea, pot apărea scurte atingeri subtile pe mână, umăr sau picior, necesare pentru diminuarea distanței.

7. Oamenii se miră să afle că ești complexată

Dacă oamenii din jurul tău se miră să afle că și tu ai complexele tale sau stimă de sine scăzută, atunci acesta este un semn evident că problemele tale sunt imaginare. Când se uită la tine, oamenii cred că ești perfectă și singurul tău defect este că te plângi de probleme mult prea mici când de fapt ai atâtea avantaje. Poți vedea aceste situații în filme, când un supermodel se plânge că s-a îngrășat, ceea ce fetele deja supraponderale nu pot înțelege.

8. Oamenii sunt adesea fie prea politicoși cu tine fie extrem de neprietenoși

Fie că ai parte de politețe exagerată fie de o atitudine extrem de neprietenoasă, aceste atitudini arată că nu le ești indiferentă celor din jur. Dacă o persoană pe care tu o consideri atrăgătoare se poartă într-unul dintre aceste moduri cu tine, înseamnă că te vede ca pe un egal.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Telefonul

20 iul 2019

Iubire

20 iul 2019
Alte articole din Frumusete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 iul