8 motive simple pentru care femeile perfecte sunt evitate de bărbați

De în Dragoste & Sex 22 iun 2017

Există foarte multe motive pentru care o personă poate fi singură, dar sunt și multe fete frumoase și deștepte pe lista de așteptare. Unele dintre ele așteaptă mulți ani până să cunoască pe cineva potrivit.

Multă lume consideră că dacă ai un anumit statut social și arăți într-un anume fel ar trebui să-ți fie ușor să îți găsești marea dragoste, dar bărbații au anumite motive pentru care evită femeile perfecte.

1. Femeile perfecte dau impresia că nu au nevoie de nimeni și nimic

Femeile moderne sunt puternice și au încredere în propriile forțe, drept pentru care nu au nevoie de protecția nimănui. O poveste publicată în The Question, o revistă din America, descrie perfect cum își aleg ele partenerul. Ele gândesc limpede și știu exact ce gen de bărbat vor alături. În plus, nu încep niciodată o relație doar pentru a nu fii singure sau pentru a încerca și altceva. Tocmai de aceea majoritatea bărbaților nu se complică să încerce, știind că vor ajunge la cel mult o întâlnire amicală.

2. Nu își permit să piardă timp

Femeile deștepte și sofisticate iau foarte ușor o decizie și dacă bărbatul nu pare să tindă către o relație serioasă, care să ducă la căsnicie, ele spun repede „pas”, pentru că întâlnirile trebuie să aibă o destinație finală. Dacă relația stagnează, acest tip de femeie nu poate pierde timpul la infinit, de aceea anumite femei de 30 de ani sunt încă nemăritate sau deja divorțate, pentru că ele iși doresc mai mult decât un corp care să le facă copii.

3. Suferă de complexe imaginare

Din nefericire, complexele imaginare sunt la ordindea zilei. De exmplu, o femeie solidă poartă fără nicio problemă egări cu animal print și se simte bine, în timp ce o femeie înaltă, cu picioare subțiri, se jenează de cum arată. Totul ține de stima de sine, deci toate femeile ar trebui să învețe cum să aibă mai multă încredere în primul rând în ele însele, dacă vor să pună mâna pe o bucată bună.

4. Nu sunt sigure că vor să fie soții

Orice bărbat ajunge la un moment dat în viață să își dorească o femeie bună la toate, adică o doamnă în societate și o amantă în dormitor, care să aibă grijă de el și lucrurile din jurul casei, un fel de menajeră personală care să-i fie dădacă și să nu vrea mereu să fie centrul Universului, când cei doi ies împreună în oraș. Unele femei pur și simplu nu cred că își pot asuma acest rol complex de soție și bărbații simt asta.

5. Se sabotează singure

Dacă de la prima întâlnire o femeie vorbește despre copii și îi arată ce fel de rochie de mireasă își dorește, plănuiește deja luna de miere și încearcă să impresioneze cu orice preț sau este prea deschisă și vorbește despre anumite lucruri feminine, acea primă întâlnire va fi probabil și ultima. Aceste femei încearcă prea mult, încât ajung să pară disperate. Se concentrează prea mult pe mariaj ca un scop în sine și prea puțin pe împărţirea vieţii de zi cu zi cu cineva, ceea ce îi sperie pe bărbați.

6. Frumusețea lor atrage bărbații greșiți

Femeile foarte frumoase sunt de multe ori singure pentru că atrag doar obsedați sexuali sau nesimțiți încrezuți, în timp ce bărbații drăguți și modești se simt intimidați de ele. Lookul lor le face să fie inaccesibile.    

7. Sunt fricoase

Ignoră orice oportunitate li se ivește și astfel ratează la mustață persoana potrivită. O femeie crede că va știi în secunda doi dacă îl întâlnește pe cel care îi este menit și de frică să nu mai piardă timpul sau să fie dezamagită aiurea mai bine nu mai încearcă cu nimeni, dacă nu au din prima acel sentiment. Însă relațiile de succes se bazează pe încercări repetate și nimeni nu ar trebui să se teamă de ele.

8. Sunt prea perfecte

Bărbații se sperie de femeile frumoase, deștepte, care inspiră alte persoane, care știu ce vor de la viață, care câștigă mai bine decât ei, care sunt plăcute de toată lumea și care reușesc să mențină ordine în viața și casa lor orice ar fi. Ei consideră că este prea complicat să trăiești alături de cineva care vrea ca totul să fie perfect.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 dec