8 lucruri pe care trebuie să le ştii atunci când îţi dai întâlnire cu o Fecioară

Ţi-ai programat o întâlnire cu un bărbat Fecioară şi simţi că nu ţi-ai făcut lecţiile pentru ea? Iată 8 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să te vezi cu acesta. 

cuplu

» Este sensibil, vrea să se facă auzit, să îi arăţi că simţi ceea ce îţi transmite, dar mai ales consideră că trebuie să îşi exprime sentimentele cât mai repede cu putinţă, pentru că altfel se simte destul de stresat în compania ta.

» Vrea să îi spui tot ce crezi verde în faţă, nu îi plac jocurile şi orice urmă de imaturitate i se pare a fi o pierdere de timp şi de energie. Acesta ţine uşile deschise oricărui tip de comunicare.

» Este ordonat şi îi place ca totul în jurul lui să strălucească. Dacă observă cea mai mică urmă de nesiguranţă în ceea ce priveşte echilibrul din viaţa ta, cel mai probabil îţi va întoarce destul de repede spatele sau te va lua peste picior.

» Îi place să ai grijă de el, pentru că la rândul lui va avea grijă de tine. De cele mai multe ori nu arată, dar are nevoie de afecţiune şi susţinere din partea ta şi fără să îşi spună, consideră că merită să primească la fel de mult cât oferă.

» Este intuitiv, simte de la o poştă minciuna şi vrea sinceritate 100% din partea ta. Ca să se simtă bine în compania ta, recomandat ar fi să vorbeşti liber şi să nu îi dai de înţeles că nu eşti sigură pe ceea ce spui sau faci.

» Este muncitor şi se mândreşte foarte mult cu realizările lui. Ia totul personal, fie că este vorba de profesie sau viaţă personală. De asemenea, este destul de tolerant cu cei din jurul lui, mai ales atunci când intervine şi sentimentul de dragoste.

» Are nevoie de un perimetru de intimitate, nu îi place să îi spui mereu ce trebuie şi ce nu trebuie să facă. Mai mult decât atât, atunci când simte un pericol, se închide în propria-i carapace şi refuză să mai comunice.

» Este creativ, dar în acelaşi timp critică destul de mult deciziile şi acţiunile sale. Aşadar, nu ar fi o idee rea dacă l-ai încuraja chiar de la prima întâlnire, mai ales pentru că asta îl poate motiva să dea tot ce este mai bun în ceea ce te priveşte.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 ian