Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

8 coafuri versatile pentru vara: Sexy si stilate

De în Frumusete 21 mai 2013
Intampina venirea verii cu un look pe masura si descopera coafurile seducatoare si feminine care iti vor permite sa te joci cu stilul tau in fiecare zi iesind astfel din banalitate.

Cand temperaturile cresc si umiditatea se instaleaza ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa pierzi cu orele in oglinda pentru a-ti aranja parul. Vara sunt ideale coafurile rapide, simple, pe care le poti realiza cu usurinta. Stilul casual isi pune amprenta asupra vestimentatiei noastre, asa ca aceasta nota se regaseste si in hairstyle, coafurile capatand un look relaxat, nu foarte pretentios, dar suficient de feminin si cu o nota aparte de glamour care te va scoate din anonimat.

Sigur, asta nu inseamna ca trebuie sa te multumesti cu putin si sa cazi in extrema cealalta si sa nu mai acorzi atentia necesara coafurii tale. Recomandarile noastre numai plictistoare nu sunt!

Onduleuri lejere

Uita de buclele perfect sculptate pentru ca vara aceasta se poarta stilul relaxat si coafura trebuie sa fie intocmai. Coafura actritei Jennifer Lawrence este exemplul cel mai bun si vei fi surprinsa cat de usor se poate realiza aceasta coafura.

Aplica pe par putina spuma pentru a da volum, dupa care lasa capul in jos si usuca cu foehnul. Traseaza cararea intr-o parte, aplica o crema modelatoare care va va da rezistenta buclelor, dupa care, cu ajutorul unui ondulator, creeaza cateva bucle luand suvite de par aleatorii. Trece-ti mainile prin par pentru a desface buclele si a le da un look lejer, dupa care pulverizeaza spray pentru stralucire.

7 coafuri versatile pentru vara: Sexy si stilate

Nimeni nu poate contesta ca nu exista coafura mai rapida si mai simpla decat aceasta. Este ideala pentru vara pentru ca ridica parul si elibereaza gatul, asa ca in zilele toride va fi o alegere mai mult decat inteleapta. Ai insa grija cand o realizezi pentru ca nu trebuie sa fie o coada banala, ci una stilata. Pentru asta trebuie sa ai in vedere obtinerea de volum, care va da coafurii un aer inspirat din anii ‘60.

Ia o suvita din laterale, chiar in dreptul tamplelor si tapeaza usor. Fa la fel si cu primul strat de par de la jumatatea capului inspre spate. Periaza parul cu un pieptene cu dinti distantati pentru a domoli firele rebele si lasa usor capul pe spate si prinde parul intr-o coada ridicata. Pentru a masca elasticul, ia o suvita de par si roteste-o in jurul cozii, prinde varful cu o agrafa. Aceasta coafura iti va pune in evidenta trasaturile, in special pometii, asa ca alege si un machiaj care sa mearga cu ea.

Daca varianta pe care am vazut-o in recomandarea anterioara este ideala pentru o zi obisnuita la serviciu sau in oras, aceasta are un look ceva mai pretentios si o doza de sex-appeal de care poti profita pentru un eveniment special sau o seara petrecuta alaturi de partener.

Coafura lui Blake Lively nu este perfect stilizata si tocmai asta ii da o nota aparte, asa ca nu trebuie sa te straduiesti ca fiecare fir de par sa stea la locul lui. In fond, nu strica niciodata un look usor rebel.

Creeaza cateva bucle cu ajutorul unui ondulator, dupa care traseaza cararea intr-o parte si ia o suvita de par din spate, chiar de deasupra si tapeaza usor. Aduna tot parul la spate si prinde-l intr-o coada de cal la baza gatului. Mascheaza elasticul cu o suvita de par pe care o poti tapa usor inainte si pe care sa o infasori in jurul cozii. Poti apoi chiar sa eliberezi cateva fire d epar pentru un look ceva mai relaxat, care sa nu lase impresia ca ai pierdut prea mult timp realizand aceasta coafura.

Look de plaja

Aceasta coafura este esentiala pentru vara ca lotiunea de protectie solara. Indiferent daca mergi sau nu la mare, trebuie macar o data sa incerci acest look. Si este cat se poate de usor de obtinut, indiferent de textura parului.

Daca parul tau drept, atunci dupa ce te-ai spalat pe cap, usuca cu foehnul si imparte parul in cateva suvite si impleteste-le. Foloseste o placa de par si preseaza usor coditele create, dupa care aplica fixativ. Asteapta 5 minute dupa care desfa cozile. Traseaza cararea intr-o parte si pentru putin volum poti remodela suvitele din fata cu ajutorul unui ondulator.

Coc voluminos

Nu exista o coafura mai versatila decat aceasta si iti va salva stilul cand temperaturile insuportabile se vor instala. Parul dat pe spate si prins intr-n coc voluminos da o nota sofisticata aparitiei tale.

Lasa capul in jos si prinde parul intr-o coada de cal nu chiar in varful capului, dar cat mai ridicat. Cu un pieptene cu dinti desi, tapeaza usor parul si nu este cazul sa te lasi descurajata de firele rebele, ele vor da un look relaxat coafurii. Infosoara parul in jurul cozii si prinde varful cu agrafe. Pulverizeaza pe varful degetelor putin fixativ si aplica pe fierele de par de la tample si de-a lungul liniei parului.

Impletitura coada de peste

Impletiturile raman in topul tendintelor in materie de hairstyle pentru 2013 si cum s-ar putea altfel? Sunt feminine, elegante si iti dau un aer romantic. In plus, sunt foarte elaborate si arata ca si cum ai fi depus un real efort in realizarea lor desi adevarul este ca odata dobandita indemanarea nu iti va lua mai mult de 5 minute.

Este cel mai simplu mod in care poti obtine o coafura “wow” cu minimul de efort. Dupa ce te-ai spalat pe par, usuca parul cu foehnul si traseaza cararea intr-o parte. Adu tot parul intr-o parte si incepe sa impletesti. Leaga varful cu un elastic, preferabil unul incolor si poti reveni apoi sa slabesti usor impletitura tragand de firele de par pentru un aspect ceva mai relaxat. Pulverizeaza un spray care sa dea stralucire firelor de par.

Nu stii cum sa faci impletitura fishtail? Vezi mai jos o demonstratie.

Umiditatea va face dificil ca parul sa te mai asculte si firele rebele vor pune posesie pe coafura ta. Nu trebuie sa stresezi, ci poti face ca Jennifer Lopez si sa transformi aceasta problema intr-un avantaj.

Traseaza cararea pe mijloc si ia doua suvite din fata, piaptana-le si prinde-le cu agrafe la spate. Poti lasa cateva fire libere in lateral pentru a-ti incadra chipul si asta este tot. Cu cat mai rebel va sta parul cu atat mai bine si daca nu crezi ca este suficient poti chiar sa ondulezi cateva suvite.  

Daca ai ceva timp la dispozitie si vrei o coafura care sa arate ca ti-ai dat silinta, atunci aceasta este cea mai potrivita. Va da lookului tau o nota sofisticata indiferent de ce vei alege sa porti. Desi poate fi purtata cu succes si pentru o zi la birou, iti recomandam sa recurgi la ea cand urmeaza sa iei parte la un eveniment deosebit. Poti sa fii sigura ca vei impresiona.

Traseaza cararea intr-o parte si imparte parul in doua parti, fata si spate. Prinde suvitele din fata pentru a te putea concentra asupra parului din spate pe care il vei prinde intr-o coada de cal si cand vei trece coada prin ultima bucla a elasticului fa-o doar pana la jumatate obtinand o coada indoita. Acum este timpul sa te ocupi de parul din fata pe care il vei desprinde in suvite, le vei rasuci si le vei prinde cu agrafe incepand de la coc pana spre jumatatea capului.

Tapeaza usor ultima suvita ramasa pentru a crea un volum subtil si da-o pe spate, rasuceste usor varful si ascunde-l sub suvite.

7 coafuri versatile pentru vara: Sexy si stilate

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar