7 semne care arată cum te transformi în mama ta

De în Familie 4 mai 2015

Mama este persoana care a ţipat la tine pentru că purtai prea mult machiaj în şcoala generală. Ea a fost cea care nu a fost de acord cu primul tău iubit şi tot ea a observat când ai pus câteva kilograme şi nu a stat deoparte, fără să comenteze. Ea este mama ta.

mama_fiica

Chiar dacă mamele şi fiicele sunt practic programate genetic să se certe tot timpul, ei bine, vei vedea că există şi lucruri pe care le aveţi în comun. Iar atunci când eram adolescente, am jurat că nu vom deveni la fel ca mamele noastre atunci când vom deveni adulţi.

Iată care sunt, în opinia celor de la elitedaily.com, principalele semne care arată că, în sfârşit, ai devenit o femeie la fel ca mama ta:

1. Eşti mult prea încântată de acel pahar mare cu vin după o zi de muncă. Atunci când erai copil nu înţelegeai niciodată de ce mamei tale îi plăcea să savureze un pahar de Pinot după o zi lungă petrecută la birou. Pentru tine, vinul părea ceva dezgustător. Dar acum o înţelegi pe mama ta şi ştii cât de delicios poate fi acel vin savurat în linişte.

2. Te trezeşti că faci comentarii în mod pasiv-agresiv despre gusturile prietenelor tale în materie de bărbaţi. "Oh, scumpo, sunt sigură că e un bărbat drăguţ, dar încă locuieşte cu părinţii lui...". Şi tu auzi acea judecată cum se scurge din vocea ta. Acum, desigur, spui aceste lucruri pentru că vrei să fii de folos prietenei tale. Vrei doar ce este mai bun pentru ea.

3. Simţi această nevoie impulsivă de a pregăti gustări ori de câte ori vin prietenii tăi în vizită. Da, ei şi ele vin în apartamentul tău pentru a bea. Dar s-ar putea să li se facă foame. Aşa că prepari câteva aperitive sau gustări inofensive. Eşti doar o gazdă bună pentru ei. Asta nu te transformă în mama ta... oare?

4. Strigi după iubitul tău pentru a-şi pune haina pe el înainte de a ieşi pe uşă. Este frig, aşa că te întrebi dacă lui nu i-ar îngheţa tot corpul. Nu eşti genul de iubită care vrea să fie mereu în control. Eşti doar genul de iubită preocupată şi îngrijorată. Orice altă femeie ar face la fel ca tine şi i-ar purta de grijă.

5. Devii irascibilă atunci când colegele tale de apartament dau muzica tare. Dacă este o zi simplă din timpul săptămânii, cu atât mai rău. Oare este necesar să dea acel hit atât de tare? Mai ales dacă încerci să te uiţi în linişte la un serial.

6. Ora 21.00 este ora ideală de mers la culcare. Te-ai spălat pe dinţi, te-ai spălat pe faţă şi te-ai băgat deja în pat până la 20.59. Chiar dacă rareori se întâmplă să ai un program atât de strict, cu siguranţă acesta este obiectivul tău în majoritatea serilor: să mergi devreme la culcare.

7. Îţi baţi la cap fraţii şi surorile mai mari, mai ales când e vorba de mariaj şi copii. Tot ceea ce îţi doreşti sunt câteva nepoate şi nepoţi - este oare ceva atât de greşit? Adori ocaziile în care petreci timpul alături de familia ta: nunţi, botezuri, etc. Tot ceea ce vrei este să ai mai multe evenimente de acest gen, cât mai curând posibil. Sursa.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 aug