7 semne că trebuie să te măriți cu el

De în Dragoste & Sex 11 dec 2019

După ce trec fluturii din stomac, trebuie să-ți dai seama încotro se îndreaptă relația voastră și există câteva indicii care te vor ajuta să te decizi dacă el este sau nu alesul inimii tale.

Experții sunt de părere că dacă îndepliniți următoarele cerințe, relația voastră va avea cu siguranță un viitor, dacă nu, rămâne de văzut...

1. Aveți aceleași valori

Este foarte important să aveți o conversație despre valori, familie, credință, dezvoltare personală și sănătate, pentru a vă asigura că pe termen lung vă va fi bine amândurora. Nu trebuie să fiți de acord în toate privințele, dar în mare parte trebuie să vreți cam aceleași lucruri de la viață și viitorul vostru împreună.

2. Puteți avea discuții productive

Într-o relație pe termen lung este de așteptat să apară și neînțelegeri sau conflicte, dar trebuie să le puteți face față cu maturitate, fără să țipați unul la celălalt sau mai rău și fără să aruncați cu lucrurile din jur. În plus, fiecare învață câte ceva de la celălalt, amândoi sunteți receptivi la feedback, și dacă de exemplu, tu ai uitat să cumperi ceva, el se oferă chiar și singur să o facă, iar când călătoriți împreună nu vă certați toată ziua.

3. Sunteți independenți

Nici unul dintre voi nu-și dorește să depindă de celălalt sau de restul familiei. În orice relație trebuie să existe sprijin reciproc, dar fiecare trebuie să aibă parte de spațiul lui personal și să se poată întreține și singur dacă relația se sfârșește.

4. Pasiunea dintre voi este la cote maxime

Dacă vă înțelegeți pe toate planurile în afară de cel sexual, aceasta va reprezenta o problemă pentru voi pe termen lung, deoarece nimeni nu vrea să se simtă vinovat de faptul că-și dorește mai mult decât poate celălalt să-i ofere. În acest sens, el îți spune uneori cât de sexy ești, fără ca tu să te fi chinuit să arăți într-un fel anume, iar după un timp petrecut departe unul de celălalt abia aștepți să-l revezi, în plus, vă faceți complimente de câte ori ieșiți împreună în oraș și în ceea ce privește sexul, nu vă temeți să experimentați împreună.

5. Te tratează cu blândețe

Bunătatea și generozitatea sunt două dintre cele mai importante trăsături pentru a asigura viitorul unei relații. În această categorie intră și faptul că el te adoră și se laudă cu tine de câte ori are ocazia, iar tu faci același lucru pentru el, deoarece știi că e dispus oricând să facă anumite sacrificii pentru tine.

6. Sunteți sinceri

Unul dintre cele mai bune indicii că ești nefericită în relația ta este faptul că simți nevoia să-i ascunzi multe lucruri, fie că este vorba despre adevăratele tale sentimente fie că este vorba doar despre câteva lucruri mărunte. Pentur ca relația să funcționeze, trebuie să simțiți că puteți fi sinceri unul cu celălat până la capăt, indiferent de subiect, că puteți plânge fără să vă simțiți jenați și că vă simțiți bine să petreceți timp alături de ceilalți membrii ai familiei partenerului.

7. Te simți acasă oriunde este el

Ești tu însăți alături de el și acasă este oriunde puteți fi împreună. Ați trecut de etapa fluturilor în stomac, dar vă simțiți în continuare confortabil unul alături de celălalt și v-ați maturizat împreună. Nu-ți este rușine să abordezi nici un subiect în discuțiile cu el și este prima persoană căreia vrei să-i spui orice noutate din viața ta, iar el nu se plictisește să te asculte, pentru că știe cât de multă fericire îți aduce acest lucru și nu încearcă să te schimbe deloc.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 noi