6 femei celebre care au învins sărăcia lucie

De în Cariera 13 apr 2016

O mulţime de femei celebre au dus un trai greu înainte să ajungă cunoscute. Unele dintre ele au fost foarte sărace, fără casă şi fără masă. Se pare totuşi că sărăcia lucie le-a împins să tragă tare şi să reuşească în viaţă. 

Oprah

Oprah susţine că într-o noapte era atât de înfometată încât, din disperare, s-a repezit la femeie care cobora dintr-o limuzină şi i-a cerut bani. Femeia era Aretha Franklin, regina muzicii soul. Cântăreţei i s-a făcut milă de tânăra vizibil extenuată şi fără casă şi i-a dat 100 de dolari. În curând, Oprah apare în primul ei talk-show în Baltimore. 

Celine Dion

Celine Dion are 14 fraţi! S-a născut într-o familie modestă din Canada iar părinţii nu aveau ce să le ofere celor cincisprezece copii, în afară de muzică. Norocul a fost că Celine a fost descoperită de tânără şi la 14 ani lansa deja un album. Acum are posibiittaea să aibă grijă de întreaga familie.

Hillary Swank

Când avea 16 ani, Hillary Swank şi mama sa au locuit în maşină, în Los Angeles. Înainte de acest episod, trăiau într-un parc de rulote în statul Washington. Talentata actriţă a reuşit să pună mâna pe primul ei rol într-un film, în 1994.

Jennifer Lopez

După o ceartă cu mama ei care voia să dea la facultate, J.LO a plecat de acasă cu puţini bani în buzunar şi fără un loc unde să stea, pentru a-şi urma visul de a deveni dansatoare profesionistă. A dormit pe canapeaua unui studio de dans dar nu pentru multă vreme. A reuşit să obţină primul job de dans în Europa şi apoi a apărut în comedia In living color. Restul e istorie.

Selma Blair

La 21 de ani, actriţa era lefteră şi nu avea un acoperiş deasupra capului. A trăit într-un adăpost pentru oamenii străzii din New York. În 1995 a avut norocul de a primi un rol într-un show TV iar apoi a apărut în filmul Cruel Intentions şi nu s-a mai uitat înapoi. Talentata actriţă are acum cam două milioane de dolari în bancă.

Kelly Clarkson

Înainte să devină primul idol al Americii, artista locuia în Los Angeles, după ce plecase din oraşul natal, Texas, cu planuri să devină cântăreaţă. Apartamentul în care locuia a luat foc, lăsând-o pe drumuri. A locuit un timp în maşină şi s-a înscris la un show intitulat American Idol. Acum are mai mult de 25 de milioane de dolari în conturi. 

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi