5 metode amuzante de a-i partenerului că eşti însărcinată

De în Familie 23 sep 2015

Ţi-am pregătit câteva metode verificate şi testate de alte femei. Aşa că dacă vrei să îi spui soţului sau iubitului tău că eşti însărcinată, inspiră-te din exemplele de mai jos.

femeie gravida

1. Livratul pe podea

O femeie a scris "Mama e însărcinată" pe o bucăţică de hârtie şi a ataşat-o de zgarda câinelui familiei. Atunci când soţul ei a venit acasă, câinele lor a alergat ca să îşl întâmpine. Odată ce bărbatul a realizat ce se întâmplă, nu se putea abţine să nu se bucure la aflarea acestei veşti.

2. Făcut cu dragoste

O altă femeie povesteşte că într-o seară, atunci când soţul ei s-a întors de la serviciu, i-a spus că în cuptor se află ceva dulce, la copt. Atunci când el a deschis cuptorul aragazului, a găsit un colac mare pe o farfurie. Nedumerit, el a stat acolo nemişcat, până când soţia i-a strigat "Dragă, este un colăcel care se coace în cuptorul nostru!" Bărbatul a fost atât de şocat, încât nu îi venea să creadă că femeia este însărcinată.

3. Spune-i pe litere

Dacă soţul tău este un mare fan al jocului Scrabble, poţi profita de acest lucru cu următoarea ocazie. De exemplu, o mămică povesteşte că atunci când era momentul să îi spună partenerului că aşteaptă un copil (primul lor bebeluş), nu s-a putut gândi la o modalitate mai bună decât să îi dea vestea scriindu-i pe litere în timp ce se jucau Scrabble, jocul lor preferat. Soţul ei a fost extaziat.

4. Pune subiectul pe un tricou

O dată ce a descoperit că este însărcinată, o femie a brodat un tricou pentru fiul său în vârstă de 1 an, pe care scria "Sunt un frăţior mai mare". L-a îmbrăcat pe băieţel cu acest tricou, chiar înainte ca soţul ei să vină acasă de la serviciu. Bărbatul a intrat în casă, a citit mesajul de pe tricou şi a fost extrem de entuziasmat.

5. Fă-l să vadă roşu în faţa ochilor

Cu câteva minute înainte ca soţul ei să vină acasă, o femeie a scris "Eşti tătic!" pe burtica ei, cu un ruj roşu. Privirea de pe chipul bărbatului a fost de nepreţuit. (Via.)

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi