5 elemente care captează energia negativă din casă

Folosind aceste 5 elemente în casa ta, vei reuşi să rezolvi anumite probleme din zone ca: sănătatea, cariera, bunăstarea, dragostea şi familia. 

acvariu

Unele surse de vindecare sunt reprezentate de un element specific pe care trebuie să îl ai în casă zi de zi. Aceste 5 elemente captează energia negativă şi ajută la crearea echilibrului în cămin. Ori de câte ori lipseşte un element dintr-un anumit sector al casei, pot avea loc schimbări negative în viaţa ta.

Cum activezi aceste elemente?

Aceste elemente feng shui se leagă în mod special de anumite zone ale casei tale. Poţi activa un element care lipseşte dintr-un anumit sector al casei tale, sau poţi folosi un alt element pentru a distruge dezechilibrul produs de elementul lipsă.

Spre exemplu, dacă ai prea puţin lemn în partea de sud a casei tale, poţi suferi pierderi financiare şi te poţi încărca cu prea multe facturi care îţi vor goli conturile. Acest lucru poate fi remediat, de regulă, prin aducerea elementului lipsă în această zonă a casei tale, în cazul nostru, lemnul.

Iată care sunt cele 5 elemente care captează energia negativă din casa ta:

» Foc - Trebuie să se afle în partea de sud a casei şi poate fi reprezentat de lumânări sau un şemineu în care poţi aprinde un foc ori de câte ori simţi că se produce un dezechilibru în casa ta.

» Pământ - Trebuie poziţionat în sud-vest sau nord-est şi poate fi activat prin cristale sau ceramică. Acest element îmbunătăţeşte relaţiile de iubire şi educaţia.

» Metal - Trebuie activat în partea de vest sau de nord-vest a casei tale, prin obiecte din metal neascuţite. Acest element este un factor care vă poate ajuta atunci când vreţi să aduceţi pe lume un copil.

» Apa - Se activează în partea de nord a casei printr-o fântână, un acvariu sau tablouri cu apă pentru a îmbunătăţi oportunităţile în carieră.

» Lemn - Trebuie regăsit în est sau în sud-vest şi poate fi activat prin obiecte din lemn sau mobilier din lemn şi îmbunătăţeşte sectorul de sănătate şi de bunăstare.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian