nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

5 cupluri celebre de la care invatam sa iubim!

De în Monden 23 sep 2009
Intalnirea dintre Cezar cu Cleopatra, iubirea imposibila a lui Lancelot pentru Guenievre, epopeea fulgeratoare a lui Bonnie si Clyde, intalnirea aranjata dintre Onassis si Maria Callas, legatura pasionala dintre Delon si Schneider, complicitatea artistica dintre Camille Claudel si Rodin, devotamentul lui Hemingway fata de muza lui, Agnes von Kurowski, nebunia Adelei Hugo- Povesti celebre pe care scriitorul francez Francois-Xavier Gauroy le-a reunit in 2007 intr-o carte tradusa si in Romania, "Cupluri celebre. Cele mai frumoase 50 de povesti de dragoste". Feminis.ro nu se lasa mai prejos si va propune alte 5 povesti demne de topul lui Gauroy.

Augusta Dumitrascu si Valeriu Lazarov: "Ramai cu mine. Te iubesc, Valeriu"

"Toti imi spun 'viata merge inainte', 'mergi o zi dupa alta'. Sa merg unde? De ce? Daca eu intotdeauna am mers alaturi de tine, impreuna de mana, tu mereu in dreapta mea. (...) Am nevoie sa te vad aici, sa-ti simt parfumul, sa-ti aud vocea calda si tandra mereu... Sufletul meu a crescut impreuna cu al tau, incet-incet, pana cand inima ta a obosit. Te astept si privesc fiecare usa sa vad daca nu o deschizi tu pe neasteptate, surazand si optimist. Am nevoie de tine cum norii au nevoie de vantul cald si diafan ca sa se miste, am nevoie de tine cum marea are nevoie de valuri ca sa impresioneze, am nevoie de tine ca lacrimile de ochi pentru a putea curge, asa cum gradina noastra atat de verde are nevoie de privirea ta admirativa din fiecare dimineata. Ramai cu mine. Te iubesc, Valeriu!", a scris Augusta in El Imparcial.

Augusta s-a casatorit cu Lazarov in urma cu cinci ani, desi diferenta de varsta dintre ei era de fix 40 de ani. S-au cunoscut pe platoruile de filmare ale Anteniei 1, in 2002, acolo unde Augusta prezenta o emisiune TV.  In ciuda diferentei de varsta cei doi au avut o casnicie care timp de cinci ani nu a fost umbrita de nicio barfa sau scandal, iar articol-scrisoare catre sotul sau decedat, publicat in presa spaniola ma face sa cred mai mult in iubirea Augustei decat in carcotasii care spun ca tanara vaduva s-a orientat bine, din moment ce a urmeaza sa primeasca 50 % din averea unuia dintre cei mai bogati romani.

Patrick Swayze si Lisa Niemi: Pana cand moartea ne va desparti!


Patrick Swayze si Lisa Niemi s-au cunoscut cand ea avea doar 14 ani, iar el 20 la scoala de arte unde pustoaica era eleva mamei regretatului artist. La  foarte putin timp dupa ce s-au cunoscut, Swayze s-a mutat la New York, fiind urmat la foarte scurt timp de Niemi, insa timp de un an de zile, relatia lor nu s-a consumat. "Trebuia sa o cer in casatorie, inainte sa simtim ca relatia suficient de serioasa ca sa facem sex", a spus Swayze intr-un interviu acordat revistei "Bild" in care a specificat ca sotia lui a ramas mereu cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata, prietenul sau cel mai bun si o dansatoare mai buna decat el.

Dupa 34 ani de casnicie, Niemi a fost alaturi de artist pana in momentul in care acesta a murit, acolo unde si-a dorit, in bratele femeii pe care a iubit-o toata viata.

Rene Angelil si Celin Dion:  dragoste fara varsta!

Ea este cel mai mic copil din paisprezece ai unei familii sarace din Quebeq, el  era un impresar muzical. Cand a auzit-o cantand pentru prima data  si-a ipotecat propria locuinta ca sa-i poata scoate primul album desi pustoaica din fata lui nu avea mai mult de 12 ani.  Zece ani mai tarziu Rene a sarutat-o pentru prima data. Se intampla in Germania, dupa un concert la Dublin si pentru un timp au tinut relatia secreta, din cauza diferentei de varsta, nici mai mult, nici mai putin de 26 de ani! Dragostea celor doi a trecut insa peste prejudecati iar Rene Angelil si Celin Dion, pentru ca despre ei este vorba, si-au unit destinele in 1994.

In 1999, Dion a decis sa se retraga pentru o perioada din industria muzicala pentru a petrece mai mult timp cu familia, sotul ei fiind diagnosticat cu cancer. Au trecut impreuna peste boala necrutoatoare si sunt si acum impreuna. Ba mai mult, la mijlocul lunii august presa internationala nota faptul ca  Celine Dion, in varsta de 41 de ani, si sotul ei, Rene Angelil, 67 ani, asteapta un fratior sau o surioara pentru René-Charles, fiul lor in varsta de 8 ani.

Printesa Mary si Frederik al Danemarcei

Mary Donaldson si printul mostenitor al Danemarcei s-au cunoscut in zilele Jocurilor Olimpice de la Sydney din 2000 unde printul mostenitor venise cu echipa daneza de canotaj. Mary Donaldson era o avocata necunoscuta, originara din Tasmania, iar destinul ei avea sa se schimbe in barul Slip Inn din Sydney dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Acolo l-a intalnit pe printul Frederik al Danemarcei. O jumatate de an a fost femeia misterioasa din viata mostenitorului regal, dar in aprilie 2003 Mary a fost prezentata in mod formal reginei Margrethe a doua, iar in octombrie cei doi s-au casatorit. Si cum se spune in basme, au avut o nunta ca-n povesti si sa speram ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac


Dupa sapte ani de iubire si doi copii impreuna, Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au ajuns la altar in august 2009. Ceremonia religioasa a avut loc la un schit din apropierea Capitalei. Cu aceasta ocazie, mirii si-au botezat si cel de-al doilea copil, Nicola. Povestea lor de dragoste este un impresionanta. Cei doi au devenit iubiti in 2002 si timp de mai bine de trei ani de zile au constituit unul dintre cele mai solide si forumoase cupluri din Romania. Insa scandalul "Cocaina pentru vipuri" in care au fost implicati frumoasa basarabeanca si fiul celui mai bogat roman la vremea aceea aveau sa-i duca pe cei doi la despartire, iar gurile rele sustineau ca Tiriac senior nu ar vrea nici in ruptul capului ca Ileana sa-i devina nora.

In 2007 Ion Ion Tiriac avea sa ia o decizia care a uimit pe toata lumea, certat cu Ileana, el s-a casatorit cu Maria Marinescu "in joaca", dupa cum a declarat creatarea de moda. In perioada in care ar fi trebuit sa se afle in luna de miere cu Maria, Ion Ion s-a intors la vechea lui iubire, Ileana Lazariuc, pe care a lasat-o insarcinata, motiv pentru care dupa numai trei luni cei doi au decis sa se desparta. Tiriac jr a grabit divortul, iar iubita lui a nascut cateva luni mai tarziu. Din acel moment cei doi sunt nedespartiti si speram noi sa ramana asa mult timp de acum inainte, pentru casunt foarte frumosi impreuna.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr