11 lucruri care-ți fac apartamentul să pară ieftin

De în Casa & Gradina 23 sep 2020

Oamenii au vrut mereu să trăiască într-un loc frumos și confortabil, dar câteodată, mobila scumpă și tehnologia de ultimă oră sunt insuficiente, de aceea este foarte important să îndepărtezi imediat ce observi în casă un obicet de prost gust, demodat sau deteriorat.

 
 

Acordă mereu atenție detaliilor, ca să nu te alegi cu comentarii răutăcioase sau priviri cu subînțeles din partea celor care-ți trec pragul și fii atentă la următoarele lucruri.

1. Crătițe, oale sau tigăi arse

Chiar dacă încerci să fii cât mai atentă, uneori, în funcție de cât de tare dai focul și materialul din care este făcută o oală, fundul acesteia se arde, dar pentru ca aceasta să nu-ți strice aspectul bucătăriei, nu uita să îndepărtezi petele astfel create.

2. Suporturi de rufe în mijlocul casei

Unele apartamente sunt destul de mici sau fără balcoane, dar acest lucru nu înseamnă că suportul de rufe trebuie ținut în mijlocul casei. Asigură-te însă că oriunde îl ții, strângi la timp rufele uscate și strângi apoi suportul, punându-l undeva unde nu se vede.

3. Ghivece de flori total diferite

Nici o problemă dacă-ți plac florile, dar încearcă să ai ghivece cât mai asemănătoare, respectiv nu unul de plastic pentru cactus, o găleată pentru ficus și un ghiveci de porțelan pentru petunie, deoarece acest amalgam face locul să pară foarte aglomerat. Dacă nu le poți înlocui, încearcă să le decorezi tu, deoarece nu trebuie să consumi foarte mulți bani, iar vopseaua sau markerele sunt mai ieftine decât ghivecele de calitate.

4. Mănuși de cuptor arse

Nu neglija niciodată starea mănușilor sau cârpelor tale, pentru că petele sau găurile strică aspectul bucătăriei.

5. Prosoape vechi de bucătărie

Prosoapele vechi și de mai multe culori fac ca interiorul casei tale să arate ca unul prost îngrijit, de aceea este mai bine să cumperi un set de prosoape identice, care să se potrivească stilului bucătăriei tale.

6. Pervazul încărcat

Pe pervazuri ajung adesea o mulțime de lucruri, precum cărți, jucării, flori, veselă, mâncare și altele, dar acest lucru face ca tot apartamentul să pară dezordonat.

7. Întrerupătoare și prize ieftine

Multă lume consideră că aceste detalii sunt neimportante și nu necesită o investiție majoră, dar tocmai ele creează o anumită atmosferă. Întrerupătoarele și prizele de calitate fac locul să arate mai elegant.

8. Calendare de perete

Calendarele cu tematică sunt, uneori, nepotrivite. De exemplu, imagini cu un om de zăpadă vara, pisici într-un birou, femei goale în sufragerie, nume de companii în camera copilului și alte asemenea, sunt nepotrivite, singurul lucru mai grav fiind calendarele din anii trecuți, rămase încă atârnate.

9. Suport vechi de uscat vasele

Este foarte greu să trăiești fără un suport în care să pui vasele la uscat, dar e mai bine dacă acest suport este pus într-un dulap, pentru ca oaspeții să nu-ți vadă vasele.

10. Decoruri de duzină

Marile magazine au o clientelă foarte extinsă și de aceea trebuie să le eviți dacă vrei să ai o casă specială. În plus, mobila și elementele decorative văzute peste tot plictisesc repede și fac dintr-un interior ceva foarte comun.

11. Lucruri pe masa sau blatul de la bucătărie

În anii 2000 a ieșit această tendință, de a menține anumite produse la îndemână, fie direct pe masă, fie pe blat sau în rafturi deschise, agățate, de obicei, deasupra chiuvetei sau a aragazului. Cu toate acestea, la ora actuală se recomandă a lăsa aceste suprafețe libere, pentru ca toată bucătăria să arate mai ordonată, mai curată și mai mare.

 
Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian