11 GREȘELI pe care TOȚI tinerii LE FAC

De în Lifestyle 13 oct 2017

Când suntem tineri punem suflet în orice și vrem să profităm de viață, dar nimeni nu este perfect și avem tendința să facem greșeli care ne vor influența viața mai târziu și care ne mănâncă timpul.

Chiar dacă nu conștientizăm sau am ajuns la vârsta la care copiii fac tot felul de năzbâtii și noi vorbim despre „generația din ziua de azi”, ar trebui să realizăm că fiecare învață de pe urma greșelilor proprii și mai puțin din vorbele înțelepte ale altora trecuți prin viață.

Printre greșelile pe care toți tinerii le fac, la un moment dat sau altul, se numără:

1. Își cheltuie banii pe nimicuri, fără să se gândească la viitor, datorii sau utilitatea lucrurilor respective.

2. Încearcă în mod disperat să-i impresioneze pe cei din jur, apoi se miră de ce nu atrag suficiente priviri și nu conștientizează că, în ziua de azi, ar trebui să le pese mult mai puțin de ceea ce zic ceilalți și mult mai mult de ce vor de la viață și cum se simt ei fericiți.

3. Dorm prea puțin, pierd timpul prin cluburi și pe internet, fără să-și dea seama că timpul trece și nu se mai întoarce, apoi se miră că sunt atât de obosiți și nu au chef de muncă sau învățat ziua.

4. Se machiază prea mult și astfel par mai bătrâni, iar după câțiva ani fac crize de nervi la primul rid de expresie.

5. Consideră că încheierea unei relații este sfârșitul lumii, dar de cele mai multe ori, își revin când pun ochii pe altcineva și se întreabă oare ce a fost în mintea lor.

6. Investesc în tot felul de minciuni și promisiuni, fără să pună în balanță avantajele și dezavantajele unei posibile noi afaceri, se lasă impresionați doar de perspective.

7. Trăiesc în online și pierd contactul cu realitatea. Pe rețelele sociale oricum se postează numai pozele bune și prea puțină lume recunoaște public că este ceva în neregulă, iar ei devin invidioși pe viețile altora, fără să cunoască adevărul sau urmăresc obsesiv aprecierile.

8. Spun oamenilor mai multe lucruri decât ar trebui să știe și dau din casă fără să se gândească la repercursiuni sau la ce se spune chiar despre ei pe la spate.

9. Pun prea mult la suflet părerile celorlalți, deși ar trebui să le pese doar despre cum pot fi ei fericiți, fără a încălca limitele legale sau a deranja pe cineva.

10. Ignoră realitatea și lumea din jur, nu trăiesc momentul, stau cu telefonul în brațe tot timpul și nu ridică ochii să vadă minunățiile din jur.

11. Pierd prea mult timp la televizor mâncând fast-food și astfel se îngrașă într-un ritm alarmant și devin dependenți de noile tehnologii, fără să-și trăiască cu adevărat viața, apoi tot ceea ce își mai doresc este să dea timpul înapoi, pentru că au ratat oportunități grozave.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 sep