10 trucuri feng shui pentru o zi de nuntă reuşită

De în Nunţi 5 mai 2015

O nuntă este un eveniment foarte important, fapt pentru care, trebuie organizată cu responsabilitate şi mare fast. Există anumite trucuri feng shui de care să ţii cont dacă vrei ca ziua nunţii să fie una reuşită.

Nunta feng shui

1. Data nunţii trebuie aleasă cu atenţie

Ca să vă asiguraţi că la nunta voastră veţi avea parte de mult noroc, aveţi grijă ca data evenimentului să aibă însemnătate pentru amândoi. Aruncaţi un ochi pe internet şi vedeţi ce s-a întâmplat de-a lungul istoriei în ziua în care vreţi să vă căsătoriţi şi asiguraţi-vă că nu aduceţi ghinionul în căsnicie prin însemnătatea datei nunţii.

2. Ora la care începe ceremonia este foarte importantă

Va trebui să vă alegeţi cu atenţie şi ora la care va începe ceremonia. Poţi apela la numerologie pentru a afla care este semnificaţia fiecărei cifre în parte sau chiar la sfatul unui specialist. 

3. Încearcaţi să faceţi cât mai multe poze

În ziua nunţii, asiguraţi-vă că faceţi foarte multe poze, în care să surprindeţi cele mai fericite momente. Ulterior, puneţi-le în ramă şi agăţaţi-le prin casă. Acest lucru va crea o atmosferă pozitivă în cămin şi va atrage dragostea şi prosperitatea în cuplu.

4. Mireasă să meargă la eveniment cu o maşină scumpă

În funcţie de cât vă permite bugetul, este recomandat să vă asiguraţi că la eveniment veţi avea o maşină scumpă, de preferat una de epocă. Aceasta se presupune că va aduce multă sănătate miresei în viitor. Desigur, nunţile pot fi extrem de costisitoare, aşa că, aveţi grijă atunci când faceţi bugetul să includeţi şi închirierea unei maşini scumpe. Dacă nu vă permiteţi o maşină de epocă, limitaţi-vă la una din zilele noastre, întrucât, din punct de vedere feng shui, trebuie să faci lucrurile calculat, dacă vrei să nu sărăceşti pe viitor.

5. Florile de nuntă trebuie să fie mari şi frumoase

Ornamentele florale de nuntă trebuie să fie mari şi frumoase, cu flori proaspete care simbolizează că o veţi duce bine şi veţi fi prosperi. De asemenea, invitaţii se vor simţi foarte bine la eveniment dacă vor fi înconjuraţi de flori şi arome plăcute, lucru ce îi va determina să se simtă bine şi să dea un dar mare la nuntă.

6. Nu vă certaţi la nuntă

Este foarte important să nu vă certaţi deloc în ziua nunţii, altminteri veţi avea un start negativ în căsnicie. Nunţile sunt evenimente foarte solicitante şi stresante, mai ales pentru că mirii îşi doresc ca totul să iasă perfect. Dacă din nefericire vă certaţi, cereţi-vă scuze în cel mai scurt timp şi readuceţi voia bună şi armonia în cuplu.

7. Petreceţi cât mai mult timp împreună

O nuntă presupune socializare cu invitaţii, dar trebuie să aveţi grijă să nu vă neglijaţi reciproc, doar pentru că trebuie să discutaţi cu cei din jur. Dansaţi mult împreună, sărutaţi-vă şi zâmbiţi-vă reciproc atunci când staţi separaţi la eveniment. Acest lucru înseamnă că în căsnicie nu vă veţi neglija reciproc pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi că vă veţi pune relaţia pe primul loc.

8. Zâmbiţi permanent

Asiguraţi-vă că zâmbiţi permanent la nuntă şi că îi întâmpinaţi pe invitaţi cu voie bună. Un simplu zâmbet poate aduce mult noroc şi va împrăştia în jur numai fericire, mulţumire şi speranţă de mai bine.

9. Masa mare nu trebuie aranjată după ureche

O masă tradiţională de nuntă trebuie să conţină 8 cicluri de servire, iar al 9-lea să fie reprezentat de desert. Cifra 8 este simbolul norocului, aşa că nu trebuie trecută cu vederea. După al 5-lea ciclu de servire, mirii trebuie să înceapă să meargă pe la mese pentru a socializa cu invitaţii şi pentru a le mulţumi pentru perezenţă. Dacă voi consideraţi că este prea costisitor să aveţi 8 cicluri de servire, puteţi să vă rezumaţi la mai puţine, dar evitaţi să alegeţi un număr de 4 cicluri, pentru că se presupune că aduc ghinion.

10. Darul de nuntă trebuie pus în plic roşu

În România, se obişnuieşte să se dea darul la finalul evenimentului, în plic. Potrivit normelor feng shui, darul în bani primit de miri ar trebui să vină într-un plic roşu, care simbolizează putere, stăpânire de sine şi curaj.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 oct