10 semne că partenerul tău te înşală

De în Dragoste & Sex 6 feb 2020

Înainte de a-ți acuza partenerul că te înșală, asigură-te că așa este și nu ești doar paranoică, deoarece odată ce ai lansat acuzațiile, relația voastră nu va mai fi la fel.

Unul dintre modurile în care îți poți verifica bănuielile fără a-l întreba pe el este să te uiți după anumite semne, pe care el le lasă fără să-și dea seama, așa că iată 10 dintre acestea:

1. Schimbarea înfățișării

Dacă observi că partenerul tău, care niciodată nu era prea preocupat de modul în care arată, brusc începe să se îngrijească mai mult decât de obicei, că stă mai mult în fața oglinzii și îi ia mai mult până alege cu ce să se îmbrace, acesta este un semn destul de evident că mai este implicat cineva, bineînțeles, doar dacă acest comportament se prelungește și nu e legat de o ocazie anume. De asemenea, mai poți observa că-și schimbă stilul sau dacă obișnuia să-și lase barbă, acum vrea să se radă, doar tu poți ști ce este neobișnuit pentru el.

2. Lipsește de acasă

Dacă observi că partenerul tău, căruia îi plăcea să petreacă timp cu tine pe canapea, începe să lipsească din ce în ce mai mult de acasă, cu diverse motive, chiar și în weekend și dai cu greu de el, trebuie să-ți pui un semn de întrebare. Cu atât mai mult dacă nu-ți mai spune detalii despre viața lui.

3. Se poartă ca o persoană vinovată

După ce te-a ignorat o perioadă, devine brusc atent cu tine și vrea să te facă să fii fericită. Prin acest comportament încearcă de fapt să își asundă faptele, ca să nu apuci tu să-l întrebi nimic sau să nu-ți mai dea motive să-l bănuiești.

4. Lucrează târziu

Nu este o crimă în sine faptul că trebuie să facă ore suplimentare, dar să-l auzi că se plânge cum trebuie să lucreze un pic mai mult decât de obicei, iar apoi când îl suni la birou să nu răspundă, nu este în regulă și înseamnă că de fapt nu lucrează ci este cu altcineva. Această scuză este folosită când nu vrea să afli că se vede cu cineva de care știe că nu-ți place sau, poate, în cel mai bun caz, rar de altfel, îți pregătește o surpriză.

5. A dispărut intimitatea

Indiferent de gradul intimității pe care l-ați avut, acesta a dispărut cu desăvârșire. Acum nu mai râdeți împreună, nu mai glumiți, nu mai flirtrați, vorbiți doar banalități și sexul este inexsistent sau foarte rar și lipsit de implicare. Chiar și atunci când sunteți doar voi doi, el evită să se apropie de tine. Acest lucru înseamnă fie că nu te mai consideră atrăgătoare, fie că deja și-a îndeplinit necesitățile.

6. Nu vrea să-i atingi telefonul

Observi că începe să intre în panică dacă pui mâna pe telefonul lui sau pe laptop și nu vrea să-i folosești gadgeturile, ca să nu te poți uita în istoric. În plus, dacă vreodată reușești să te uiți în istoricul conversațiilor lui, vezi că acesta a fost șters de curând și a început să evite să răspundă la telefon când ești tu prin preajmă.

7. Călătorii de afaceri neprevăzute

Dacă partenerul tău a început brusc să facă foarte multe călătorii de afaceri și în acest timp nu ține legătura cu tine, iar când se întoarce în loc să pară sfârșit el este revigorat, dar nu împărtășește detalii cu tine, acesta este un semn că evită să spună ceva ce l-ar putea incrimina.

8. Indiferență

Un alt semn că te înșeală este că e mereu absent, chiar și când e cu tine, pare pe altă lume. Te ignoră adesea și e indiferent la orice i-ai spune sau l-ai întreba, iar în public nu mai pare interesat de existența ta.

9. Își ocolește responsabilitățile

Nu mai face nici măcar minimul de îndatoriri în casă și se eschivează mereu. Cu tine nu mai vorbește despre viitor nici măcar când ar trebui să puneți cap la cap informații despre călătoria pe care plănuiați s-o faceți împreună. În plus, nu mai are grijă nici măcar de plata facturilor sau de actualizarea contului de economii.

10. Cumpărături fără explicații

Observi că partenerul tău cheltuie bani pe lucruri care nu ajung niciodată acasă sau despre care nu a discutat cu tine înainte de a le lua, ceea ce înseamnă fie că nu-i mai pasă ce zici, fie că sunt pentru altcineva.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 oct