10 lucruri importante când vine vorba despre o femeie care plânge din orice

De în Dragoste & Sex 9 iul 2019

„O femeie sensibilă n-ar putea niciodată să fie fericită alături de un bărbat prost.” George Washington

Când vorbești despre o femeie, calitățile de a fi bună la suflet și grijulie îți vin automat în minte ca fiind ideale, dar lumea trebuie să știe că această sensibilitate vine la pachet cu multe alte lucruri mai mult sau mai puțin plăcute, unele dintre ele fiind foarte greu de suportat de cineva din afară.

Campaniile sociale o vor activa - Orice are de-a face cu strânsul banilor pentru animale în pericol sau copii mici, o face imediat să reacționeze și primul instinct este să verse o lacrimă.

Ocaziile speciale sunt foarte grele - Dacă îi este organizată o petrecere surpriză, la care primește un dar special sau chiar o felicitare cu mesaj personalizat, se emoționează foarte repede.

Privitul la televizor aduce lacrimi - La orice s-ar uita, dacă programul are cel puțin un cuplu care se desparte sau o persoană supărată, femeia are nevoie de șervețele, pentru că e foarte empatică și are impresia că trăiește prin acele personaje.

Când este foarte sensibilă - Chiar dacă este vorba doar despre faptul că a vărsat ceva pe jos, deși totul se poate remedia rapid cu un prosop de bucătărie, ea va începe să-și învinovățească stângăcia și să plângă.

Cheltuie mulți bani pe șervețele - În fiecare cameră a casei există câte un pachet sau cutie de șervețele, ca să le aibă la îndemână orice s-ar întâmpla.

În acea perioadă a lunii nu se poate înțelege nimeni cu ea - Chiar dacă are de fapt o zi foarte bună, în zilele problematice ale lunii ea nu se poate abține să nu plângă, fie măcar de bucurie.

Partenerul unei femei care plânge tot timpul ar trebui să aibă mereu șervețele - Deși ea are aproape întotdeauna șervețele în poșetă sau buzunar, partenerul ei de viață trebuie să fie și el pregătit pentru momentele dificile, în care ea rămâne în pană.

Toată lumea crede că este tristă - Toată lumea crede că o astfel de femeie este veșnic nefericită, dar adevărul este doar că ea e extrem de sensibilă și empatică.

Plânge când e furioasă - Neputința o face mai degrabă să plângă decât să țipe sau să arunce cu lucrurile în toate părțile. Acesta este singurul mod în care poate comunica ceea ce simte, chiar dacă apoi se simte epuizată.

Înmormântările - Preferă să nu participe la aceste evenimente nefericite sau să fie doar persoana din umbră, care aranjează parastasul și actele, pentru că altfel are nevoie de umăr pe care să plângă și își face rău singură, dar și celor din jur.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep