Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

10 lucruri "de fite" care iti pot salva viata

De în Sanatate 12 ian 2010
M-am simtit pusa la zid atunci cand mi s-a reprosat ca sunt fitoasa atunci cand imi comand o simpla apa plata cu lamaie, cand incercarea mea nu era alta decat sa ma mentin sanatoasa, sa imi fortific sistemul imunitar, sa-mi detoxifiez organismul, etc. Am stat, am analizat si am constatat ca celebrul "Club al Fotomodelelor care beau apa plata cu lamaie" are secretele lui. Fita, fita, dar altele sunt scopurile multora dintre obiceiurile divelor: asadar, iata doar x lucruri considerate fandosite care chiar iti pot salva viata.
Banala "apa plata cu lamaie"! Sigur va suna cunoscuta aceasta emblema pusa tinerelor domnisoare care comanda apa plata cu lamaie la restaurant. Fiteee, ifosee si fandoseli! Bine-ai intrat in clubul fotomodelelor! Nu de putine ori mie mi s-a spus astfel cand am comandat de baut asa ceva. Si scopul meu era altul: acela de a incerca sa valorific multiplele eforturi ale cercetatorilor de a ne atentiona asupra beneficiilor unor astfel de combinatii sau ale unor produse chiar si non-alimentare care iti ofera siguranta si protectie. In spatele ifoselor de vedeta, exista lucruri de fite care ascund secrete de sanatate importante.

1. Apa plata cu lamaie si Clubul Fotomodelelor...Or stii ele ce-or stii! Mai ales ca incep sa le dau dreptate; iata doar cateva boli pe care le "trateaza" sau le previne consumul limonadei fara zahar: Iata cum arata sanatatea la pahar!  Consumul zilnic de apa plata cu lamaie iti poate salva viata!

2. "Ti-ai luat masina de fite!" - tot ce e posibil, e nemteasca, are multi cai putere, un design autentic, o marca fandosita, dar in spatele tuturor acestor lucruri iti poate salva viata: este sigura! Multe dintre masinile considerate a fi capricii ale unor dive si celebritati ascund un lucru pe care ele cred ca nici nu-l baga in seama, si anume faptul ca sunt mult mai in siguranta in ele si se pun la adapost de consecinte tragice ale unui banal accident, nu putine fiind exemplele in care soferi de masine de fite nu s-au ales cu nicio zgarietura intr-un accident, in timp ce alta masina obisnuita, veche, uzata si fara un sistem de securitate bine pus la punct , au sfarsit dezastruos. Nu vrem sa dam exemple pentru a face contra-reclama, dar cred ca v-ati prins despr ece vorbesc.

3. O fi el restaurant de fite, dar are in meniu "sanatate la farfurie". Sunt multiple locatiile de acest gen, deja cunoscute ca fiind frecventate de dive de Dorobanti sau de Hollywood, pe spranceana alese: alimente bio, vegane, ayurvedice, care se-nvart dupa luan si soare si mai stiu eu ce fel de preparate fac cu ochiul vedetelor pentru noutatea, autenticitatea si fandoseala de care dau dovada, dar de ce nu si pentru gustul lor bun, dar mai ales sanatos. Se plateste scump, dar nu exagerat sanatatea la farfurie, dar oare nu merita? Junk-food-ul zi de zi ori mancarea nesanatoasa conduce, pe zi ce trece, la afectiuni ce pot fi fatale, asadar, aderarea la un stil de viata sanatos, cu alimente proaspete si sanatoase devine dintr-o fita, o alegere pentru a fi sanatoasa. Iar unele dintre ele nici nu sunt exagerat de scumpe, sincer!

4. Vedetele transforma pana si simplul alergat intr-un sport de fite
- pentru ca o vezi pe Reese Witherspoon sau pe Terri Hatcher jogging fiecare dimineata, sau pentru ca Jessica Biel practica yoga sau volei, atunci in comunitatea respectiva acel sport devine o "fita". Asadar, fie ca vorbim  de belly dance, yoga, meditatie, etc. pot deveni fita daca sunt practicate de vedete si preluate de noi. Insa importanta practicarii sportului este cruciala, uneori vitala, iar efectele benefice sunt nenumarate, poate fi chiar secretul unei vieti sanatoase si indelungate.

5. Personal Trainer - sa ai un personal trainer este deja prea mult. Ce? Te crezi Madonna sau Cindy Crawford? In Romania este o fita! Desi s-a implementat cu succes si in Romania acest concept, inca este considerata o fandoseala ideea de a-ti veni acasa un antrenor personal...insa un astfel de specialist iti asigura, pe langa exercitii 100% corect realizate, siguranta de a nu exagera anumite antrenamente, de a nu se intampla accidente care pot avea consecinte extrem de grave, uneoi fatale.

6. Psihoterapia sau "si psihicul asta e o fita"
- cred ca trebuia sa incepem cu ea; in mod cert se situeaza in topul alegerilor fandosite ale unora care se inscriu in Clubul Figurantelor. Oare cand o sa incetam sa mai vedem necesitatile drept fite? Oare cand, in loc sa ne preocupam de statutul unor servicii sau al unor produse, ne vom axa pe sanatatea si pe confortul nostru? Intr-adevar, e o fita sa descoperi ca poti suferi de probleme mentale grave, sau ca unii oameni studiaza pentru a-i putea ajuta pe schizofrenici, dementi, pentru a ajuta familii sa iasa din impas, sau pentru a ajuta persoane sa rezolve problemele trecutului care nu le dau pace in prezent!

7. Sa locuiesti la casa, undeva departe de noxele orasului, intr-un cartier rezidential - daca ai vila si piscina, deja faci parte din inalta clasa a fandositilor. Nimeni nu se gadeste ca poate ai ales aceasta cale, pentru a evita noxele orasului, poluarea de toate felurile, pentru a trai intr-o

8. Cea mai buna clinica particulara din oras - cu plata, privata, cu un look de senzatie "is new in town" - daca apelezi la asemenea servicii e clar ca esti fandosita, iar fitele plutesc imprejurul tau cat pot. Nu este intotdeauna asa! Desi sunt sigura ca exista profesionisti in sistemul sanitar romanesc de stat, si poate specialisti de 10 ori mai buni decat la clinicile private, ne indreptam spre acestea pentru rapiditatea cu care se misca, felul in care ne tratateaza, interesul pe care-l manifesta - ne simtim bagate in seama - iar uneori in probleme de sanatate, timpul conteaza - exemplul cel mai clar fiind ambulanta - atunci cand se cheama una de stat este posibil ca pacientul sa moara in zecile de minute de asteptare, ca sa nu zic ore, ca pe urma spuneti ca exagerati, in timp ce in sistemul privat fiecare minut conteaza. Din pacate, banul face diferenta in sistemul de sanatate, intre tratamentul "de turma" si cel exclusivist. Deci, sa traiesc sau nu?

9. Aderarea la revolutia Eco - e cel mai nou trend si cea mai noua fita: sa mananci eco, sa te imbraci eco, sa folosesti orice fel de produse eco, sa scrie pe fruntea ta ECO...ee, sau pe aproape. O fi o fita, stau si ma intreb sau un efort de salvare al planetei transformat intr-o fita? caci daca salvam planeta, te salvam si pe tine...caci daca mananc rosia asa cum a lasat-o la inceputurile ei Mama Natura o sa traiesc mai mult decat rosia care, pin lipsa de rabdare a producatorilor, a fost transformata in chimicala pura. Sunt oare acestea figuri sau nevoia disperata de a mai manca sau chiar atinge ceva care sa nu provoace reactii alergice?

10. Ochelarii de soare
- ok, poate nu e sezon estival si poate ca suntem satule sa vedem dive care poarta si noaptea aceste accesorii, ceea ce l-a ridicat la stadiul de capriciu, ins ain spatele utilizarii in exces se afla o necesitate, o protectie fata de razele UV si de alti factori daunatori din mediu care pot afecta vederea. Insa nu orice ochelari sunt buni, ci doar cei care sunt creati de forme respectabile, care au girul oftalmologilor, facandu-si atsfel rolul pentru care sunt de fapt creati, mai mult decat ca un simplu..accesoriu fashion. Poate ochelarii nu iti salveaza viata neaparat, dar cu siguranta ca te protejeaza de efecte grave, care pot culmina, in cazuri cele mai grave, cu pierderea vederii.

Nu rata articolul saptamanii!

Pandemia injecteaza Romania...cu vaccin sau pesimism. Eu am facut simple calcule cost-beneficiu si am facut o alegere; logica, si zic eu - rationala: m-am vaccinat! Tu ce alegi?

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr