10 lecții despre iubire, pe care ni le predau elefanții

De în Dragoste & Sex 22 sep 2020

Elefanții au o viață foarte complexă, plină de reguli sociale, dar știu cum să-și trăiască viața și dacă ești atentă la ei, te pot învăța foarte multe.

 
 

Iată 10 lecții despre dragoste și cum să trăiești la maxim o poveste de iubire adevărată.

1. Exprimă-ți emoțiile

Elefanții au un simț al umorului foarte dezvoltat, sunt jucăuși și conștienți de propriile puteri, de aceea nici nu se tem să-și arate emoțiile, care se știe că de fapt te aduc mai aproape de semenii tăi. Să fii conștientă de propriile nevoie și dorințe este foarte important, ca să știi ce să-i transmiți partenerului tău, deoarece chiar dacă formați un cuplu, fiecare dintre voi este diferit. Cu toate acestea, orice cuplu trebuie să fie jucăuș uneori, pentru a putea îndepărta stresul și a uita pentru moment de responsabilități. În plus, dacă vorbiți mai mult despre ceea ce simțiți, veți coopera mai bine, exprimându-vă respectul reciproc.

2. Fericire

Elefanții arată întotdeauna când sunt fericiți alături de cei dragi, așa că dacă te bucuri de prezența partenerului tău, spune-i și arată-i că apreciezi momentele petrecute împreună și că ești fericită că formați un cuplu. Dacă nu ești atentă la aceste lucruri, vei ajunge să te obsedeze cele mai mici lucruri și totul se va duce de râpă, așa că arată-i cât de mult îl apreciezi.

3. Puterea atingerii

Elefanții se ating frecvent, pentru a-și arăta dragostea. Într-o relație, atingerile sunt foarte importante și îi arată partenerului că vrei să fiți intimi, transmițând protecție și siguranță.

4. Asigurări

Elefanții se asigură unii pe alții că totul este bine și se susțin la bine și la greu, lucru important și într-un cuplu. Trebuie să vă susțineți unul pe celălalt, chiar dacă încă mai există îndoieli cu privire la viitor și lucrurile par complicate.

5. Munca în echipă

Munca în echipă este esențială în orice relație, fie că este vorba despre organizarea unei petreceri, decorarea camerei copilului sau prepararea unui fel de mâncare. Este foarte important ca îndrăgostiții să facă împreună diverse lucruri.

6. Curiozitate

Elefanții sunt curioși din fire, dar curiozitatea care te împinge să-i cauți partenerului tău prin lucruri este negativă. Cu toate acestea, o doză de curiozitate te face să înveți lucruri noi despre partenerul tău.

7. Compasiune

Studiile au demonstrat că dacă demonstrezi compasiune față de partenerul tău, ajungi să vezi viața din perspectiva lui. De exemplu, dacă partenerul tău este bolnav, vei putea înțelege că nu mai este capabil să funcționeze la cote optime și acest lucru îi va demonstra cât de mult ții la el.

8. Altruism

Mulți elefanți au grijă de exemplare din alte specii, care au fost rănite sau părăsite și asemenea lor și ție ar trebui să-ți pese nu numai de familia și prietenii tăi, ci și de restul omenirii. Până la urmă, cei dragi oamenilor la care ții tu le influențează acestora nivelul fericirii și acest lucru te afectează și pe tine.

9. Doliu

Se știe că elefanții țin doliu și de aici poți trage concluzia că e important să fii alături de partenerul tău dacă îi moare cineva drag. Arată-i că ești acolo nu numai când vă este bine împreună ci și când lui îi este greu, deoarece acest lucru îi demonstrează că te-ai atașat de el.

10. Creativitate

Elefanții au nu numai o memorie foarte bună ci și o imaginație bogată, fiind surprinși de multe ori colaborând cu oamenii în diverse proiecte. Chiar și pentru cuplurile care nu se consideră creative, o anumită doză de creativitate este cheia succesului, iar pentru a o atinge, fiecare trebuie să vină constant cu idei noi de petrecere a timpului liber.

 
 
Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
31 oct