Turte cu pui, cașcaval și mărar

In Reţete de 14 iul 2017

Turte ca la bunica, care se pot mânca la prânz sau ca gustare pentru cei mici.

Timp: 35 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 4
Ingrediente:

1/4 linguriță zahăr tos, 1/2 linguriță sare iodată, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, 1 legătură mărar, 200 g iaurt gras, 250 g cașcaval ras, 400 g făină albă superioară, 400 g piept de pui dezosat - fără pieliță, ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

1. Se amestecă iaurtul, sarea, bicarbonatul, făina și zahărul cu 150 g cașcaval, care care se frământă un aluat.

2. Se spală și curăță pieptul de pui, apoi se fierbe și se taie cubulețe.

3. Se amestecă cubulețele de piept de pui cu mărarul tocat mărunt și restul de cașcaval.

4. Se împarte aluatul în 4 părți, care se întind pe o suprafață tapetată cu făină, apoi se umplu cu amestecul din piept de pui și se strâng colțurile.

5. Se încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă și se prăjesc turtele pe ambele părți, la foc mediu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 iul