Rulouri de înghețată cu mango și cocos

In Reţete de 14 sep 2017

Vara a trecut calendaristic, dar temperaturile de afară par să fie în continuare în favoarea noastră, așa că această rețetă ușoară de înghețată home-made te va face să suspini.

Timp: 40 minute
Dificultate: uşoară
Porţii: 6
Ingrediente:

1/2 cană fulgi nucă de cocos, 1 linguriță esență nucă de cocos, 2 căni smântână grasă, 2 mango, 400 g lapte condensat, mango uscat, caju

Mod de preparare:

1. Se pun în blender smântâna, laptele condensat, jumătate de mango curățat și tăiat cubulețe, esența de cocos și jumătate din fulgii de cocos, apoi se mixează la viteză mare timp de 5 secunde, până se combină.

2. Se toarnă amestecul într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt și se presară deasupra restul nucii de cocos și restul de mango, apoi se dă la congelator timp de 30 minute, până se încheagă lejer.

3. Se taie înghețata în fâșii și se folosește o spatulă pentru a rula ușor fiecare fâșie sub formă de tuburi.

4. Se pun tuburile de înghețată unul lângă celălalt într-un castron și se presară deasupra mango uscat și caju sau alte fructe, bomboane și siropuri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi