Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare, Vărsători şi...

Horoscopul lunii mai aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele pentru luna aprilie în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta! 

Berbec

Nativul din această zodie se va lovi de tot felul de situaţii neprevăzute în luna mai. Planurile îţi vor fi date peste cap şi trebuie să faci tot posibilul pentru a face faţă provocărilor. Ce este cel mai important e că nu trebuie să te laşi influenţată de eşec, ci să faci tot posibilul pentru a-l transforma în succes sau măcar pentru a-l depăşi. Priveşte situaţiile dificile ca pe o provocare, nu ca pe un obstacol.

Pe plan profesional, luna mai va fi, de asemenea, plină de provocări. Un proiect început de mult timp îţi dă ceva bătăi de cap, dar trebuie neapărat să te aduni şi să îl duci la bun sfîrşit, oricât de mare ar fi tentaţia să abandonezi. Adună-te şi învaţă să ai încredere în oameni. Numai aşa vei reuşi să depăşeşti momentul. Chiar dacă ai senzaţia că eşti înconjurată numai de idioţi, asta nu îţi dă dreptul să judeci oamenii înainte de a îi cunoaşte şi de a nu le da o şansă.

Pe plan sentimental, lucrurile merg mult mai bine decât pe celelalte planuri. Totul pare să se aşeze după mult timp în care nimic nu a fost la locul lui. Pentru a evita problemele în cuplu în această perioadă, reţine faptul că vorba dulce mult aduce. Gândeşte-te de două ori înainte de a spune un lucru la mânie pentru că vei regreta dar nu vei putea şterge cu buretele cuvintele spuse. În ceea ce priveşte relaţia cu rudele tale, e important să menţii legătura strânsă pentru numai acestea îţi sunt alături necondiţionat atunci când te afli într-o situaţie neplăcută. Ascultă sfaturile celor vârstnici din familie şi acceptă-le fără că comentezi chiar dacă nu eşti de acord cu acestea. Pentru cei care te sfătuiesc înseamnă mult să fie ascultaţi.

Taur

În luna mai, Taurii se vor lupta, cu toate armele, pentru o viaţă mai bună. Aceştia vor da din coate pentru a avea un statut mai bun. Dorinţa va apărea subit, peste noapte, fără niciun motiv aparent. Dintr-o dată Taurul va simţi că este prea bun pentru ceea ce face şi că poate să facă mai mult. Va trebui să muncească din greu pentru a dovedi anumite lucruri, pentru că nimic nu se întîmplă pur şi simplu, cel puţin nu în cazul acestora. Păstrează-ţi obiectivele clare şi nu te abate de la drumul tău. Nu te lăsa distrasă de la ceea ce ai de făcut pentru că acum este momentul tău şi trebuie să profiţi de el.

Pe plan financiar, lucrurile nu vor fi deloc uşoare, cel puţin nu în primele zile ale lunii. Important este să nu te laşi demoralizată de situaţia în care te afli. Nu reacţiona din impuls pentru că, uneori, e mai înţelept să te stăpâneşti şi să aştepţi momentul oportun pentru a acţiona, decât să acţionezi din impuls fără să fii pregătită cum se cuvine pentru a ieşi învingătoare. La locul de muncă ţi se va cere să fii ceva mai flexibilă, ceea ce nu îţi stă deloc în fire. Încearcă să te adaptezi, fă eforturi şi nu uita că orice e posibil, chiar şi un Taur cu o gândire flexibilă. Nu privi această situaţia ca pe un lucru rău şi nu considera că îţi încalci pricipiile. Trebuie să vezi partea bună a lucrurilor, înveţi lucruri noi şi te descurci în situaţii complet necunoscute, iar asta îţi creşte încrederea în propria persoană.

Pe plan sentimental. luna mai aduce, de asemenea, o mulţime de situaţii inedite. În primul rând, distracţia va fi cuvântul cheie în această perioadă. Apoi, vei fi în centrul atenţiei oriunde ai merge şi orice ai face. Familia te ridică în slăvi, prietenii te adoră şi colegii te îndrăgesc... ai grijă să nu ţi se urce la cap! Nu uita că oamenii se schimbă şi trebuie să accepţi schimbarea, fie că este vorba despre propria persoană, fie că este vorba despre prietenii tăi. Schimbările oamenilor nu se întâmplă peste noapte, ci după îndelungi evenimente mai mult sau mai puţin plăcute, care ne modelează personalitatea într-un fel sau altul. Nu te teme de sentimentele puternice care te pot curprinde în preajma unei persoane pentru că e mai bine să simţi unele lucruri o dată decât niciodată, indiferent de urmări.

Gemeni

În luna mai Gemenii se zbat pentru a obţine o poziţie mai bună pentru ei, dar şi pentru cei apropiaţi. Aceştia vor să reuşească cu orice preţ iar determinarea lor le este de folos. Ai mare grijă însă pe cine ajuţi pentru că rişti să fii trasă la răspundere pentru acţiunile acestora şi nu ai vrea să dai explicaţii pentru greşelile altora. Vei fi cu un pas mai aproape de succes dacă renunţi la trândăveala pe care pui atât de mult preţ. Schimbă-ţi obiceiurile şi fii o persoană mai activă dacă vrei să vezi rezultatele muncii tale în cel mai scurt timp.

Pe plan profesional şi financiar trebuie să iei taurul de coarne. Nu îţi mai poţi permite să fii neatent cu finanţele tale pentru că nu vei reuşi să agoniseşti nimic. La locul de muncă fă tot posibilul să îţi păstrezi concentrarea asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci şi las-o mai moale cu pauzele de cafea care îţi distrag atenţia de la lucrurile cu adevărat importante. Dacă vrei ca cei care îţi sunt colegi să te trateze cu respect şi să îţi ia în seamă opinia, vorbeşte-le întotdeauna frumos şi calm şi oferă-le, la rândul tău, respect.

Viaţa de cuplu va deveni, în luna mai, cel puţin interesantă. O schimbare majoră va da totul peste cap, însă nu neapărat într-un sens rău. Adesea, schimbările sunt necesare şi oferă o perspectivă nouă asupra lucrurilor. O rudă îndepărtată va lua o decizie care îţi poate schimba decisiv cursul vieţii. Orice ar fi, petrece timp alături de cei dragi şi stai mai mult pe acasă. În ceea ce priveşte starea ta de sănătate, ar trebui să fii ceva mai atentă pentru că stilul tău de viaţă haotic îţi poate veni de hac.

Rac

Pentru nativii din această zodie, luna mai va fi una memorabilă în cel mai bun sens al cuvântului. Nu ai nicio grijă, toate lucrurile merg ca la carte fără ca tu să faci vreun efort şi eşti uimită de cât de bine îţi merge. Nimic nu e veşnic aşa că bucură-te de această situaţie. Susţinerea astrelor poate dispărea oricând aşa că profită pentru a face tot ce îţi doeşti. Eşti uşor de influenţat de către cei din jur, iar cine te cunoaşte bine poate specula această slăbiciune.

Pe plan profesional, numai veşti bune se anunţă. Primeşti o mărire de salariu, eşti promovată sau, pur şi simplu, toate proiectele tale sunt apreciate de conducere - cert e că eşti pre drumul cel bun şi te îndrepţi cu paşi repezi către succes. Pentru a nu risca să ai probleme, trebuie să fii în permanenţă la curent cu problemele ce se ivesc, chiar dacă sunt sau nu legate direct de munca ta. E important să ştii în ce situaţie se află compania la care lucrezi sau, după caz, afacerea ta. Dacă eşti antreprenor, evită să faci concedieri în această perioadă pentru că nu vor aduce nimic bun, ci doar o cinştiinţă încărcată.

Racii singuri pot intra într-o mică depresie pentru că nu reuşesc să construiască o relaţie. Nu e cazul să intri în panică, norocul îţi va surâde exact când te aştepţi mai puţin. Nu te plânge de situaţia ta la rudele apropiate pentru că u îţi va aduce nimic bun. Dacă eşti deja într-o relaţie, fă tot posibilul să eviţi conflictele, iar dacă acestea apar, nu te lăsa, sub nicio formă, nerezolvate. Discută cu partenerul tău despre orice te supără dar ai grijă la tonul pe care îl foloseşti.

Leu

Treci printr-o perioadă pozitivă în luna mai, mai multe oportunităţi ţi se vor aşterne în cale şi eşti gata de joacă. Vei profita din plin de ele, chiar dacă vei parcurge şi câteva trasee dificile, măcar nimeni nu îţi pune beţe în roate. Una peste alta, se anunţă câteva momente de bun augur la muncă, mai ales în primele două săptămâni ale lunii.

Găseşte-ţi echilibrul prielnic la început de lună şi scoate la înaintare calităţile pe care până acum le-ai ţinut ascunse. Pentru că ai mari şanse să-ţi atingi ţelul mult dorit, ai parte şi de un pic de noroc. Vei întreprinde totul cu zâmbetul pe buze, ai o atitudine extrem de pozitivă care te va ajuta să obţii ceea ce doreşti.

La capitolul dragoste, leii trebuie să se liniştească un pic şi să tragă un pic pe dreapta. Lucrurile merg bine, fie că eşti într-o relaţie sau nu, deşi neînţelegerile minore te pot afecta într-o oarecare măsură. Încearcă din răsputeri să eviţi conflictele cu familia, nu e un moment propice pentru certuri cu rudele. Pune mai mult accent pe relaţiile adevărate de prietenie şi scapă de cele superficiale.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au parte de evenimente mai puţin plăcute în luna mai. Sectorul finanţelor şi cel al iubirii va fi oarecum afectat, poziţia lui Mercur nu te ajută să ai cea mai bună lună din 2016. Viaţa ta amoroasă trece printr-o criză nemaintâlnită însă vei trece cu brio peste ea, căci sfârşitul lunii se anunţă pozitiv.

Cu toate acestea, Fecioarele întâlnesc succesul la locul de muncă în luna care vine. Din punct de vedere profesional, îţi merge bine, chiar dacă ai putea să dedici mai mult timp scopului suprem care te motivează să te dai jos din pat în fiecare dimineaţă. Ştim că eşti pragmatic dar poate în luna mai te vei rătăci de la cursul tău obişnuit şi te vei arunca cu capul înainte, profitând de oportunităţi.

Cum ai aflat deja, viaţa ta amoroasă scârţâie în luna mai, când vei avea parte de multe surprize, majoritatea neplăcute. Relaţia ta ajunge la un punct critic şi e necesar să pui piciorul în prag, să iei în sfârşit o decizie. Astrele prezic că te vei despărţi de partener. Dar nu te întrista, soarele va ieşi şi pe strada ta mai repede decât crezi.

Balanţă

Nativii din zodia Balanţei vor parcurge o perioadă pozitivă în luna mai, din toate punctele de vedere. La job eşti mai încrezător în tine ca niciodată, vei munci cu entuziasm şi te vei simţi motivat să mergi înainte pentru a obţine rezultate convingătoare. Dacă eşti freelancer, e momentul să dai mai multă importanţă stilului tău de viaţă, e cazul să te îngrijeşti mai bine de vreme ce stai tot timpul în casă.

S-ar putea să te loveşti şi de nişte piedici, dar în esenţă, te bucuri de o lună fructuoasă. Dacă cumva te vei împotmoli pe parcurs, îţi vei reveni numaidecât şi vei merge mai departe. Stai departe de alcool şi de petreceri! Nu e un moment prielnic pentru aventuri nebunatice, fii cu ochii în patru şi precaut pe tot parcursul lunii mai.

În ceea ce priveşte dragostea, s-ar putea să îţi pierzi echilibrul şi să te pierzi în propriile sentimente. Lucru care ar putea duce la o destrămare a relaţiei, asta dacă nu îi oferi cât de curând mai multă atenţie. Pentru cei fără de pereche, rezultatul unei escapade amoroase poate fi dezastruos, îţi poate lăsa o gaură atât în buzunar cât şi în piept.

Scorpion

Scorpionii trebuie să facă un efort pentru a obţine rezultatele mult dorite iar această strădanie va fi răsplătită spre sfârşitul lunii. Acum e timpul tău şi trebuie să profiţi de el în cel mai bun mod posibil. Ignoră-i pe cei care încearcă să te abată de la drumul tău, nu-i lăsa să te grăbească, acţiunile tale se vor ridica la aşteptări.

Începi să realizezi că obiectivele pe care ţi le-ai propus nu sunt chiar cele mai bune, vei avea mult de furcă cu ele şi spre sfârşitul lunii, îţi vei da seama că ai făcut nişte greşeli pe parcurs. Dar nu te teme, vei avea timp să le rezolvi, nu vei avea răgaz să te deprimi întrucât vei fi ocupat constant. Dacă vei acţiona eficient, vei culege roadele mai repede decât crezi.

Viaţa sentimentală îţi va reaminti că suntem toţi oameni, în luna mai vei face nişte mici greşeli la acest capitol. Simţi o presiune exterioară care nu îţi permite să te bucuri de linişte. Identific-o mai repede, înainte să îţi distrugă toată luna. Încearcă să nu îţi perzi cumpătul, căci te vor încerca multe sentimente de furie şi supărare. Trebuie să treci testul cu brio.

Săgetător

Pentru Săgetători, luna mai va părea o perioadă cel puţin bizară, fiindcă nu îşi vor da seama dacă astrele lucrează în favoarea sau împotriva lor. Vor avea parte de provocări majore pe toate planurile, dar mai ales pe plan emoţional.

În ceea ce priveşte afacerile şi latura profesională în general, Săgetătorii vor avea parte de bonusuri la locul de muncă, în ciuda faptului că astrele par să le fie potrivnice. La începutul lunii este recomandat ca săgetătorul să se mobilizeze şi să investească toate resursele pe care le deţine, astfel încât să nu rateze detalii importante, care pentru ei nu par a fi deosebite.Nu te grăbi şi nu acorda atenţie părerii celorlalţi, pentru că îţi pot distrage atenţia de la calea cea dreaptă.

Săgetătorii nu vor avea, din păcate, parte de aspecte pozitive pe plan sentimental. Dacă vrei să treci cu bine peste această perioadă, trebuie să fii numai ochi şi urechi, începând din primele zile ale lunii. Unele conflicte majore ar putea apărea în sânul familiei, dar şi în relaţia cu prietenii. Neplăcut este faptul că aceste conflicte vor rezulta în urma unor acţiuni ale nativilor din Săgetător. Aşadar, ideal ar fi să acorzi atenţie sporită fiecărui cuvânt pe care îl spui şi fiecărui gest pe care îl faci. Relaţia cu partenerul de cuplu are şi ea nevoie de atenţie sporită, fiindcă acesta poate trece prin schimbări majore. S-ar putea să fie nevoie să iei măsuri drastice în acest sens şi poate chiar să pui capăt relaţiei, dacă situaţia o impune. Orientează-te, însă, în funcţie de circumstanţe şi aminteşte-ţi că nu trebuie neapărat să te sacrifici pe tine pentru binele altora, dacă aceştia nu vor să fie ajutaţi.

Capricorn

Astrele vor oferi nativilor din zodia Capricornului multă încredere în forţele proprii, mai ales pe plan profesional. Aceşti nativi vor avea parte de o influenţă pozitivă mai ales în situaţiile în care vor avea nevoie să pună accentul pe relaţiile interpersonale la locul de muncă. Simţurile le sunt ascuţite şi vor înţelege dintr-o privire intenţiile celor din jur. Pe plan personal, însă, acest efect se va resimţi mult mai vag. În plus, chiar dacă vor avea noroc cu carul, nu spune nimeni că le va pica totul din cer, atunci când îşi doresc. Tot trebuie să depui efort pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

Pe plan profesional, este important ca nativii din Capricorn să experimenteze constant lucruri noi. Ideal ar fi să renunţi la planurile care nu aduc schimbări radicale. Ai nevoie de o schimbare excepţională, care să afecteze până şi fundaţia proiectului la care lucrezi. Evită momentele de inactivitate şi încearcă să implementezi constant idei neconvenţionale. Vei avea parte de sprijinul conducerii, însă nu te baza numai pe noroc. Dacă simţi că ideea ta are şanse mari de reuşită, foloseşte o prezentare pentru a-i convinge şi pe ceilalţi membri ai echipei de eficienţa planului pus la punct de tine. Dacă vrei să schimbi cursul evenimentelor, trebuie să te ţii tare pe poziţie!

Dacă eşti într-o relaţie, vei avea parte de momente plăcute. În cazul în care ai alături pe cineva alături de care vrei să îţi petreci tot restul vieţii, astrele vor lucra pentru ca la finalul lunii, tot ce v-aţi dorit să devină realitate. Poate fi vorba despre o nuntă sau chiar un copil, însă important este ca amândoi să vă doriţi din tot sufletul acelaşi lucru pentru ca dorinţa să se îndeplinească. În familie şi în relaţia cu prietenii, fii mai blândă şi dă dovadă de empatie, fiindcă legăturile se vor îmbunătăţi simţitor.

Vărsător

Finalul de primăvară va aduce pentru Vărsători multe provocări, dar este o perioadă promiţătoare şi plină de experienţe de neuitat. Singurele aspecte care le pot strica dispoziţia Vărsătorilor în această perioadă sunt cele legate de probleme ale inimii, care pot fi, însă, rezolvate cu uşurinţă.

Pe plan profesional, Vărsătorii au mult noroc în luna mai. Bonusuri considerabile se arată la orizont, dar şi schimbări în ceea ce priveşte intensitatea muncii depuse. Ai grijă, însă să nu exagerezi, fiindcă resursele nu sunt inepuizabile. Poţi încerca să alergi după doi iepuri în acelaşi timp, însă asumă-ţi faptul că există şi riscuri. Pe de altă parte, însă, dacă nu rişti, nu câştigi!

Pe plan sentimental, însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Nu merită, însă, să te superi prea tare, fiindcă dificultăţile pot fi depăşite, acolo unde există voinţă. Asigură-te că priviţi amândoi în aceeaşi direcţie, în ceea ce priveşte viitorul relaţiei voastre. Dacă tu îţi doreşti să vă întemeiaţi o familie sau să vă mutaţi împreună, iar el nu este pe aceeaşi lungime de undă, s-ar putea ca luna mai să fie fatală pentru relaţia voastră. Nu este cazul, însă, să te descurajezi. S-ar putea să fie mai bine pentru tine. Încetează să îţi mai concentrezi eforturile în această direcţie şi nu uita de familie şi prieteni, fiindcă viaţa ta nu ar trebui să se învârtă în jurul unei singure persoane. Încearcă să fii deschisă la nou şi să accepţi propunerile prietenilor.

Peşti

Nativii din zodia Peştilor nu trebuie să îşi facă griji în luna mai pentru latura financiară şi sentimentală, fiindcă astrele vor avea grijă ca totul să decurgă fără probleme. Va fi o perioadă avantajoasă şi plină de schimbări fundamentale. Este recomandată evitarea ambiguităţii, atât în ceea ce priveşte cuvintele, cât şi faptele. Astfel pot fi evitate pierderile de natură financiară şi emoţională. Important este ca în ciuda eşecului, să nu te opreşti, pentru că orice pauză, fie ea forţată sau intenţionată, va aduce mai multe probleme.

La birou, Peştii vor avea parte de succes, însă conducerea nu va fi capabilă să îi ghideze corect, motiv pentru care va trebui ca aceştia să acţioneze intuitiv şi să preia iniţiativa. Nu îţi fie teamă să conduci, fiindcă ai şanse să obţii rezultate spectaculoase, chiar dacă te mişti împotriva curentului. Dacă eşti într-o poziţie de conducere, ai grijă să nu treci cu vederea unele idei bune ale subordonaţilor. Bazează-te ăe instinct şi oferă-le celor din jur şansa de a-şi pune în practică ideile. Atenţie mare la interacţiunea cu partenerii şi colegii.

Pe plan emoţional, Peştii nu vor avea parte de aceleaşi situaţii incerte de la locul de muncă, însă va trebui să facă un pas înapoi dacă relaţia este pe cale să explodeze. Încearcă să observi obiectiv realitatea, însă nu te aştepta ca aceasta să fie cheia succesului în dragoste. Rişti să tragi concluzii pripite. Ai răbdare şi în relaţia cu familia, nu te certa cu părinţii şi prietenii, fiindcă rişti să plăteşti scump dacă alegi să mergi împotriva curentului în această perioadă.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...scurt, coafuri pentru barbati nu sunt comentarii vizualizari eleven.603. Baietii moderni își acordă o atenție. Horoscop mai 2016 evenimente neplĂcute pentru. Horoscop octombrie 2016 schimbări dramatice pentru citeste mai mult» paradoxul vărsătorului găseşte dragostea...
...cu rudele. Pune mai mult accent pe relaţiile adevărate de prietenie şi scapă de cele superficiale. Restul zodiilor aici.  ...
...certuri cu rudele. Pune mai mult accent pe relaţiile adevărate de prietenie şi scapă de cele superficiale. Restul zodiilor aici. 






...
...certuri cu rudele. Pune mai mult accent pe relaţiile adevărate de prietenie şi scapă de cele superficiale. Restul zodiilor aici.  jQuery(function($) // poll override var poll_cookie =...
...lunii mai aduce schimbări pentru fiecare zodie în parte, atât pe plan profesional, cât şi personal. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar