Horoscop IUNIE 2016 - BUCURII neaşteptate pentru Gemeni,...

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

De ce să-i dai partenerului să mănânce SEMINŢE de pin

Citeste mai mult»

Metoda rapidă prin care poţi împăca partenerul, în...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de...

Citeste mai mult»

Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi...

Citeste mai mult»

Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când...

Citeste mai mult»
idele lui marte

Idele lui Martie, ziua în care Cezar a fost ucis - De ce...

Citeste mai mult»

Băutura SACRĂ misterioasă din India antică: "Am băut...

Citeste mai mult»

Ce sursă de stres te doboară în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Ghinionul te pândeşte la tot pasul? Aceste 7 plante aduc...

Citeste mai mult»

Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

Citeste mai mult»
Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, prima dietă la 14 ani: "Ajunsesem să...

Citeste mai mult»

Testul MASCOTEI personale te dă de gol: Pe tine care te...

Citeste mai mult»

De ce NU e bine să mănânci banane la micul dejun

Citeste mai mult»
pufuleti hrana bebe

De ce nu e bine să dai pufuleţi şi cereale copiilor mici

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă dacă îţi masezi axila cu o felie de lămâie

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Cel mai negru coşmar al zodiei tale

Citeste mai mult»
dermatolog

Ani de zile a crezut că avea o aluniţă pe spate - Apoi...

Citeste mai mult»

TEST: Cu ce te ALEGI, în funcţie de ce CULEGI

Citeste mai mult»

Interviu emoţionant cu Andreea Mantea, despre micul...

Citeste mai mult»

Testul AMPRENTEI: Ai curaj să afli ce spune despre tine?

Citeste mai mult»

Horoscopul TRISTEŢII: Cum se manifestă supărarea, în...

Citeste mai mult»
alzheimer

Test ocular pentru depistarea bolii Alzheimer, cu 20 de...

Citeste mai mult»
longevitate

Secretul longevităţii: Nu a băut niciodată APĂ, dar a...

Citeste mai mult»

HOROSCOP CHINEZESC: Cumpenele din Anul Maimuţei de Foc,...

Citeste mai mult»

Testul ALB-NEGRU spune CINE eşti, FĂRĂ ocolişuri

Citeste mai mult»

Testul CEAINICULUI îţi spune ce LIPSEŞTE din viaţa ta

Citeste mai mult»

ZODIILE şi dieta - REGULILE care dau rezultate în lupta...

Citeste mai mult»
doctori

Doctorii i-au făcut cezariană, dar nu i-au găsit...

Citeste mai mult»

Clătite ruseşti cu mazăre şi ceapă verde

In Reţete de 1 mar 2016

Această reţetă de clătite ruseşti, cunoscute drept blini, poate fi folosită cu succes pentru un mic dejun copios, dar şi dacă ai nevoie de un aperitiv inedit la o petrecere. Cert este că sunt delicioase şi săţioase!

Timp: 30 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 4
Kilocalorii: 350 kcal/porţie
Ingrediente:

1 cană de boabe de mazăre proaspătă sau congelată, 1 linguriţă de sare, 3 ouă mari, 1 cană de brânză cottage, 1/4 cană de făină, 2 linguri de ulei vegetal, 4 fire de ceapă verde, 1/2 pachet de unt topit

Mod de preparare:

1. Dacă foloseşti mazăre proaspătă, fierbe-o în apă cu sare pentru aproximativ 3 minute sau până se înmoaie, după care scurge-o.

2. Amestecă ouăle cu brânza cottage, făina, uleiul şi o linguriţă de sare într-un blender, până obţii o consistenţă omogenă.

3. Într-un bol, amestecă pasta obţinută cu boabele de mazăre şi firele de ceapă verde tocate mărunt. Dacă obţii o compoziţie mult prea consistentă, adaugă câte o lingură de apă până când obţii o consistenţă legată, dar care să curgă uşor din lingură.

4. Încinge o tigaie în care ai adăugat un strop de ulei şi toarnă, pe rând, câte 1/4 de cană din compoziţia obţinută, întinzând cu o lingură pentru a obţine aspectul unei clătite. Lasă fiecare clătită pe foc aproximativ 3 minute sau până când încep să se formeze bule de aer a suprafaţă. Întoarce-le până când capătă un aspect auriu şi pe o parte şi pe cealaltă. Nu ar trebui să dureze mai mult de 2 minute.

5. Serveşte-le cu topping de unt topit şi presărate cu ceapă verde tocată, pentru aspect şi un plus de savoare.

Pont: Le poţi servi şi cu somon afumat, dacă vrei să îi impresionezi cu adevărat pe cei dragi.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 mai