Horoscop IUNIE 2016 - BUCURII neaşteptate pentru Gemeni,...

Citeste mai mult»

Licoarea pe bază de piper, care te scapă de kilogramele...

Citeste mai mult»

Horoscopul APARENŢELOR: Ai judecat GREŞIT fiecare zodie

Citeste mai mult»

Nu abdomenele te scapă de grăsimea nedorită, ci...

Citeste mai mult»

TOT ce ştiai despre uleiul de măsline este GREŞIT

Citeste mai mult»

Adevăratul MOTIV pentru care NU ai noroc în dragoste,...

Citeste mai mult»

Omul care a zguduit planeta: CANCERUL poate fi vindecat...

Citeste mai mult»

Horoscop MAI 2016 - Evenimente NEPLĂCUTE pentru Fecioare,...

Citeste mai mult»

Ce sunt demisexualii: Cum îţi dai seama dacă şi tu eşti unul

Citeste mai mult»

Când devine otrăvitor SPANACUL

Citeste mai mult»

Bărbaţii vor doar sex: Adevărul NEAŞTEPTAT din spatele...

Citeste mai mult»

Ai citit horoscopul GREŞIT până acum - Cum afli, de fapt,...

Citeste mai mult»

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă - Dieta garantată de o...

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Povestea din spatele datei tale de naștere

Citeste mai mult»

Ai zdrobit usturoiul GREŞIT - Iată cum se face, de fapt!

Citeste mai mult»

A slăbit 89 de kilograme schimbând COMPLET alimentaţia:...

Citeste mai mult»

De ce să-i dai partenerului să mănânce SEMINŢE de pin

Citeste mai mult»

Metoda rapidă prin care poţi împăca partenerul, în...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te INVIDIAZĂ cei din jur, în funcţie de...

Citeste mai mult»

Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi...

Citeste mai mult»

Horoscopul secretelor: Ce SEMNE îl dau de gol atunci când...

Citeste mai mult»
idele lui marte

Idele lui Martie, ziua în care Cezar a fost ucis - De ce...

Citeste mai mult»

Băutura SACRĂ misterioasă din India antică: "Am băut...

Citeste mai mult»

Ce sursă de stres te doboară în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Ghinionul te pândeşte la tot pasul? Aceste 7 plante aduc...

Citeste mai mult»

Testul UMBRELEI te descrie scurt şi la obiect

Citeste mai mult»
Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, prima dietă la 14 ani: "Ajunsesem să...

Citeste mai mult»

Testul MASCOTEI personale te dă de gol: Pe tine care te...

Citeste mai mult»

De ce NU e bine să mănânci banane la micul dejun

Citeste mai mult»
pufuleti hrana bebe

De ce nu e bine să dai pufuleţi şi cereale copiilor mici

Citeste mai mult»

Ce se întâmplă dacă îţi masezi axila cu o felie de lămâie

Citeste mai mult»

HOROSCOP: Cel mai negru coşmar al zodiei tale

Citeste mai mult»
dermatolog

Ani de zile a crezut că avea o aluniţă pe spate - Apoi...

Citeste mai mult»

TEST: Cu ce te ALEGI, în funcţie de ce CULEGI

Citeste mai mult»

Interviu emoţionant cu Andreea Mantea, despre micul...

Citeste mai mult»

Testul AMPRENTEI: Ai curaj să afli ce spune despre tine?

Citeste mai mult»

Horoscopul TRISTEŢII: Cum se manifestă supărarea, în...

Citeste mai mult»
alzheimer

Test ocular pentru depistarea bolii Alzheimer, cu 20 de...

Citeste mai mult»
longevitate

Secretul longevităţii: Nu a băut niciodată APĂ, dar a...

Citeste mai mult»

HOROSCOP CHINEZESC: Cumpenele din Anul Maimuţei de Foc,...

Citeste mai mult»

Ciocănele şi aripioare cu ţelină şi cimbru

In Reţete de 7 ian 2016

Ce zici de o cină rapidă şi gustoasă? Pregăteşte ciocănele şi aripioare cu cimbru şi ţelină, făcute în sos de unt şi piper negru!

Timp: 55 minute
Dificultate: medie
Porţii: 4
Kilocalorii: 300
Ingrediente:

1,4 kg ciocănele şi aripioare de pui, 1 1/4 lingură de sare, 1/2 lingură de piper negru, 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de unt, 1 rădăcină de ţelină de dimensiune medie, 1 căpăţână de usturoi, 2 crenguţe de cimbru proaspăt

Mod de preparare:

Unge puiul cu sare şi piper apoi pune-l într-o tavă pe care o vei introduce la cuptorul deja încălzit la 180 de grade. După 25 de minute, deschide cuptorul pentru a întoarce puiul pe partea cealaltă. Introdu şi căţelul de usturoi, fără a îl curăţa. Lasă ciocănelele şi aripioarele preţ de încă 10 minute apoi scoate-le şi pune-le într-o farfurie, acoperindu-le cu o lingură de zeamă din tavă. Usturoiul copt îl vei curăţa.

Într-o tigaie, topeşte untul alături de uleiul de măsline, în care vei căli ţelina tocată mărunt şi usturoiul preţ de 5 minute. Adaugă apoi cimbrul mărunţit, piperul şi bucăţile de pui. Acoperă tigaia cu un capac şi lasă puiul să se gătească la foc mic preţ de 20 de minute.

Serveşte apoi puiul acoperit cu sosul rămas în tigaie - Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 mai