nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Zodiile si fidelitate! Cat de fidela este fiecare zodie?

De în Dragoste & Sex 18 iun 2010
Descopera ce spun astrele despre femeile si barbatii fiecarei zodii! Esti o zodie pasionala si geloasa cum este Scorpionul sau una care isi iubeste independenta precum Varsatorul? O maestra a flirtului in zodiac Gemeni sau o persoana loiala din zodiac Racului? Noi iti propunem sa citesti si sa te descoperi atat pe tine, cat si pe partenerul tau!
Berbec

Femeia din aceasta zodie guvernata de Marte, planeta dorintei si a actiunii, nu este genul de persoana careia sa ii placa sa piarda timpul: daca isi doreste ceva isi propune sa il cucereasca aici si acum. Extrem de pasionala, esti loiala atunci cand iubesti si ai tendinta de a te raci si a te departa complet cand iubirea scade in intensitate. Cea mai buna cale de a ramane indragostita (si evident fidela) mereu? Nu iti petrece tot timpul alaturi de el!

Barbatul din aceasta zodie are tendinta de a vedea lucrurile dintr-un singur punct de vedere: al sau. Are un instinct uneori animalic care il face sa isi urmeze dorintele fara a se gandi prea mult, motiv pentru care poate calca gresit. E genul de barbat care nu pierde mult timp si trece la actiune, fara sa se gandeasca la fidelitate pe termen lung. Dar are tendinta de a fi extrem de loial, mai ales daca simte ca partenera sa este "vanata" si de altii.

Taur


Femeile din aceasta zodie guvernata de Venus sunt senzuale si muncesc mult la construirea unei relatii si de aceea nu vor renunta la ea prea usor. Fidelitatea echivaleaza pentru ele uneori cu posesivitatea lor nativa si nemultumirea lor se traduce, de cele mai multe ori, intr-o nevoie de bani si posesiuni materiale. Ele sunt unele dintre cele mai fidele semne ale zodiacului si nu le plac schimbarile, indiferent de cat de buna sau de rea este relatia pe care o au!

Barbatii din Taur sunt amanti deosebit de apreciati pentru ca stiu sa mangaie si sa primeasca mangaieri. Se spune ca nu vor observa daca ii inseli emotional sau daca flirtezi cu altcineva, dar vor lua foc daca il inseli din punct de vedere fizic. Este posesiv si are impresia ca iti poseda corpul si spiritul. Odata relatia construita sunt putine sanse ca el sa riste ce a construit de dragul unei aventuri.

Gemeni

Femeile nascute in zodia Gemeni stiu exact cum sa joace pe degete orice barbat, asa ca fidelitatea nu este punctul lor forte. Sunt extrem de credincioase in cazul in care comunica foarte bine cu partenerul lor, pentru ca nu sunt genul de femei care sa se lase constranse sa fie fidele. O vor face numai daca vor simti asta.

S-ar putea ca barbatii din aceasta zodie sa fie considerati duplicitari si adevarul este ca o samanta de adevar exista in aceste critici. Extrem de versatili, ei pot avea cu usurinta o viata duplicitara, dar asta numai daca isi doresc asa ceva.

Rac

Femeile din zodia guvernata de Luna sunt extrem de fidele atunci cand iubesc. In teorie dragostea lor este la fel de neconditionata ca dragostea unei mame pentru copilul sau, dar in practica au nevoie de multe dovezi de iubire pentru ca altfel se simt respinse si acest lucru le doare. Adevarata dovada de dragoste din partea lor este atunci cand daruiesc destul libertate partenerului si nu incearca sa il sufoce.

Barbatul Rac isi poate ascunde timiditatea si sentimentele sub o carapace a unei persoane dure. Devine un iubit tandru si sensibil atunci cand iubeste. Nu este infidel daca este indragostit si daca tu il rasfeti cu numeroase dovezi de dragoste.
 

10 motive pentru care fiecare zodie paraseste

 

Sexul si aventurile la serviciu in functie de zodie

 
Leu

Femeia din zodia Leului este fidela prin definitie (pot exista si exceptii, evident). Conteaza foarte mult sa iubeasca pentru a fi fidela, pentru ca in momentul in care simte ca nu mai exista iubire intr-o relatie nu are nici cea mai mica problema in a trece la o alta relatie.

Barbatul Leu este un barbat care stie, cu certitudine, sa faca o femeie sa se simta bine! E un barbat mandru, uneori prea plin de sine, dar absolut fermecator! Va fi fidel atat timp cat va fi sigur ca el conduce relatia voastra si daca va simtiti bine impreuna si va insela in clipa in care nu va mai fi atat de incantat de tine sau de relatie.

Fecioara

Femeile din aceasta zodie sunt extrem de fidele si sunt dispuse la orice sacrificiu pentru a le arata partenerilor lor cat de mult ii iubesc. Si, cu siguranta ca acestia vor fi mandri sa aiba alaturi una dintre cele mai istete femei din zodiac!

Barbatul din aceasta zodie este extrem de loial si de devotat parteneri si familiei. Ar putea ca uneori sa aiba nevoie de spatiu si de putina libertate si e crucial ca in acele momente sa nu fii geloasa! Adora sa fie intr-o relatie cu o femeie de care se pot simti mandri!

Balanta


Femeile din aceasta zodie nu sunt niciodata fericite atunci cand nu sunt implicate intr-o relatie pentru ca parteneriatul inseamna totul pentru ele. Cu toate ca adora sa flirteze si sa se joace "de-a seductia" cu toti barbatii chipesi intalniti, nu insala in cele mai multe cazuri.

Barbatul din Balanta este unul dintre putinele exemplare masculine care se simte mai bine inconjurat de femei decat de barbati. Nu se poate decide niciodata intre doua femei si are tendinta, din nefericire, sa le dezamageasca pe toate femeile din viata lui.

Scorpion

Pentru femeile din zodia Scorpionului sexualitatea joaca un rol major in viata lor si, din cauza acestui fapt, loialitatea nu este punctul lor forte. Neincrederea in oameni si in special in barbati le face sa nu poata iubi pana cand nu sunt convinse cu gesturi si dovezi ca acel barbat le iubeste. Se razbuna intotdeauna cand sunt tradate!

Scorpionii sunt faimosi pentru atractia magnetica pe care o exercita asupra femeilor si, cu toate ca sunt rezervati si se controleaza foarte bine, ar putea fi amanti implicati. Poate merge cu gelozia atat de departe incat isi poate imagina lucruri care nu exista. E atat de secretos incat te poate insela sau iti poate fi fidel si nu vei avea cum sa iti dai seama!
 

10 motive pentru care fiecare zodie paraseste

 

Sexul si aventurile la serviciu in functie de zodie

 
 
Sagetator

Femeile din aceasta zodie isi pretuiesc foarte mult libertatea si au probleme in a-si asuma o relatie pe viata doar pentru ca sunt speriate de acest gand. Sunt fidele barbatilor pe care ii iubesc cu pasiune si renunta la acestia in momentul in care nu le mai inspira niciun sentiment.

Extrem de fideli principiilor si regulilor personale, barbatii din Sagetator se dovedesc mai putin fideli atunci cand e vorba de relatia de cuplu. Sunt exact genul de barbati care viseaza la "relatii deschise"!
 
 Capricorn

Pentru ca nu pun mare pret pe pasiune femeile din Capricorn nu pun mare pret nici pe infidelitate, indiferent daca este vorba de ele sau de partenerii lor. Sunt capabile sa ignore o infidelitate partenerului doar pentru a nu afecta relatia de cuplu.

Barbatii din aceasta zodie sunt practici si fideli, cu toate ca uneori confunda fidelitatea cu datoria. Iti dai seama ca insemni mult pentru el daca petrece mult timp cu tine!

 Varsator


Pentru aceste femei loialitatea joaca un rol important in relatie pentru ca reprezinta legamantul luat fata de cel pe care il considera atat iubitul, cat si prietenul lor. Se descotorosesc de relatii rapid si fara sa se uite in urma daca nu mai simt nimic pentru partener. Adevarata lor loialitate este fata de propria lor persoana.

Barbatii Varsator au principii ferme si atunci cand au o relatie adevarata -asta le poate lua mult timp- sunt fideli si isi inchipuie ca si partenera lor este. Nu sunt duplicitari si exista sansa sa afli rapid daca se indragostesc de alta femeie. Isi pierd increderea in femei atunci cand sunt tradati!

Pesti

Femeile din aceasta zodie au o mare putere de seductie si se regasesc de putine ori fara partener. Isi doresc sa fie fidele si isi propun asta, dar nu le iese de fiecare data!

Barbatii din zodia Pesti se lauda cu sexualitatea lor si povestesc totul despre aventurile lor. Intr-un fel ciudat, ei sunt fideli, in sensul in care o parte din ei e complet devotata partenerului lor stabil si o alta parte flirteaza cu altcineva.
 
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (11.12.2010, 16:13)
multumim pentru articol!
Răspunde-i
alina brusture (30.09.2010, 08:58)
foarte real...
Răspunde-i
Vlad Mirel Bazaoache (27.09.2010, 17:11)
Daca asa e la femeia Berbec atunci ce rost are sa te casatoresti cu ea?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr