sport

Câte ore pe zi ar trebui să stai în picioare, să faci...

Citeste mai mult»
Paul Auster

Romancierul american Paul Auster, autorul ''Trilogiei New...

Citeste mai mult»
yumi

Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Actorul Gérard Depardieu a fost eliberat după opt ore de...

Citeste mai mult»
Raluca Turcan

Raluca Turcan, despre cineaşti la gala Premiilor Gopo:...

Citeste mai mult»
Salma Hayek

Salma Hayek s-a alăturat Madonnei pe scena din Mexic,...

Citeste mai mult»
shakira

Blackstone oferă aproape 1,6 miliarde de dolari pentru...

Citeste mai mult»
Gérard Depardieu

Gérard Depardieu a fost reţinut de poliţie pentru...

Citeste mai mult»
Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»

Zodia ta iti spune cum sa incepi saptamana cu zambetul pe buze!

De în Monden 26 oct 2009
Luni si marti, doua pietre de incercare la inceput de saptamana. Ei, bine, cu putin umor si putina imaginatie poti trece cu bine peste ele (chiar cu zambetul pe buze!) Iata cateva idei practice si...ingenioase, potrivite zodiei tale, care ar putea sa-ti surada!

Berbec

Esti vioaie, intreprinzatoare si plina de entuziasm pentru tot ce e nou. Deoarece vrei totul cat mai repede, nu eziti sa treci imediat la actiune. Ca sa incepi saptamana intr-o nota de energie si entuziasm trebuie doar sa trezesti la viata copilul nebunatic care se ascunde in tine. In copilarie iti placea sa te joci cu baloanele de sapun? Foarte bine! Ce te impiedica sa o faci si acum? Datorita ultimei "inovatii" in acest domeniu, pelicula balonaselor de sapun se intareste in contact cu aerul, asa ca acestea devin practic incasabile. Ce spui? Te bagi?

Taur

O nativa Taur autentica gandeste si actioneaza conform realitatii. Isi cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiva, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdatoare, rezistenta, practica, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Asa ca, draga tauroaica, de ce sa nu fii propriul bijutier (cu atat mai mult cu cat stim ca-ti plac piesele rare)? Trusa sepeciala pentru crescut...perle iti ofera aceasta posibilitate: ai o cutie sigilata, umpluta cu un anumit lichid in care traieste o scioca adevarata. Cu grija si rabdare, urmand pas cu pas instructiunile din trusa, vei reusi sa obtii o perla adevarata!

Gemeni

Energica si comunicativa, iubesti schimbarile si esti gata sa incerci lucruri noi. Evident, nu-ti lipseste simtul umorului.Surprinde-ti prietenii cu noul tau portofel cu aspect de...sunca! Nu te speria, nu este pe bune si nu pateaza: este facut din piele falsa, iar textura si culoarea aduc foarte mult cu acest aliment gustos dar...plin de calorii. Ca sa para cat mai veridic, pielea este impregnata cu un vag miros de sunca. Daca vrei sa-ti cumperi un astfel de portofel, ai grija sa nu-l uiti in frigider!

Rac

Deoarece caminul este cel mai important lucru pentru tine, cred ca un separator de oua este exact ce-ti lipsea din bucatarie, insa nu unul obisnuit ci unul din ceramica: mai exact un chip din ceramica. Pana aici nimic neobisnuit. Partea interesanta vine abia acum: spargi un ou in separator si in timp ce albusul incepe sa curga pe nari, galbenusul ramane in interiorul recipientului.

Leu

Esti increzatoare in propriile forte si stii sa iti reprezinte interesele. Iti place sa atragi atentia si esti mereu preocupata ca meritele sa-ti fie recunoscute in mod corespunzator.Petrecerile sunt mediul in care te evidentiezi cel mai usor, mai ales atunci cand aceasta sunt animate de un shot de tarie. Cu o forma speciala, acum iti poti confectiona propriile paharele, din gheata! Vara sunt de efect iar prietenii tai nu vor ezita sa dea continutul pe gat si apoi sa foloseasca recipientul pe post de cub de gheata, pentru alte bauturi!

Fecioara

Detaiile joaca un rol extrem de important in viata sa, si tocmai din aceast cauza esti o fire analitica si...cumplit de rabdatoare. Pune-ti mintea (si rabdarea!) la incercare si transforma timpul petrecut la...toaleta intr-o experienta interculturala inedita. Cum asa? Foarte simplu! Exista o hartie igienica imprimata cu diferite forme de oregami pe care le poti confectiona tu singura. Nu-ti ramane decat sa fii foarte atenta la modelele imprimate pe hartie si sa realizezi pliurile indicate. Vei constata ca este pe cat de amuzant pe atat de relaxant!

Balanta

Nativul Balanta este sarmant, sociabil si are nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Da, despre tine e vorba! Stim ca iubesti culorile, tablourile, muzica si dansul si ca pui mare accent pe ainfatisare si pe podoabe. Ca sa nu te pierzi in intuneric (mai ales cand te afli la o petrecere) iti recomandam lacul de unghii fluorescent. In felul acesta, toti fluturii de noapte iti vor cadea in plasa!

Scorpion

Esti rafinata si misterioasa. Curiozitatea ta nu are limite si esti fascinata de locuri care au o istorie aparte sau cel putin o poveste interesanta de spus. Probleme existentiale precum moartea, invierea, reincarnarea, asa cum sunt ele vazute de marile culturi ale omenirii. Daca esti pasionata de limbile straine (in special de diferitele dialecte ale limbii engleze), trebuie sa stii ca studiul lor se afla doar la un pufff! distanta. Cum asa? Foarte simplu: s-a inventat sprayul de gura care te ajuta sa vorbesti cu accent irlandez. Asa cum era de asteptat, continutul are la baza extracte de menta si trifoi. Iar daca ai simtul umorului, vei intelege ca nu este decat o gluma. Ciudata, dar savuroasa!

Sagetator

Iti place aventura si nu te temi de riscuri. Ti-ai imaginat vreodata cum ti-ar sta in postura de cowboy? Nu e o gluma, macar o data in viata ar trebui sa vezi cum  este sa imblanzesti o vaca nebuna. Este energica, furioasa si de nestavilit. Vrei un pont pentru a o pune la respect? Functioneaza cu baterii!

 

Capricorn

Esti disciplinata, serioasa si practica si nu vrei sa-ti scape nimic de spub control, nici macar lucrurile mici, care tin de gospodarie. Daca esti o mare iubitoare de ceai si nu vrei ca acesta sa dea in foc cat timp esti ocupata cu alte treburi, atunci pinguinul poate face asta in locul tau. Care pinguin? Well...unul dotat cu o rezistenta care incalzeste apa si cu un temporizator care te anunta cand e gata ceaiul. Nu trebuie decat sa torni apa intr-o ceasca, sa introduci ceasca in burtica pinguinului si sa-i agati de cioc un pliculet de ceai. Pe masura ce apa se incalzeste, ciocul cu pliculetul coboara tot mai mult in ceasca, iar cand ceaiul e gata pinguinul te anunta ca este numai bun de baut!

Varsator

Imprevizibila, imaginativa, dornica sa isi dezvolte ideile. Asta esti tu, o progresista prin definitie. Apreciezi modul modern de viata si progresul inseamna totul pentru tine. Ce-ai spune de niste ochelari de soare in stil James Bond? La prima vedere sunt niste ochelari de soare normali, insa pe partea din spate a lentilelor sunt montate doua oglinzi minuscule care te ajuta sa vezi perfect ce se intampla in spatele tau. Nu e asa ca sunt perfecti pentru o urmarire ca in filme?

Pesti

Complexa, intelegatoare, prietenoasa, nativa din zodia Pesti este o visatoare. Are o fantezie bogata si mult umor.That's you! Ei, bine, ai idee cum poti incepe o saptamana cu zambetul pe buze? Cu o masa buna sau cu o calatorie in Paris. Sau Londra. Sau poti sa le imbini. Cum asa? Cu ajutorul toasterului care iti imprima pe felia de paine profilul Turnului Eiffel sau Big Ben-ul londonez. In felul acesta poti spune pe buna dreptate ca ai mancat cultura si civilizatie pe paine!

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 mai