chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Zodia iti arata cat de nervoasa esti

De în Monden 2 sep 2010
Fiecare zodie e diferita, iar printre caracteristicile lor de top se afla si mania - fiecare dintre noi reactioneaza diferit atunci cand ceva sau cineva ne atinge unul dintre punctele slabe. Cum reactioneaza fiecare semn zodiacal? Afla in continuare!
Berbec

Nimic nu reuseste sa enerveze mai mult un Berbec decat lipsa disciplinei, deloialitatea si rea-vointa. Insa Berbecii sunt cunoscuti ca fiind persoane care se enerveaza foarte usor si la fel de usor de provocat. Cei sub acest insemn cunosc faptul ca daca nu se calmeaza la un moment dat, pot deveni chiar si violenti. Dar un lucru e sigur, daca oponentul e calm si nu contraataca, atunci si Berbecul se va calma rapid. De asemenea sunt primii care isi cer scuze, ceea ce ii face si usor de iertat.

Taur

Esti in general linistita si stii cum sa-ti controlezi emotiile. Este dificil de prezis cand te poti supara, de aceea cand iti iesi din fire, oamenii nu stiu cum sa reactioneze. Cand un Taur se enerveaza si cineva incearca sa-l calmeze poate fi prima persoana care va primi si primele agresiuni verbale. Te superi atunci cand esti pusa la colt si cand esti acuzata ca ai facut ceva gresit. De asemenea urasti sa ti se reaminteasca ce greseli ai facut in trecut. Ai tendinta sa te victimizezi daca vezi ca lucrurile iau o intorsatura nedorita.

Gemeni

Esti cunoscuta dupa dispozitia vesela si natura ta joviala, nefiind sensibila la manie. In fapt, esti cea mai potrivita persoana pe care sa o ai aproape atunci cand are loc o scena urata si trebuie calmata situatia prin diplomatie. Dar atunci cand te enervezi, tipi si nu accepti niciun argument. Trebuie sa ai ultimul cuvant in orice confruntare iar agresivitatea ta poate fi completata numai cu sarmul tau seducator.

 

Rac

Esti fermecatoare, atenta si iti displac scenele urate, de aceea urasti sa le provoci. Ai o mare toleranta si te lasi rareori provocata. Iar daca cineva se comporta nerezonabil si incearca sa le faca sa te enervezi preferi sa ii lasi si sa pleci. Dar asta nu inseamna ca nu ai deloc temperament. Daca te enervezi si te lupti sa iti controlezi emotiile tremuri, iti transpira palmele si nu mai esti coerenta. Plangi destul de usor si cel cu care te certi are imediat tendinta de a se lasa impresionat si de a-ti cere imediat.

Leu

Esti persoana care isi stapaneste cel mai bine emotiile din tot zodiacul. Ai putea fi descris de catre cei care vor sa te enerveze ca fiind rece si nepasator, dar pentru tine aceste pareri nu conteaza catusi de putin. Nu iti plac scenele si de aceea nu vei accepta niciodata invitatii la iesiri daca suspectezi ca cineva pe care nu il suporti se va afla acolo. Daca te enervezi poti folosi un limbaj foarte dur si stii foarte bine sa iti umilesti adversarul.

Fecioara

Majoritatea nativilor nascuti in aceasta zodie isi controleaza foarte bine emotiile, dar te poti astepta si la adevarate crize de furie din partea lor. Daca se infurie tipa, striga si pot sparge tot ce se afla in imediata apropiere. Se pot manifesta si dand cu pumnul sau palma intr-un perete sau intr-un geam de sticla. Ar trebui sa evite certurile, pentru ca nu stiu sa le piarda. Simt ca ceilalati au ceva cu ei si ca nu le respecta opiniile si, in aceste cazuri, tind sa nu uite si sa poarta pica.

Balanta

Stiai ca zodia ta este una dintre cele mai putin irascibile zodii? Asa este! Rareori te vede cineva bosumflata sau nervoasa. Esti foarte preocupata de imaginea ta si consideri ca orice urma de manie iti afecteaza personalitatea si modul in care te prezinti in fata celorlalti. In plus, nu ti se pare nimic eficient in a te enerva. Totusi, nu te auto-felicita inca… Cine te cunoaste mai bine stie ca poti sa ai uneori un comportament mai ne la locul lui… dar si capacitatea de a-l justifica de fiecare data.

Scorpion

 Nu te pierzi usor cu firea, dar te caracterizeaza uneori un aer arogant si plin de mandrie, atat in ceea ce priveste serviciul, cat si in relatiile cu prietenii. Unii vor spune ca tu de fapt te enervezi foarte repede si te aprinzi la fel de repede atunci cand cineva te ia peste picior sau face o gluma putin rautacioasa la adresa ta. Esti foarte selectiva in alegerea prietenilor si nu prea ii tolerezi pe cei care nu iti pot fi cu ceva de folos. De obicei nu prea  ridici ton atunci cand te enervezi. Cand esti suparata, esti mai mult nervoasa pe tine insati pentru ca ai aratat semne de slabiciune, pentru ca Scorpionii doresc sa detina intotdeauna controlul.

Sagetator

 Nu esti foarte sensibila si in general nu prea ai control asupra propriilor emotii. Te enervezi repede, iar ceilalti se mira de usurinta cu care “ti se urca sangele la cap” atunci cand te provoaca cineva. De fapt tu cand te enervezi nu te apuci sa te certi, ci mai degraba astepti pana cand celalalt se calmeaza. Apoi te vei confrunta cu oponentul tau si vei incerca sa il convingi intr-un mod diplomat si linistit ca vina a fost a lui. Esti in stare insa sa rupi relatia cu cineva in cazul in care te-a suparat foarte tare.

Capricorn

Putin vor crede ca o persoana practica si materialista precum un Capricorn ar fi capabila de emotii puternice si autentice. Cu toate acestea, imaginea de persoana dura,  care nu se emotioneaza  prea usor, este doar o aparenta. In realitate vibrezi  destul de puternic  la stimulii emotionali insa te pricepi de minunte sa maschezi acest lucru. De foarte multe ori esti furioasa, desi in fata celorlalti afisezi un calm de nezdruncinat. Sunt insa momente in care pana nici tu nu-ti mai poti controla furia.  Atunci reactia ta poate fi foarte violenta.  Desi in momentele in care izbucnesti nu iti versi nervii pe persoanele de langa tine si esti  suparata mai mult pe situatia creata,  atitudinea ta ar putea fi socanta, iar unii s-ar putea simti foarte vinovati. 

Varsator

Esti o persoana calda si senina si nu-ti place sa-ti pierzi controlul asupra emotiilor. Se intampla foarte rar sa te enervezi si de obicei esti i cea care incearca sa medieze si sa aplaneze conflictele, in niciun caz sa le provoace.  Incerci de fiecare data sa-ti pastezi  echilibrul si sa fii impartiala si corecta in comportament si atitudine, insa daca esti desconsiderata sau nu esti inteleasa s-ar putea ca ceilalti sa regrete ca sunt in fata ta.  Spui tot ce ai pe suflet si apoi parasesti scena.  Nu uiti usor o cearta sau un conflict.

Pesti

Sigurul lucru care se poate spune despre tine este acela ca pari si mai atractiva cand esti furioasa.  Esti foarte sensibila la sentimentele celor din jur, asa ca foarte rar se intampla sa ranesti pe cineva.  Insa cand ceilalti incearca sa-ti faca rau, lucrurile iau o intorsatura urata. Folosesti cuvinte aspre si lovesti la tinta. Nu te intereseaza daca creezi haos in jurul tau, simti nevoia sa spui tot ce ai pe suflet si nimic nu o sa te opreasca in momentul in care cineva a intrecut limita cu tine. Cand esti suparata refuzi sa asculti orice argument rational si nu-ti doresti altceva decat sa fii lasata in pace.  Dar in momentul in care te calmezi cauti impacarea si, de cele mai multe ori, o si obtii. Nimeni nu poate fi suparat pe tine prea mult timp.
Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

gianina tica (09.09.2010, 08:47)
e perfect adevarat..mi se potriveste k o manusa.eu sunt varsator..bravo voua faceti treaba buna..felicitari..
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar