Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Ziua de nastere iti dezvaluie ce surprize iti aduce primavara

De în Monden 7 mar 2013
Noul sezon aduce o serie de schimbari in viata noastra, unele mai bune decat altele si este musai sa fii pregatita. Iata ce surprize te asteapta, in functie de ziua de nastere.

1

Noul sezon te gaseste intr-o stare de spirit nu tocmai buna. Ai o atitudine rece fata de toti ceilalti si esti foarte fixata pe cariera. Iti faci tot felul de planuri si vei da dovada de o vointa de fier pentru a le duce la bun sfarsit. Daca relatia amoroasa a intampinat unele probleme in ultima perioada, primavara iti va da curajul necesar sa spui lucrurilor pe nume.

Daca inceputul primaverii nu suna tocmai promitator, asteapta-te la tot ce este mai bun ulterior. Vei da nas in nas cu numeroase oportunitati de care merita sa profiti.

2

Desi nu te-ai fi asteptat, noul sezon iti aduce sansa de a pleca intr-o binemeritata vacanta. Este o ocazie aparuta din senin si care iti va oferi oportunitatea de a te reintalni cu persoane dragi. Profita asadar de ea.

De ceva vreme te gandesti serios sa faci unele schimbari in viata ta, fie personala sau profesionala, insa este cazul sa mai astepti. Nu este perioada cea mai buna. Este cazul sa inveti sa te temperezi, pentru ca s-ar putea sa devii cam agresiva, in special cu partenerul.

3

Se poate sa te confrunti cu noi situatii, care iti vor ocupa mare parte din timp si necesita toata atentia ta. Ar fi cazul sa te tii de cuvant si sa duci la finalitate toate proiectele incepute. Este timpul sa iti faci ordine in obiective si sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat.

Relatia cu familia si cea cu partenerul va fi in centrul atentiei in urmatoarele luni. S-ar putea sa fii nevoita sa faci unele compromisuri, chiar daca esti genul de femeie independenta, este cazul sa iti temperezi impulsurile de moment.

4

Simti o nevoie brusca de a te elibera, vrei o schimbare si cel mai probabil iti vei lua si o vacanta. Este perioada schimbarilor, vei intalni oameni noi, de la care vei avea foarte multe lucruri de invatat.

Desi va fi ciudata aceasta perioada, este bine sa iti mentii calmul. Vei vedea ca lucrurile se vor linisti in cele din urma.

5

In prima perioada a noului sezon s-ar putea sa te confrunti cu multe situatii care te fac irascibila, starnesti usor conflicte, care vor fi dificil de stins. In cea de-a doua parte insa, vei incepe se te resimti, esti parca obosita si te vei linisti. Te relaxezi si vei deveni usor nostalgica si te vei retrage intr-un colt al amintirilor placute si vei vrea sa reiei legatura cu persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult.

6

Este momentul ideal sa lasi grijile deoparte, sa te mai scuturi de responsabilitati si sa devii ceva mai calma. Strange-ti prietenii aproape si invata ca nu vei castiga nimic daca tot incerci sa fii tu cea mai puternica.  

Dupa aceasta perioada de odihna, vor veni cateva luni bune pentru noi proiecte, fie personale sau profesionale.

7

Ai pornit intr-o cursa nebuna si traiesti totul parca la viteza luminii, insa nu stii exact ce cauti. Este cazul sa te linistesti si sa fii mai atenta la sansele care iti apar in cale. S-ar putea sa nu te mai intalnesti cu ele. Odata ce te vei linisti, vei vedea ca ai in jurul tau multe lucuri de care sa te bucuri. Daca esti singura, s-ar putea sa cunosti un barbat care sa te cucereasca iremediabil.

8

Te asteapta o perioada emotionanta. Traiesti totul la o mare intensitate si este ideala pentru relatiile amoroase. Partenerul tau va primi in sfarsit atentia de care a fost privat atata vreme. Controleaza-ti insa temperamentul pentru ca, la fel cum vei iubi parca mai intens, la fel s-ar putea sa si urasti si vai si amar de cei care te vor calca pe coada.

9

Este momentul ideal sa deschizi ochii si sa privesti cu mai mare atentie in jurul tau. Vei avea ocazia de a-ti indeplini unul dintre cele mai mari visuri si doar nu vrei sa pierzi aceasta ocazie. Fii pregatita sa finalizezi unele proiecte care nu credeai ca vor vedea vreodata lumina zilei.

Nu ar strica sa lucrezi putin la atitudinea ta si sa inveti sa fii mai maleabila, sa te adaptezi cu o mai mare usurinta. Nu te lasa descurajata orice ar fi si continua sa tintesti departe pentru ca acum sunt foarte mari sansele sa reusesti ce iti propui.

10

Este timpul sa abordezi o cu totul noua atitudine. Lasa diplomatiile deoparte si trateaza-i cu raceala pe cei care o merita. Au fost multe persoane care au profitat de pe urma ta si este timpul sa le platesti cu aceeasi moneda. Incearca sa iti pastrezi concentrarea si sa nu pierzi din atentie ceea ce conteaza pentru tine. Ai foarte mari sanse sa duci proiectele la finalitate.

Relatia cu partenerul va necesita si ea mai multa atentie si nu ar strica sa porti o discutie cu el si sa ii spui lucrurile care te nemultumesc.

11

In sfarsit te gandesti si la tine si primavara te va rasplati cu o vacanta. Te-a lovit dorul de parinti sau prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult si vei profita sa ii vizitezi in urmatoarea perioada. Este momentul ideal pentru a deveni ceva mai spontana si sa te bucuri de viata la un cu totul alt nivel.

Ai insa grija sa nu te lasi dusa de val. Daca te gandesti sa faci o schimbare brusca in viata ta, fie ca vrei sa iti schimbi jobul sau poate o noua relatie, ar fi mai bine sa astepti sa treaca aceasta perioada pentru ca nu este favorabila schimbarilor de acest gen.

12

Nu te asteapta o perioada foarte usoara pentru ca vor aparea ca ciupercile dupa ploaie tot felul de situatii neprevazute, care te vor epuiza. Va trebui sa le acorzi o foarte mare atentie si nu iti va ramane prea mult timp si pentru relaxare.

O mare parte dintre probleme tin de viata personala. Te vei trezi ca trebuie sa faci foarte multe compromisuri pentru a solutiona problemele, lucru care nu iti sta deloc in fire.

13

Te loveste deodata un dor de duca. Esti dispusa sa lasi totul si sa fugi in lume. Te-ai saturat de responsabilitati si vrei sa schimbi ceva. O decizi einteleapta, pentru ca aceasta perioada este ideala pentru a face unele modificari in viata ta.

Daca pana acum iti faceai numeroase griji cu privire la viitor, iti puneai intrebare peste intrebare fara sa gasesti insa raspunsul, acum te vei calma si o vacanta care sa te rupa de rutina zilnica ar fi binevenita.

14

Primavara aduce o schimbare radicala in ce priveste felul tau de a fi. Vei fi foarte irascibila, nervoasa si nu va exista ceva sau cineva care sa te multumeasca. Vei isca conflicte in relatia cu partenerul, in mare parte din cauza geloziei. Nu ar strica sa te gandesti de doua ori inainte de a scoate ceva pe gura, ca nu cumva sa provoci mai multe dispute.

Exista insa si o parte buna. Te vei relaxa in ce priveste cariera si nu vei mai tine mortis sa demonstrezi ceva celor din jur. Vei invata un lucru nou in aceasta perioada: si maine este o zi.

15

Aerul cald de primvara, soarele zambitor, te vor face visezi si s-ar putea sa ajungi sa nu mai poti face distinctia intre realitate si fictiune. Ai deodata o stare foarte calma, ceea ce te va impiedica sa vezi unele probleme care necesita o solutionare rapida. Astfel, vei primi multe priviri uracioase si degetele vor fi indreptate catre tine atunci cand se va cauta vinovatul. Acest lucru este valabil in special la serviciu.

Nu ar strica nici sa devii ceva mai critica cu tine insati. Fii cinstita si gandeste-te daca nu cumva faci ceva gresit care ii nemultumeste pe cei din jur.

16

Primavara iti aduce drept cadou multe oportunitati care se vor dovedi adevarate deschizatoare de drumuri. Incearca sa iti potolesti atitudinea competitiva, sa nu mai privesti pe toata lumea drept un inamic care trebuie eliminat. S-ar putea sa ai mai mult de castigat asa.

Situatia financiara iti este si ea una favorabila. Persoanele care nu sunt implicate intr-o relatie serioasa, s-ar putea sa dea nas in nas cu Cupidon.

17

Energia primaverii iti stimuleaza emotiile. Resimti totul la intensitate maxima si va fi o perioada cheie atat in relatia cu partenerul, cat si pe plan profesional. Nu te mai scalzi in ape caldute, ci fierbi de emotie.

Primavara aceasta nu exista linie de mijloc. Vor fi luni explozive, pline de neprevazut, asa ca ia-ti adio de la rutina! Imaginatia iti este la cote maxime, energia nu iti lipseste nicio clipa, asa ca ai ocazia de a-ti implini dorintele! Vei fi ascultata si apreciata de cei din jur.

18

Va fi o primavara de neuitat, insa nu lasa indoiala sa stirbeasca fericirea! Scoate-ti ochelarii de cal si priveste in jur! Lumea e plina de oameni dispusi sa te ajute! Daca ai nevoie de sprijin pentru a face un vis sa se transforme in realitate, acesta este sezonul ideal. Primavara aceasta este un punct de cotitura in viata ta, asa ca ai grija ca proiectele la care ai muncit sa vada lumina zilei.  Ar fi pacat sa scapi ocazia de a te afirma din cauza timiditatii. 
Va trebui sa te adaptezi la situatii noi. Lucrurile vor parea mai dificile decat ai crezut si te vei simti nesigura uneori, insa nu te lasa pacalita de senzatia ca iti fuge pamantul de sub picioare. E important sa crezi in tine si sa mergi inainte.  Ai grija, totusi, la excese. Pastreaza-ti calmul si totul va fi bine!

19

E timpul sa pui bazele unui viitor stabil la inceputul primaverii! Pe final vei avea parte si de distractie! Din pacate, insa, va trebui sa incepi in forta, cu o atitudine stricta si autoritara. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii si construieste-ti proiectele pe baze solide. Fii atenta la detalii si supravegheaza lucrurile pana la final. Orice urma de neglijenta te va costa scump. In relatii, e cazul sa nu ascunzi problemele sub pres. Daca ai dubii, nu ezita sa le exprimi! Comunicarea este atuul tau primavara aceasta.

Pe final de primavara, energia pozitiva te va ajuta sa te destinzi si sa uiti de munca macar pentru cateva zile. Alege sa traiesti clipa si nu-ti pune prea multe intrebari. Singurul lucru la care ar trebui sa fii atenta este bugetul. Poti cheltui, insa nu exagera!

Cifra 20 

Primavara aceasta se anunta plina de distractie anul acesta! Daca eziti sa pleci intr-o scurta vacanta de Paste, nu stii ce pierzi! Fa-ti bagajele si zboara incotro vezi cu ochii! Este o perioada propice pentru a calatori si pentru a cunoaste noi oameni. Relaxarea este prioritara pentru tine primavara aceasta, pentru a avea un an excelent. Lasa spontaneitatea sa iti guverneze viata si fa lucrurile diferit daca ai ocazia. Este timpul pentru schimbari!

S-ar putea sa iti doresti sa iti asumi riscuri, insa e de preferat sa fii prudenta spre sfarsitul primaverii. Daca intalnesti oameni noi spre sfarsitul sezonului, ai grija sa eviti lingusitorii si nu semna niciun contract fara sa verifici amanuntit. Evita sa fii agresiva si nu reactiona din impuls. Nu te arunca in bratele primului sosit doar pentru a uita de griji. S-ar putea sa iti aduca mai multe probleme decat placere!

21

Vei avea de luat cateva decizii importante primavara aceasta, insa este momentul propice pentru astfel de actiuni. Va trebui sa te concentrezi mai mult si sa depui ceva mai mult efort, insa trebuie sa-ti pui la punct obiectivele si sa termini ceea ce ai inceput. Daca iti iei o scurta vacanta, afla ca nu vei avea prea mult timp pentru a lenevi. Situatii neasteptate te vor obliga sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale.  

In dragoste, se anunta un viitor linistit, dar numai daca iti acorzi timp pentru a reflecta asupra relatiei. Nu fugi dupa mai multi iepuri, pentru ca ii vei pierde!

Pe final de primavara, familia si partenerul vor fi pe primul loc. Vei obtine satisfactii semnificative, daca reusesti sa faci unele compromisuri. Atentie la nevoile celorlalti atunci cand iei decizii! Evita sa actionezi din impuls, doar de dragul de a demonstra ca esti independenta. 

22

Ai nevoie de un element nou in viata ta, insa s-ar putea ca la finalul primaverii sa trebuiasca sa faci cativa pasi inapoi. Te vei simti libera si vei dori sa zbori parca. Ei bine, e timpul pentru calatorii. Te asteapta schimbari, vei intalni oameni care iti vor schimba perceptia asupra vietii si s-ar putea sa iti doresti sa iti schimbi jobul sau sa te muti intr-un alt apartament. Fii atenta, insa, la comportamentul impulsiv. Pasiunea te impiedica sa privesti lucurile obiectiv. Gandeste si cum te influenteaza lucrurile pe termen lung!

Spre finalul primaverii te vei indoi de tot ce te inconjoara si nu iti vei gasi locul nicicum. Ai nevoie de o oaza de liniste. O vacanta in aer liber te va ajuta sa iti revii. Incearca sa te organizezi si nu te ambala, fiindca orice problema are o solutie. 

23

Atentie! Primavara aceasta este plina de conflicte. Esti usor impulsiva si te irita absolut orice.  Conflictele si scenele de gelozie iti vor lasa un gust amar. Incearca sa gandesti de doua ori inainte sa spui ceva si evita sa provoci dispute inutile. Vei avea mai  mult succes daca iti pastrezi calmul. 

Spre finalul primaverii te vei simti obosita si vei avea nevoie de o pauza. Lasa pe maine ce nu e urgent si rezerva-ti timp pentru a reflecta. Te va apuca nostalgia in legatura cu vechi prieteni. Nu ezita sa ii contactezi! Vei fi surprinsa sa afli ca si ei isi doreau acest lucru!

24

Ia lucrurile usor primavara, pentru a-ti conserva energia. Nu te stresa prea tare si ar fi ideal daca poti sa iei si o mica vacanta! Inconjoara-te de prieteni calmi si iubitori, astfel incat sa ai o primavara placuta.  Nu incerca sa faci pe femeia eroina si sa iti asumi prea multe responsabilitati, fiindca vei ajunge sa iti iei campii. Stresul te impiedica sa fii lucida si nu vei reusi decat sa strici tot ce ai construit.

Daca te odihnesti la inceputul primaverii, vei putea spre final sa faci primii pasi spre un viitor mai bun. Nu te avanta prea tare si acorda-ti momente in care sa te critici pe tine insati si sa iti analizezi progresul.  Fii sincera cu tine insati si nu da vina pe ceilalti.  Atentie la buget si evita riscurile inutile!

25

Viteza este cuvantul de ordine primavara aceasta pentru tine! Traiesti la intensitate maxima si vei avea parte de oportunitati extraordinare!  Fereste-te de dusmani si incearca sa nu-i calci prea mult pe bataturi, comportandu-te prea mandru si arogant. Echilibrul este esential pentru ca tu sa reusesti. 
Pe final de primavara vei avea parte si de putina odihna, daca ai avut grija sa te ocupi de chestiunile importante. Tot atunci vei primi si recompensa pe masura muncii depuse. 

26

Energia primaverii iti stimuleaza emotiile. Resimti totul la intensitate maxima si va fi o perioada cheie atat in relatia cu partenerul, cat si pe plan profesional. Nu te mai scalzi in ape caldute, ci fierbi de emotie.
Primavara aceasta nu exista linie de mijloc. Vor fi luni explozive, pline de neprevazut, asa ca ia-ti adio de la rutina! Imaginatia iti este la cote maxime, energia nu iti lipseste nicio clipa, asa ca ai ocazia de a-ti implini dorintele! Vei fi ascultata si apreciata de cei din jur.

27

Va fi o primavara de neuitat, insa nu lasa indoiala sa stirbeasca fericirea! Scoate-ti ochelarii de cal si priveste in jur! Lumea e plina de oameni dispusi sa te ajute! Daca ai nevoie de sprijin pentru a face un vis sa se transforme in realitate, acesta este sezonul ideal. Primavara aceasta este un punct de cotitura in viata ta, asa ca ai grija ca proiectele la care ai muncit sa vada lumina zilei.  Ar fi pacat sa scapi ocazia de a te afirma din cauza timiditatii. 

Va trebui sa te adaptezi la situatii noi. Lucrurile vor parea mai dificile decat ai crezut si te vei simti nesigura uneori, insa nu te lasa pacalita de senzatia ca iti fuge pamantul de sub picioare. E important sa crezi in tine si sa mergi inainte.  Ai grija, totusi, la excese. Pastreaza-ti calmul si totul va fi bine!

28

E timpul sa pui bazele unui viitor stabil la inceputul primaverii! Pe final vei avea parte si de distractie! Din pacate, insa, va trebui sa incepi in forta, cu o atitudine stricta si autoritara. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii si construieste-ti proiectele pe baze solide. Fii atenta la detalii si supravegheaza lucrurile pana la final. Orice urma de neglijenta te va costa scump. In relatii, e cazul sa nu ascunzi problemele sub pres. Daca ai dubii, nu ezita sa le exprimi! Comunicarea este atuul tau primavara aceasta.

Pe final de primavara, energia pozitiva te va ajuta sa te destinzi si sa uiti de munca macar pentru cateva zile. Alege sa traiesti clipa si nu-ti pune prea multe intrebari. Singurul lucru la care ar trebui sa fii atenta este bugetul. Poti cheltui, insa nu exagera!

29

Primavara aceasta se anunta plina de distractie anul acesta! Daca eziti sa pleci intr-o scurta vacanta de Paste, nu stii ce pierzi! Fa-ti bagajele si zboara incotro vezi cu ochii! Este o perioada propice pentru a calatori si pentru a cunoaste noi oameni. Relaxarea este prioritara pentru tine primavara aceasta, pentru a avea un an excelent. Lasa spontaneitatea sa iti guverneze viata si fa lucrurile diferit daca ai ocazia. Este timpul pentru schimbari!

S-ar putea sa iti doresti sa iti asumi riscuri, insa e de preferat sa fii prudenta spre sfarsitul primaverii. Daca intalnesti oameni noi spre sfarsitul sezonului, ai grija sa eviti lingusitorii si nu semna niciun contract fara sa verifici amanuntit. Evita sa fii agresiva si nu reactiona din impuls. Nu te arunca in bratele primului sosit doar pentru a uita de griji. S-ar putea sa iti aduca mai multe probleme decat placere!

30

Vei avea de luat cateva decizii importante primavara aceasta, insa este momentul propice pentru astfel de actiuni. Va trebui sa te concentrezi mai mult si sa depui ceva mai mult efort, insa trebuie sa-ti pui la punct obiectivele si sa termini ceea ce ai inceput. Daca iti iei o scurta vacanta, afla ca nu vei avea prea mult timp pentru a lenevi. Situatii neasteptate te vor obliga sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale.  In dragoste, se anunta un viitor linistit, dar numai daca iti acorzi timp pentru a reflecta asupra relatiei. Nu fugi dupa mai multi iepuri, pentru ca ii vei pierde!

Pe final de primavara, familia si partenerul vor fi pe primul loc. Vei obtine satisfactii semnificative, daca reusesti sa faci unele compromisuri. Atentie la nevoile celorlalti atunci cand iei decizii! Evita sa actionezi din impuls, doar de dragul de a demonstra ca esti independenta. 

31

Ai nevoie de un element nou in viata ta, insa s-ar putea ca la finalul primaverii sa trebuiasca sa faci cativa pasi inapoi. Te vei simti libera si vei dori sa zbori parca. Ei bine, e timpul pentru calatorii. Te asteapta schimbari, vei intalni oameni care iti vor schimba perceptia asupra vietii si s-ar putea sa iti doresti sa iti schimbi jobul sau sa te muti intr-un alt apartament. Fii atenta, insa, la comportamentul impulsiv. Pasiunea te impiedica sa privesti lucurile obiectiv. Gandeste si cum te influenteaza lucrurile pe termen lung!

Spre finalul primaverii te vei indoi de tot ce te inconjoara si nu iti vei gasi locul nicicum. Ai nevoie de o oaza de liniste. O vacanta in aer liber te va ajuta sa iti revii. Incearca sa te organizezi si nu te ambala, fiindca orice problema are o solutie.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar