Viaţa sexuală, revoluţionată prin formula celor 3 ore

De în Explicit 22 apr 2015

Da, ai citit bine! Doar 3 ore te despart de o viaţă sexuală explozivă, dacă reuşeşti să respecţi câţiva paşi simpli, dar importanţi, pentru a-ţi spori libidoul.

formula_3ore

Respectă aceste etape atunci când pleci de la locul de muncă, iar serile în doi se vor transforma în momente demne de cele mai fierbinţi scenarii erotice.

Ora 17.00 Citeşte o carte

Nu orice carte, însă, va avea un efect benefic asupra vieţii tale sexuale. Optează pentru o lectură uşoară, cu tentă erotică. Sexologul Susan Kellogg explică: "Cercetările arată că femeile resimt o excitare spontană şi un libido crescut dacă au acces la o serie de imagini şi informaţii erotice. Când citeşti literatură erotică, practic creezi o sursă de astfel de imagini în minte."

Iar atunci când ai nevoie de un imbold pentru a-ţi spori libidoul, "poţi alege în mod conştient să te concentrezi asupra unui pasaj pe care l-ai citit şi pe care l-ai găsit incitant, chiar atunci când vrei să sporeşti starea de excitare."

Bonus: Citind sau ascultând o povestire erotică îţi transformi drumul către casă într-o experienţă plăcută.

Ora 18.00 Transpiră

Încinge-te bine şi transpiră înainte de a ajunge acasă. Pentru a avea încălzirea deja făcută pentru o partidă de sex, treci pe la sală înainte de a te întâlni cu partenerul. Numai 40 de minute de exerciţii fizice moderate îţi pun sângele în mişcare şi îţi încing sistemul nervos, iar asta nu face decât să îţi pregătească organsmul pentru a fi mai receptiv la stimuli sexuali.

Ai nevoie de motivaţie pe termen lung? Studii multiple arată că satisfacţia sexuală este strâns legată de orele petrecute la sala de fitness. E valabil şi pentru partener! Cu cât scapă mai repede de stratul de grăsime, circulaţia din zona intimă se îmbunătăţeşte, sporind performanţele sexuale. În plus, scăderea în greutate duce şi la o creştere a nivelului de testosteron şi implicit a libidoului.

Ora 19.00 Du-l de nas în dormitor

Aroma unei partide de sex reuşite coincide cu mirosul de castravete şi lemn dulce, întrucât acestea sporesc irigarea cu sânge a zonei intime la femei cu 13%. Eficiente sunt şi aromele de plăcintă cu dovleac sau lavandă.

În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, nu este nevoie decât de un parfum cu note de vanilie şi libidoul lor creşte văzând cu ochii.

Aşadar, pentru o seară reuşită în doi, alege să aprinzi lumânări parfumate, cu miros de vanilie, serveşte un Mojito cu rondele de castraveţi şi îndulceşte-te cu o felie de plăcintă cu dovleac!

Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi