Vezi cum arată prima carte îmbrăcată în piele creată în laborator

De în Lifestyle 17 ian 2018

Paul Shapiro este un scriitor american ce a debutat de curând cu cartea sa, Clean Meat, care promite să devină următorul bestseller al Washington Post.

Această carte relatează progresul companiilor care dezvoltă carnea de laborator, fără a face rău vreunui animal. În carte, autorul împărtășește lumii întregi cât este de încântat datorită acestui nou tip de carne, care ar putea scoate din funcțiune fermele de animale.

Clean Meat” face senzație, fiind prima carte legată vreodată în piele făcută în laborator, piele adevărată, creată prin agricultura celulară. Această carte este pusă la licitație și toate veniturile se vor duce către Good Food Institute, pentru a continua cercetările în domeniu. Coperta a fost făcută de compania Geltor prin procesul de fermentație microbială, compania fiind una inovatoare, având mai multe proiecte de cercetare și design de noi texturi pentru produse cosmetice și alimente.

Paul Shapiro a declarat că: „Această carte este despre viitor, atât în ceea ce privește conținutul ei cât și în legătură cu ambalajul. Datorită pionierilor menționați în Clean Meat, va veni ziua în care vom mai vedea fermele de animale din ziua de astăzi doar în cărțile de istorie, ca relicve ale unui trecut primitiv.

S-au realizat evoluții tehnologice fără precedent nu numai în industria alimentară, ci și în cea a hainelor, care caută permanent resurse sustenabile. Tehnologia folosită la fabricarea acestei coperți folosește celule vii create pentru materiale bio precum pielea, totul fără a face rău vreunui animal. Compania a creat primul său produs, un tricou bio-fabricat, în octombrie 2017 și speră ca până la sfârșitul acestui an să împânzească rafturile marilor magazine.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Lifestyle
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct