armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Vedete din Romania: Frumoase, de succes si inteligente

De în Frumusete 30 sep 2011
Valeriu Butulescu spunea despre frumusete ca e o floare, iar intelepciunea, piatra. Cand spui "vedeta frumoasa si celebra", vorbesti despre 80% dintre femeile pe care le vezi promovate in media. Insa, exista femei care se bucura de aceste apelative, dar care isi construiesc cariera detinand si "piatra" – intelepciunea. Afla in continuare cine sunt aceste vedete!

Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este realizatoare si moderatoare de emisiuni de radio si televiziune. A participat la Revolutia din 1989 si a fost apoi secretara lui Dan Iosif. A studiat patru facultati bucurestene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) si trei de regie, la Facultatea de arta Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele. Nu a fost niciodata interesata de activitatea de manechin.

Si-a facut debutul in 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmata de „Weekend abc”, o productie de divertisment care avea loc in fiecare duminica, timp de patru ore, de asemenea a lucrat noua luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu.

Mihaela a mai prezentat si realizat si alte emisiuni la posturi precum Antena 1, B1 TV si Pro TV. Urmatorul job l-a avut la „Antena 1”, unde timp de sapte ani a realizat si a prezentat emisiunea „Duminica in familie”. Mihaela a regizat toate editiile emisiunilor de sport extrem si divertisment premiate de Asociatia Profesionistilor din Televiziune si Radio, fiind primul jurnalist roman care a transmis in direct, pentru televiziune, de la decernarea Premiilor OSCAR, in 1998. In primavara anului 2009, dupa divortul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, Mihaela Radulescu a anuntat ca se retrage din lumina reflectoarelor si ca se muta cu fiul sau, Ayan, in sudul Frantei, la Monaco, din dorinta de a-i oferi acestuia mult mai multa liniste si protectie.

A realizat interviuri cu mai toate personalitatile marcante din Romania, din toate domeniile, dar si cu personalitati internationale - Benjamin Netanyahu, Phil Collins, trei laureati de premiu Nobel (printre care Orhan Pamuk), Catherine Deneuve, Harvey Keitel, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Johnny Depp, Julio Iglesias, Marie France Ionesco, Emir Kusturica etc.

In calitate de regizor si scenarist a realizat 4 filme documentare - "Irak- stelele desertului", "Musca din Periprava", "Ostrovul meu " (film comandat de WWF) si "Punem pariu ca-i vara" (Premiul APTR). A regizat : videoclipul piesei "Curcubeu" (Bere Gratis), videoclipul piesei "The wizdiz song" (Taxi), Festivalul International de pirotehnie muzicala, spectacolul "Razvan Mazilu&friends" la Opera Romana, emisiunile "Punem Pariu ca-i vara". A jucat in filme : "Legaturi periculoase"(regia Tudor Giurgiu), "15" (regia Sergiu Nicolaescu), "Fall down dead" (USA) si in piesa de teatru "Bed time stories" (regia Chris Simion).

De curand, Mihaela a debutat in lumea scrisului cu volumul “Despre lucrurile simple”. In 2009, jurnalista revine cu o noua carte "Niste raspunsuri" la editura Polirom care devine, ca si precedenta, best-seller. In 2011, Mihaela Radulescu publica, tot la editura Polirom cel de-al treilea volum al sau, "Intreaba-ma orice". Este primul autor roman a carui carte apare ca aplicatie pe Iphone si Ipad (pe acest suport digital apare si volumul lui Mircea Cartarescu, "Enciclopedia zmeilor"), la Humanitas Digital.

Andreea Raicu

Andreea Raicu este cunoscuta ca vedeta de televiziune, insa cariera ei a inceput cu debutul ca model, castigand o serie de concursuri de modelling importante. Ulterior, Andreea si-a inceput cariera in televiziune ca prezentator la ProTv si in cele din urma a devenit o vedeta Prima Tv, moderand numeroase show-uri televizate de succes. In paralel, Andreea Raicu nu si-a neglijat pasiunea pentru scris si a colaborat ca redactor de moda si frumusete pentru multe reviste de lifestyle feminin autohtone si pentru Jurnalul National.

Catalogata in numeroase randuri drept un fashion icon, Andreea Raicu a lansat impreuna cu designerul Irina Schrotter in 2006, o linie vestimentara numita „Irina Schrotter-Andreea Raicu”, iar trei ani mai tarziu a prezentat publicului propria linie de tricouri, „Tssshirt” by Andreea Raicu. In 2009, Andreea Raicu a debutat in lumea filmului, acceptand provocarea de a interpreta un rol principal in serialul „ Efect 30 ”, difuzat la Prima Tv. Printre multe altele, este autoarea unui DVD cu exercitii de Tae Bo, lansat in 2007 alaturi de profesoara Luminita Nicolescu, si a unui Cod al bunelor tinute, DVD-ul de moda si stil intitulat „ Andreea & Roxana Stylepedia ” si realizat impreuna cu Roxana Voloseniuc

Mai mult, Andreea s-a implicat in repetate randuri in numeroase actiuni caritabile, fie in numele unor organizatii internationale de talia Unicef, si Salvati Copiii, fie pentru cauze locale de ajutorare a femeilor si copiilor aflati in dificultate. Intre altele, Andreea Raicu este prima personalitate publica din Romania care a devenit purtator de cuvant al campaniei „Fashion Targets Breast Cancer” (Moda tinteste cancerul mamar)

Andreea considera ca cea mai mare realizare a sa este faptul ca a dovedit tuturor ca nu este numai un chip frumos, ci ca se poate descurca foarte bine oriunde in presa, radio sau televiziune.

Monica Barladeanu

Monica Barladeanu este absolventa a Facultatii de Drept din Iasi. La un concurs de frumusete al Universitatii, “Miss Transilvania” a fost observata de un reprezentant al agentiei de modele MRA si i s-a oferit un contract de modelling. Cariera ei a inceput cu o serie de reclame TV, in timp ce isi continua studiile. In anul 3 a fost chemata la o auditie pentru un show de televiziune la B1TV.  “La strada” a fost prima dintr-o serie de emisiuni in care a devenit prezentatoare.

In 2004 a obtinut un rol in filmul “Buds for Life”, marcand inceputul carierei in lumea filmului. A urmat un rol in “Moartea domnului Lazarescu”, care a fost premiat si la Cannes.

Anul 2006 a fost pana in prezent anul preferat al Monicai, primind 5 roluri in filme importante ca “Lombarzilor 8, “Caved In”, “Lost, “Second in Command” si “Nip/Tuck”. Cariera Monicai se dezvolta in mod galopant si urmeaza sa primeasca roluri in fime importante ca “Fall Down Dead”, “Living & Dying), “Out of the Night” si “Francesa” (unde joaca in rolul principal).

„Imi place sa joc femei care nu simt presiunea de a fi frumoase“

Maria Dinulescu

Maria Dinulescu a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti, Facultatea de Teatru, Sectia Actorie, clasa profesorilor Sanda Manu si Ion Cojar. A jucat in filme de mare succes, precum „California Dreamin’“ si „Poveste de la scara C“ ale regretatului regizor Cristian Nemescu, „Trafic“ al lui Catalin Mitulescu si in „Pescuit sportiv“ al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de Cea mai buna actrita la Festivalul de la Buenos Aires.

Are in portofoliu in jur de 22 de filme si cariera ei e in continua ascensiune. Mai mult, Maria Dinulescu a fost aleasa pentru clipul muzical al celor de la Depeche Mode, Peace, in 2009.

A filmat acest videoclip intr-un tren personal care circula pe ruta Bucuresti – Ploiesti. Personajul pe care il interpreteaza este, de fapt, un barbat care se intoarce dintr-un trecut comunist intr-un prezent pe care nu il mai recunoaste.

Este cunoscuta si ca "pacienta" lui Marcel Iures in productia "In deriva", primul serial realizat de HBO Romania.

Vreau sa cunosc in fiecare zi cate o noua personalitate"

Paula Seling

Paula Seling este cunoscuta ca o adevarat artista, cu o voce spectaculoasa, menita sa scoale in picioare sali mari de oameni. A absolvit Colegiul „Gheorghe Sincai” din Baia Mare in 1997 si Scoala Superioara de Jurnalistica din Bucuresti. A studiat canto si pian si s-a avantat si in lumea radioului. In palmaresul ei se afla numeroase premii si trofee pentru muzica, printre care se numara trofeul festivalului Cerbul de Aur din Brasov, trofeul festivalului Mamaia in 1997, trofelul „Aurelian Andreescu”, Armonia, locul I la Festivalul Ursuletul de Aur si premii internationale la festivalurile „Fidof” din Cesme, (Turcia), Skopje (Macedonia), La Valetta (Malta).

A fost votata cea mai buna voce feminina din Romania la Premiile Industriei Muzicale Romanesti in 2002 si a cantat alaturi de Al Bano, Anita Doth (solista trupei 2 Unlimited), Tony Hawks si in deschiderea concertelor extraordinare sustinute in Romania de Joan Baez (27 iunie 1997), Chick Corea (9 noiembrie 1998), Michael Bolton (7 iulie 2007), Beyonce (26 octombrie 2007).

Pe 29 mai 2010, impreuna cu partenerul ei de scena Ovidiu Cernauteanu obtine locul 3 in finala de la Eurovision 2010 la Oslo.

In 2011, este invitata sa faca parte din juriul unui show important de televiziune “X Factor”.
“Pentru cei care se intreaba, sa stiti ca sunt un om foarte cald si primitor... cel putin asa cred eu.”

Andreea Marin

Andreea Marin este cunoscuta ca prezentatoare de televiziune din Romania, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzata de canalul TVR 1. Insa, Andreea a realizat mai multe proiecte de succes de-a lungul carierei si continua sa se dezvolte.

Este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internationala de productie TV din Madrid, care realizeaza programe in prime time pentru Societatea Nationala Romana de Televiziune (TVR1) si postul privat Antena 1, ambele posturi detinand majoritatea audientei pe segmentul vizat.

A fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internationale din Romania: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Nationala a Sportului, gazda si director de program al emisiunii „Surprize, Surprize”, realizata in prime-time pe segment social/divertisment transmisa sambata seara (3 ore in direct), cel mai urmarit spectacol de televiziune in Romania, noua ani la rand. A fost timp de trei ani editor si prezentator al principalului jurnal de stiri din Romania, la TVR.

Are 15 ani de experienta ca reporter, producator si moderator la Televiziunea Nationala Romana, ȋncepand ca moderator la TVR Iasi, la varsta de 19 ani.

Timp de doi ani consecutiv a fost reporter special al TVR la ceremonia acordarii premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998/1999).

Realizator emisiune radio “Zambeste, cineva te iubeste” - 2 ore live. Invitati: personalitati de prim rang din diverse domenii, axata pe reality, probleme sociale, muzica, umor, evenimente. Este presedinte fondator al Fundatiei „Pretuieste Viata” care deruleaza campanii umanitare, pe teme de sanatate, educatie si un jurnalism de calitate. Autor si coordonator al cartii „Pretuieste Viata", primul volum din colectia „Albumele Andreei”, un volum inspirational, al carui profit este donat cauzei umanitare a mamelor care sufera de cancer.

In aprilie 2010, a castigat medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.

Este prima jurnalista din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro, „Acoperisul Africii”, si coproducator al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obtinut cea mai mare audienta la 1 decembrie 2001. A realizat o serie de interviuri in exclusivitate cu personalitati de marca si a fost producatorul a 8 documentare. Andreea Marin este cunoscuta si pentru actele caritabile, fiind implicata in foarte multe campanii de sprijin si de educare din Romania.

Andreea Esca

Andreea Esca se identifica cu ProTV, alaturi de care si-a inceput cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut ramas celebru, "Buna seara, Romania, Buna seara, Bucuresti". Prezentatoarea mai aparuse la SOTI, la inceputul anilor '90 si, ca multi dintre angajatii si vedetele ProTV, era o figura necunoscuta publicului romanesc. Esca a prezentat, constant, Stirile ProTV de la ora 19.00, de la infiintarea ProTV, cu mici concedii.

Andreea a absolvit scoala superioara de jurnalism si a urmat programe de pregatire profesionala: Centrul pentru Jurnalism Independent, Praga, CNN Atlanta, SUA si Atena, Grecia (1994).

Printre performante profesionale si premii se numara: Decoratia -Femeia anului 2002, 2003 Premiul pentru cel mai bun prezentator de stiri (2001, 2002, 2003) Premiul CNA - 2002 Cel mai iubit om de televiziune - 2003 Premiul de excelenta TV Mania – 2008

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Madalina Ioan (02.10.2011, 00:25)
Imi place foarte mult de Mihaela Radulescu-este o femeie frumoasa si foarte intligenta
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr