Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Varsator - Horoscop 2010

De în Monden 20 noi 2009
Varsatorul? Un fel de Ying si Yang al zodiacului: cand vesel cand trist, cand energic cand lipsit de vlaga! Cine sa-l mai inteleaga?

Varsatorul este un semn dual, cu doua laturi complementare: una ascunsa, pasiva si sensibila iar cealalta activa si extrovertita. Desi pare greu de inteles (si nu putine sunt cazurile in care cade dintr-o extrema in alta), Varsatorul exercita o atractie aproape magnetitca asupra persoanelor din anturajul sau, care ajung sa-l indrageasca din prima. Un Varsator tipic este caracterizat de o personalitate puternica si de o vointa de fier, mai ales atunci cand isi propune sa atinga un obiectiv important. In cele mai multe cazuri sunt foarte increzatori in fortele lor si sunt capabili sa lupte pana la final pentru idealurile lor, oricat de greu de atins ar fi acestea.

Varsatorii pretind sinceritate din partea colegilor si prietenilor si sunt in stare sa se foloseasca de inteligenta lor pentru a testa daca o persoana spune sau nu adevarul. Setea lor de adevar ii va face chiar sa chestioneze mai multe surse inainte de a-si forma o parere despre o anumita situatie. Anul 2010 le va pune in valoare multe dintre calitatile enumerate de mai sus si le va oferi totodata oportunitatea de a duce la bun sfarsit multe din proiectele incepute in 2009.

Bani si cariera

Anul 2010 le ofera Varsatorilor oportunitatea de a avansa din punct de vedere profesional. Astfel, in prima jumatate a anului, nativii se vor bucura in cele din urma de cresterea salariala mult-dorita sau, daca aspira la un post mai bun, atunci au toate sansele sa ocupe unul. Succese dupa succese si liniste la locul de munca: asa arata in linii mari anul 2010. Exista si sansa unor castiguri neasteptate, aparute la momentul oportun adica exact in momentul in care te gandeai cu teama la economiile din pusculita. In lunile mai - august te vei confrunta cu mici probleme la locul de munca, pricinuite de cateva discutii in contradictoriu cu colegii, insa capacitatea ta de a discuta deschis cu cei din anturajul tau te va ajuta sa treci cu bine si de aceasta situatie.

Exista de asemenea posibilitatea ca unii Varsatori sa-si schimbe job-ul si chiar domiciliul, in cautarea unor oprtunitati profesionale. Aceasta perioada scurta de instabilitate va fi marcata de o usoara scadere a veniturilor. Calatoriile de afaceri in strainatate vor fi la ordinea zilei, cel putin in a doua parte a anului. Tot in aceasta perioada Varsatorii vor avea sansa de a-si pune in valoare abilitatile de negociatori.

Familie

Niciun nor la orizont in ceea ce priveste relatia ta cu cei dragi! Confort material, pace si relaxare: acestea sunt trei dintre promisiunile noului an. Nici pozitia ta sociala nu va avea de suferit: exceptand mici neintelegeri la locul de munca, relatia ta cu seful si cu colegii va fi una cat se poate de buna. Spre finalul anului te vei confrunta cu mici dificultati financiare, care ar putea genera discutii ceva mai aprinse intre tine si partenerul de viata, cu toate acestea sarbatorile de iarna si revelionul 2010 - 2011 va vor gasi pe tine si pe iubitul tau intr-o forma de zile mari, indragostiti pana peste urechi unul de celalalt. Cuplurile necasatorite vor avea toate sansele sa-si uneasca destinele in ultima parte a anului asa ca ar fi cazul sa te gandesti de pe acum la listele de invitati si la meniu!

Sanatate

Ti-ai neglijat pana acum sanatatea si ai omis de multe ori sa te prezinti la controalele medicale regulate? Ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie problemelor de sanatate, chiar daca acestea ti se par minore. Nu te speria, pentru ca vestile nu sunt rele, insa de ce sa combati cand poti preveni? Starea ta de sanatate va fi buna pe tot parcursul anului, cu mici exceptii in ultimele trei luni: nu vei scapa de virozele specifice sezonului rece iar alimentatia dezechilibrata s-ar putea sa-ti provoace probleme de digestie.

Dragoste si sex

Simti ca vrei ceva nou dar nu ai suficient curaj sa pornesti in aventura vietii tale! Nu te gandi neaparat la cineva nou: poti trai pasiunea alaturi de actualul tau iubit, conteaza doar sa gasiti impreuna formula magica pentru a zbura pana la nori. In prima parte a anului te vei afla de cateva ori in postura de a lupta pentru relatia actuala sau vei descoperi ca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu actualul tau partener. Lucrurile se vor rezolva avantajos pana la sfaristul lui martie, cel mai tarziu. Asa cum spuneam, trebuie ca tu si partenerul tau sa ajungeti impreuna la un compromis, in caz contrar tenziunile acumulate intre voi si ramase multa vreme in stare latenta vor izbucni in cel mai nepotrivit moment. Poate ca niste sedinte de terapie de cuplu ar fi indicate in cazul vostru, desi solutia poate fi una extrem de simpla: o partida incendiara de sex!

Daca esti singura, va trebui sa astepti pana in iunie sansa de a-ti intalni alesul. Intre timp te poti perfectiona in arta flirtului si a seductiei - nu stii niciodata cand iti vor fi de folos toate aceste experiente....pasagere! Din iunie si pana in august energia ta sexuala va fi debordanta, si asta datorita lui Venus care iti va scoate in cale o multime de barbati atragatori. Si, cine stie? Poate ca unul dintre ei va fi chiar alesul tau! Vara lui 2010 se anunta a fi una extrema de "hot", asadar de ce sa nu profiti de ea?

Predictii karmice

Pe parcursul lui 2010 vei fi tentata de multe ori sa te retragi in tine pentru a gasi linistea si echilibrul atat de mult dorite. Doar ca ele nu se gasesc aici ci in relatiile cu ceilalti. Fa-te utila, incearca sa-i intelegi si sa-i ajuti pe cei din jur, implica-te in tot felul de evenimente caritabile, iar organizatiile neguvernamentale si oamenii de bine nu vor intarzia sa-ti sara in ajutor. Cu alte cuvinte, vei avea de multe ori ocazia pe parcursul anului 2009 sa-ti arati bunele intentii si chiar daca nu astepti nimic in schimb, vei castiga simpatia oamenilor din jur.

Spre deosebire de anul 2009 cand ai fost extrem de activa, in 2010 vei fi tentata sa te apleci mai mult asupra problemelor existentiale si sa adopti o atitudine contemplativa. Atata timp cat esti constienta ca nu trebuie sa lasi garda jos in fata problemelor, o atitudine putin mai detasata (la birou dar si in familie) te va scuti de multe crize de nervi si te va ajuta sa-ti planifici cu mai multa atentie cheltuielile. Incearca totodata sa nu-ti irosesti timp si energie cu activitati inutile: in loc sa inisti pe detalii concentreaza-te mai bine pe decizii importante, in beneficiul firmei. Nu lasa relatiile pasagere sa te opreasca din drumul tau spre marea dragoste si nu alege rutina in locul provocarilor.

In ceea ce priveste sanatatea, ar fi mai bine sa eviti dietele drastice (si mai ales infometarea!), antrenamentele dure si excesul de vitamine pentru ca efectele pot fi opuse celor asteptate. Relaxarea, un regim alimentar sanatos si un stil de viata sunt cele mai bune metode de a preveni orice boala. Daca vrei sa-ti achiziotionezi o masina in primele luni ale lui 2010 poate ar fi mai bine sa astepti pana spre finalul anului, iar daca ai propria afacere nu te grabi sa faci anagajari, cel putin nu in prima parte a anului. In cazul tau, succesul va veni cu pasi mici dar siguri.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar