Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Pesti - Horoscop 2010

De în Monden 21 noi 2009
Unul dintre cele mai capricioase semne ale zodiacului. Oare de ce? Probabil pentru ca a ajuns ultimul la intalnirea zodiilor iar suratele lui nu s-au abtinut sa-i reproseze acest lucru?

In orice caz, nativii acestei zodii sunt imprevizibili si uneori pusi pe harta, atitudine ce vine cumva in contradictie cu capacitatea lor intelectuala incredibila. Pestii se caracterizeaza in egala masura prin agilitate si rapiditate in reactii, de unde ideea preconceputa ca nativii acestei zodii ar fi in fapt niste persoane impulsive si puse mereu pe harta. Exista si cateva calitati pentru care Pestii sunt invidiati de celelalte zodii: spontaneitate, o minte ascutita si capacitatea incredibila de a realiza un echilibru aproape perfect intre minte si corp, intre ratiune si suflet.

Ca si Varsatorii si Sagetatorii, Pestii sunt deschisi la tot ce este nou, gata oricand sa-si depaseasca limitele si sa-si duca visele dincolo de granitele imaginatiei. Pe de alta parte, nativii acestei zodii sunt extrem de amabili, prietenosi si gata sa se sacrifice pentru semenii lor. Se ataseaza destul de greu de cineva, insa in momentul in care ai reusit sa le castigi increderea se dovedesc a fi niste prieteni de incredere. Provocarile si cursele contra-cronometru ii fac sa devina iritabili si negativisti.

Anul 2010 va aduce schimbari importante in viata ta, unele bune, altele mai putin favorabile iar succesele rasunatoare se vor imbina cu probleme neasteptate aparute la locul de munca. Un aspect mai putin placut ce tine de temperamentul usor inflamabil al Pestilor este faptul ca intra foarte usor in panica si devin agitati atunci cand constata ca lucrurile nu merg intocmai cum si-ar fi dorit ei.

Bani si cariera

Prima jumatate a anului pare a fi una destul de buna pentru Pesti pe plan financiar. Dezvoltare profesionala, beneficii materiale si satisfactia personala pe plan sentimental si social sunt trei dintre obiectivele pe care Pestii le vor urmari constant pe parcursul anului 2010. Tot in primele luni ale anului este posibil sa intreprinzi o calatorie de afaceri intr-o tara indepartata, prin urmare ar trebui sa profiti din plin de toate oportunitatile pe care aceasta iesire ti le ofera. Daca primele luni ale anului se anunta a fi destul de bune, ultima parte a lui 2010 va fi undeva sub medie in ceea ce priveste realizarile profesionale: o serie de nepotriviri de situatie in activitatile pe care urmeaza sa le intreprinzi alaturi de partenerii de afaceri s-ar putea sa-ti dea ceva bataie de cap din iulie pana in decembrie.

Micile probleme materiale aparute tot in aceasta perioada s-ar putea sa te determine sa-ti schimbi putin stilul de viata: indemanarea ta de a face profit din aoroape orice va avea de suferit in timp ce cheltuieli neprevazute isi vor face loc in bugetul tau. Salvarea ar putea sta in deciziile pe care le vei lua in perioada ce precede acest moment mai nefast iar o alta sansa de a reveni pe linia de plutire ar putea aparea abia in ultimele doua luni ale anului. Evident, situatia nu va fi chiar atat de sumbra pe cat pare: finalul de an te va gasi energica si pusa pe fapte mari, iar proiectele pe care le vei incepe in lunile octombrie - decembrie 2010 au mari sanse sa dea roade oadata cu trecerea in anul 2011.

Familie

Daca din punct de vedere profesional si financiar lucrurile sunt destul de fluctuante, in sanul familiei vei gasi linsitea si echilibrul de care ai nevoie. Daca ai copii, vei descoperi ca acestia nu vor ezita sa-ti ceara sfatul in micile probleme specifice varstei, iar acest lucru va consolida si mai mult realtia voastra bazata pe comunicare si respect. Daca tu si partenerul tau aveti in plan sa va uniti destinele, anul 2010 iti ofera cele mai incurajatoare perspective pentru a pune in practica aceasta decizie. In ultimele trei luni ale anului s-ar putea sa apara mici neintelegeri intre tine si partenerul de viata cauzate de motive aparent banale, pe care nu trebuie totusi sa le neglijati. Incearca sa-ti controlezi accesele de furie si totul va fi bine!

Sanatate

In prima jumatate a anului nu te vei confrunta cu niciun fel de probleme de sanatate, dar asta nu inseamna sa nu te pazesti de excese! In ultimele patru luni durerile de spate sau de stomac si cateva viroze trecatoare iti vor da ceva bataie de cap insa totul e bine cand se termina cu bine!

Dragoste si sex

Dupa un an destul de instabil din punct de vedere sentimental (si ma refer la 2009) vei avea in sfarsit parte de echilibrul mult-visat! De vina a fost aura aducatoare de constrangeri a planetei Saturn, care a vrut sa vada cat de rabdatoare si hotarata esti atunci cand iubesti, testandu-ti toate relatiile. Lasa in urma amintirile neplacute pentru ca in cele din urma soarele va rasari si pe strada ta!

Dupa mai multe neintelegeri cu partenerul de viata, in 2010 vei simti in sfarsit ca lucrurile incep sa intre pe fagasul normal. Fie ca este vorba de o relatie noua, fie ca vei simti din nou flururi in stomac cand il vezi pe el (mereu langa tine de cativa ani buni!), viata ta sentimentala va reintra sub semnul stabilitatii. Relatia ta a trecut testul de rezistenta la finalul lui 2009? Atunci in 2010 va fi mai puternica si mai stabila ca niciodata!

Daca esti singura, inceputul lui 2010 iti va deschide ochii asupra transformarilor prin care ai trecut in ultima perioada: mai sigura pe tine, mai independenta, mai optimista! Esti gata de atac si nu mai esti dispusa sa lasi niciun esec sentimental sa te demobilizeze. Lunile de vara iti aduc promisiunea unei mari iubiri iar lucrurile vor evolua atat de repede incat nu excludem posibilitatea unei casatorii! Predictii karmice

Pe toata perioada lui 2010 vei oscila intre iubire de sine si respect fata de ceilalti, iar aceasta incapacitate de a te situa aproape de mijlocul drumului "eu-societate" iti va influenta nefast multe dintre deciziile pe care urmeaza sa le iei. Romantism, placere, creativitate, o relatie calda cu familia - acestea sunt cateva dintre micile bucurii ale anului 2010.  Pe plan social nu vei rata ocazia de a-ti extinde cercul de cunostinte, vei participa la evenimente mondene, vei incheia afaceri si-ti vei proiecta in detaliu viitorul (cel putin pentru urmatorul an). Cu alte cuvinte, relatiile cu societatea iti vor aduce numai satisfactii insa ai grija sa nu cazi in capcana infatuarii pentru ca risti sa-i gonesti de langa tine pe toti cei pe care ti i-ai fi dorit aproape. Daca in schimb vei da dovada de generozitate si delicatete, anul 2010 se va dovedi unul extrem de norocos pentru tine!
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr