smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Vara aceasta te insala? Zodia lui iti spune care sunt semnele!

De în Monden 5 iul 2012
Vine vara, bine-mi pare! Oare? S-ar putea sa te insele, face partenerul tau parte dintre zodiile care isi vor insela perechea in aceasta vara? Afla ce ti-au pregatit astrele!

Berbec

Daca un barbat energic si activ precum un Berbec este tentat sa calce stramb, este doar pentru ca nu mai exista acea stralucire si emotie de la inceput, asa ca reaprinde flacara dintre voi doi, pentru ca s-ar putea sa arda in alta parte, din pacate. Ei au nevoie de atentie, ei simt totul prin ego-ul lor, asa ca hraneste-l zilnic, ca sa nu aiba loc o ruptura definitiva. Toate flirturile inocente pentru ei sunt pentru a se reasigura ca sunt inca potenti, asa ca ai grija sa nu se ajunga mai departe de un inocent flirt.

Daca partenerul tau incepe sa petreaca tot mai mult timp fara tine, nu te suna, iesiti foarte rar in oras, atunci ar fi bine sa il confrunti si sa il intrebi daca are pe altcineva. Este foarte probabil ca raspunsul sa fie afirmativ pentru ca in mod normal nu ar fi obisnuit sa stea foarte mult timp departe de tine.

Taur

Nativ, acest semn zodiacal este unul loial si devotat, respectuos si gentil, asa ca poti sta linistita, nu ai de ce sa iti faci griji. Nici vara, nici iarna, daca sunteti onesti, deschisi si atenti unul cu celalalt, nu ai motive sa il suspectezi ca te insala. El va fi tentat sa te insele doar daca te suspecteaza pe tine, asa ca, aveti grija de relatia voastra vara asta, tineti-o aprinsa impreuna.

Acest nativ se foloseste de minciuni pentru a-si ascunde faptele. Daca face disparut inelul pe care tu i l-ai daruit si pe care il purta mereu sau brusc nu ii mai place tricoul pe care tu i l-ai cumparat pentru ca si-l dorea foarte mult, atunci ar trebui sa iei in calcul faptul ca ar putea avea pe altcineva.

Gemeni

Fie ca e vara, fie ca e iarna, cu barbatii acestei zodii, tot timpul trebuie sa fii atenta, ei au nevoie de stimulare intelectuala si activitate permanenta pentru a nu se plictisi si a nu trece mai departe la urmatorul lucru care ii va incanta pentru un scurt timp. Vara asta trebuie sa aveti activitate tot timpul, iesiti seara pe terasa, descoperiti localuri noi, mergeti in weekend la piscina, la munte, in parcuri de distractii, orice, pentru ca s-ar putea sa-ti alunece printre degete daca nu il tii mai bine strans.

Brusc, ori de cate ori il suni iti da numai ton de ocupat, de parca ar vorbi incontinuu la telefon. Cel mai probabil asta face. Vorbeste cu noua lui iubita. Gemenii sunt dependenti de tehnologie si atunci cand sunt indragostiti profita de orice metoda pentru a fi in legatura cu persoana iubita.

Rac

Sensibili si emotivi, partenerul tau Rac nu te va insela vara aceasta. Este loial si dedicat, predispus auto-compatimirii si adesea avand moralul la pamant, ceea ce iil face sa fie mai atent. Daca va veti certa, va fi posibil ca el sa incerce sa te insele cu altcineva doar pentru a se razbuna, dar nu isi va duce planul la bun sfarsit.

Cea mai buna metoda de a prinde un Rac cu minciuna este sa ii verifici portofelul si sa vezi daca poza cu voi doi inca mai este acolo. Daca a disparut ca prin minune si el se face ca nu stie cum, atunci ai dovada clara.

Leu

Semn de foc, zodia Leului dezvaluie un barbat mereu in cautare de drama si situatii incitante. Acest barbat adora sa fie in centrul atentiei si daca nu mai primeste asa ceva acasa, poate pleca fara nicio problema in cautarea ei in alta parte. Are o reputatie de barbat fatal si este cat se poate de adevarat. Ii place sa fie satisfacut. Asa ca daca vrei ca vara aceasta sa nu il scapi din lesa, ar fi bine sa inveti cateva trucuri noi de seductie pentru a-i pune pe jar.

Ispita lui in aceasta vara sunt femeile tinere, asa ca daca va ajunge sa faca pasul decisiv si te va insela, sa nu fii surprinsa daca o va face cu o partenera mai tanara, pentru ca Leul este atras de energie tinereasca si il sperie gandul ca va imbatrani.

Ceea ce il da de gol in cazul unei infidelitati este o schimbare brusca de comportament. Poate deveni deodata foarte critic cu tine sau, dimpotriva, devine foarte afectuos si atent.

Fecioara

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane oneste, cu picioarele pe pamant. Au insa tendinta de a fi prea aspri cu ei insisi si pot deveni frustrati daca simt ca partenera lor nu se mai poarta la fel de tandru cu ei sau tinde sa ii critice frecvent. Vara aceasta ar trebui sa te feresti tocmai de tine, tu esti principalul factor care poate duce la infidelitate. In aceste conditii, Fecioarele devin aspre cu partenerii lor si isi cauta pe altcineva. Ei insala emotional si isi pot gasi un posibil partener tocmai din dorinta de a se razbuna pe raceala cu care au fst tratati.

Trebuie sa ii arati partenerului tau ca il iubesti mai presus de toate si vei castiga un partener loial care nu va indrazni sa vada o alta femeie in afara de tine.

Daca deodata incepe sa faca anumite schimbari in rutina lui, este un semn pe care trebuie sa il iei in calcul pentru o posibila infidelitate. Fecioarele nu sunt adeptele schimbarilor si le place sa faca mereu lucrurile mereu la fel.

Balanta

Nativul din aceasta zodie este o fire echilbrata si corecta, isi ia fiecare angajament in serios si astfel infidelitatea nu este tocmai posibila in cazul lui. Balantei ii place sa se joace cu focul insa si profita de orice moment pentru a flirta. Aceasta este ispita de care trebui sa il tii departe. Chiar daca se implica in astfel de jocuri fara a lua in calcul si sa insele, se poate intampla ca situatia sa degenereze si sa ia decizia gresita. Plus ca se stie deja, Balanta pur si simplu nu poate spune "Nu".

Cea mai simpla metoda de a tine acest barbat departe de ispite este ca partenera lui sa ii ofere multa afectiune. O Balanta fericita garanteaza un barbat fidel.

Aparitia unor noi interese in viata nativului din Balanta ar trebui sa te alarmeze. Daca deodata incepe sa practice noi activitati, vrea sa inceapa noi hobby-uri sau este interesat in noi feluri de mancare, poate indica faptul ca te insala.


Scorpion

Acest semn zodiacal tradeaza un barbat misterios si pasional, dar care are o reputatie proasta si despre care se poate crede automat ca nu este tocmai usa de biserica. Contrar parerilor, Scorpionul este cel mai adesea acuzat pe nedrept de infidelitate. Acest barbat poate fi foarte loial, insa pana si el are o slabiciune pe care partenera lui trebuie sa se asigure ca o tine sub control daca nu vrea sa il piarda.

Nativul din Scorpion este mereu in cautare de nou si are un apetit sexual care il poate impinge sa calce stramb. Partenera acestui barbat il poate imblanzi si il poate transforma intr-un mielusel daca nu se teme sa isi arate o latura salbatica si ii poate indeplini Scorpionului cele mai uimitoare fantezii.

Daca isi pierde brusc interesul de a face sex, este semn cat se poate de rau. Acest semn zodiacal este unul pasional si daca nu vrea sa faca sex cu tine inseamna ca primeste aceasta placere din alta parte. De asemenea, daca incepe sa iti ceara deodata sa faci noi lucruri, despre care nu ti-a mai amintit vreodata, poate fi inca un semn de luat in calcul.

Sagetator

Are nevoie de adrenalina si se va intreba intotdeauna daca nu cumva dupa colt sau peste gard, "in curtea vecinului", il asteapta o aventura de neuitat. Asa ca vara aceasta, ai grija sa-i arati latura ta aventuriera. Provoaca-l sa inotati goi in mare sau propune-i sa descoperiti locuri uitate de lume unde sa va faceti de cap.

Cum iti dai seama ca este pe cale sa calce stramb? Daca-l prinzi cu vreo minciuna, cat de mica, e semn rau. Sagetatorul este deschis si sincer, asa ca vara asta fii atenta la limbajul trupului si la subiectele pe care le evita. Daca brusc devine tacut si evaziv, e cazul sa iei masuri. Iti vei da seama pur si simplu intrebandu-l cum a fost la serviciu, spre exemplu. De regula iti povesteste ce s-a intamplat, insa atunci cand se simte cu musca pe caciula va privi cel mai probabil in alta parte, spunand ca nu s-a intamplat "mai nimic".

Capricorn

O sa-si caute alinarea in bratele altei femei daca tu uiti cumva sa ii arati ca il iubesti si dai dovada de lipsa de respect. Cu toate acestea, nativii acestei zodii nu se dau in vant dupa aventurile de o noapte, iar daca in relatia voastra exista respect si intelegere, nu ai de ce sa iti faci griji.

Pentru orice eventualitate insa, e bine sa tii minte ca exista cateva semne care il dau de gol pe seriosul Capricorn. Daca-l vezi visand cu ochii deschisi sau pur si simplu "lasand-o mai moale" la locul de munca, e semn clar ca e rost de niscaiva probleme in Paradis. Nu reuseste sa se trezeasca la timp pentru a ajunge la munca, primeste avertismente sau chiar penalizari din partea sefului sau pur si simplu nu-ti mai pare la fel de entuziast in ceea ce priveste locul de munca? O astfel de atitudine nu-i este caracteristica unui Capricorn, asa ca fii cu ochii in patru!

Varsator

De regula, nu sunt ei cei care calca stramb, fiindca adesea partenerele sunt cele carora le lipseste afectiunea in relatie. Cu toate acestea, Varsatorul va insela daca nu primeste atentia de care are nevoie. Cand se simte in plus, Varsatorul va face un pas inapoi si apoi probabil inca unul, in directia cuiva care sa-l aprecieze. Exista sanse mari ca el sa te insele mai degraba pe plan emotional sau intelectual, adica sa caute pe cineva care sa il asculte, alaturi de care sa poata petrece ore discutand despre orice.

Cum iti dai seama? Ei bine, daca te acuza din senin ca prea te-ai uitat intr-un fel aparte la vecinul sau ca petreci prea mult timp la locul de munca, s-ar putea sa fie tocmai pentru ca se simte cu musca pe caciula. Si doar stii ca "hotului, de hot ii este frica". Incepe sa se furiseze si sa te acuze pe tine ca ai devenit cam secretoasa. Poate va incerca sa te provoace, sa se certe cu tine, in ideea ca il vei evita. Desi in mod normal este distant, atunci cand calca stramb, Varsatorul va incepe sa acorde o atentie mai mare lucrurilor pe care tu le faci, iar asta ar trebui sa iti dea de gandit.

Pesti

Te va insela daca isi pierde increderea in fortele proprii, asa ca ai grija ca vara aceasta sa il faci sa se simta de parca ar fi singurul barbat de pe planeta pentru tine. Nu-i oferi ragaz sa contempleze asupra trecerii timpului, pentru ca in scurt timp va ajunge sa se intrebe unde au disparut magia anilor ce au trecut si farmecul tineretii, sfarsind prin a-si dori sa retraiasca misterul acelor vremuri aventurandu-se prin paturi straine. Poate ajunge pana la a crede ca amanta i-a fost sortita si ca asa a fost sa fie. 

Iti va fi destul de simplu sa iti dai seama daca incearca sa te insele, intrucat va avea tot timpul lucruri noi de facut. Orice abatere de la programul lui obisnuit, ce nu pare a fi sustinuta de argumentele pe care le aduce, e semn clar ca te duce cu zaharelul. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr