Uranus in cuadratura cu planetele de legatura

De în Monden 25 dec 2012
In momentul in care Uranus este in cuadratura cu planetele de legatura, va sfatuim sa evitati experimente psihice si oculte.

Uranus in cuadratura cu Jupiter Natal

Acest tranzit determina superoptimismul, idealismul impracticabil, nerabdarea si lipsa disciplinei si a unei bune organizari. Ar trebui sa va controlati tendinta de a concluziona rapid, pentru a nu depune prea mult efort. Dorinta de libertate si de a nu avea responsabilitati, care insoteste acest tranzit, poate determina o atitudine nerealista fata de viata. Deseori puteti resimti dorinta pentru calatorii si aventura, fara un scop util. Dificultatile neasteptate pot apare in timpul unor calatorii lungi sau in tranzactiile cu strainii. Nativii cu acest tranzit pot avea legaturi cu cei avand obiceiuri excentrice si imprevizibile sau ei insisi pot avea aceste tendinte.

Puteti accede la concepte religioase sau culturale perturbatoare sau va asociati cu organizatii si culte dubioase. Aceasta nu este o perioada buna pentru practici psihice si religioase stranii. Nu este o perioada favorabila pentru experimente psihice si oculte. In acest tranzit, puteti ajunge la idei eronate in astrologie.

Probleme neasteptate va pot apare in procese juridice sau din proiectele de imbogatire rapida instabile si considerate impropriu investitii financiare. Puteti pierde in afaceri datorita impozitelor mari, a falimentului sau a partenerilor de afaceri imprudenti.

Uranus in cuadratura cu planetele transpersonale

Tranzitul lui Uranus in cuadratura cu Jupiter natal are aceeasi semnificatie ca si tranzitul lui Jupiter in cuadratura cu Uranus natal; totusi dureaza mai mult timp si indica o perioada sustinuta de atitudini nepractice si nerealiste. Acest tranzit apare numai de doua ori intr-o perioada medie de viata.

Uranus in cuadratura cu Saturn Natal

In timpul acestui tranzit, intampinati obstacole in aplicarea practica a ideilor. Pot apare dificultati neasteptate si ghinion in afaceri si cariera, in principal daca scopurile din trecut au fost de natura egoista. Scopurile egoiste pot de asemenea aduce pagube bruste si neasteptate in statutul si reputatia personala. Este posibil sa aveti  frustrari in efortul de a va realiza scopurile si obiectivele personale. Unii nativi iau atitudini nepotrivite si fanatice fata de afacerile profesionale si politice.

Aceasta nu este o perioada favorabila pentru asociere sau munca cu grupuri si organizatii; e posibil sa apara factori neasteptati. Dv. sau prieteni dv. se pot dovedi a fi nestatornici (nesiguri), inconsecventi sau au scopuri egoiste. E posibil sa dezamagiti pe altii sau sa fiti dezamagit. Sunt posibile procese si dificultati legale in legatura cu relatiile, finante, asociatiile de afaceri, asigurari, profesie, contracte, taxe, mosteniri, pensii alimentare.

Probleme de sanatate ca rupere de oase, circulatie dificila, probleme dentare, iritatii de piele sau iritatii nervoase, adesea sunt asociate cu acest tranzit.

In timpul acestui tranzit, exista tendinte catre inconsecventa si obiceiuri convulsive in munca. Tendinta de a cere libertate fara responsabilitati poate, de asemenea, cauza o problema.

Tranzitul lui Uranus in cuadratura cu Saturn natal are aceleasi semnificatii cu tranzitul lui Saturn in cuadratura cu Uranus natal; totusi, acesta dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de instabilitate si frustrare in unele din afacerile personale si activitatea profesionala. Acest tranzit apare doar de doua ori in timpul vietii.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 noi