Ultima modă în materie de manichiură

De în Frumusete 21 mar 2019

Viitoarele mame formează un grup foarte special de femei fericite, care au găsit de curând un mod inedit de a-și exprima această fericire.

Proprietara unui salon de manichiură și-a imprimat pe unghii ecografia în care apărea viitorul ei copil, apoi a postat-o pe internet fără să se aștepte la un val foarte mare de admiratoare. Ea a fost inspirată de Sarah Clarke să facă acest lucru, femeia care a început de fapt această modă. Cele două femei au trebui să posteze apoi scuze oficiale către toate clientele lor, deoarece datorită acestor poze au primit programări pentru câteva săptămâni în avans. Astfel a apărut ideea maniciurii cu ultrasunete, iar Sarah a adăugat că: „În urma mai multor cereri, unghia astfel imprimată în prealabil, poate fi aplicată pe unghia naturală sau depusă într-o cutie de prezentare, ca aceasta să poată fi bine păstrată.

Cu toate acestea, chiar și în afara acestei oferte, femeile din toată lumea și-au reprodus singure sau cu ajutorul unui specialist, propriile variante ale primelor ecografii. În plus, femeile care au suferit un avort au preluat și ele această modă, în semn de respect pentru fătul nenăscut. Printre acestea se numără și o femeie care a urmat mai multe tratamente de fertilitate și până la urmă a postat pe Instagram o poză cu manichiura însoțită de următorul mesaj: „După 3 ani cu tratamente de fertilitate, eu și soțul meu am reușit să rămânem însărcinați în luna Aprilie, însă mi s-a rupt inima când am aflat că viitorul nostru copil nu mai creștea și nu mai respira, iar a doua zi a trebuit să fac avort. În viața lui scurtă am învățat cum să-l iubesc, dar trebuie să trecem peste această întâmplare fără să ne pierdem speranța. Te iubesc micuțule și să te văd pe unghiile mele mă face să zâmbesc.

Această modă poate fi observată mai ales în America, dar și în Suedia, la petrecerile dinainte de naștere, deoarece indiferent de statutul social, culoarea pielii, a părului și indiferent de vârstă, mamele țin să împărtășească vestea cu toată lumea.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian