Top 5 cele mai încăpăţânate zodii

În Astrologie & Numerologie 11 noi 2015

Încăpăţânarea este un atribut cu două tăişuri: când nu prea există, persoana pare delăsătoare şi în bătaia deciziilor celorlalţi, când există în doze mari, nu ne mai convine şi o vedem ca şi pe un defect peste care nu putem trece.

Ei bine, dacă încă nu cunoaşteți acest aspect al personalităţii persoanelor din jurul vostru, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu un top al celor mai încăpăţânate zodii, pentru a vã face zilele mult mai uşoare.

1.    Berbec
Berbecii se află pe primul loc în topul nostru, din simplul motiv că nimic nu întrece încăpăţânarea lor, este o trăsătură înnăscută  și  bine impregnată a personalităţii lor. Nu concep să treacă prin viaţă fără a se „impune” în acest mod.

Fie că este vorba de cel mai nesemnificativ lucru, fie de cel mai important, trebuie să aibă întotdeauna dreptate şi să câştige, văzându-se uşor superiori peste ceilalţi, pentru a-şi hrăni orgoliul şi pentru a-şi demonstra că sunt cei mai buni. Berbecul se mai poate domoli în dragoste, în momentul în care își întâlnește jumătatea, când aceasta îl va face să înțeleagă că lucrurile nu se vor desfășura normal dacă el nu va face câteva compromisuri și nu va lăsa de la el.

2.    Rac
Singura diferenţã dintre Berbeci şi Raci o face faptul că încăpăţânarea Berbecilor este nativă, pe când Racii mai mult o dobândesc treptat pe parcursul vieţii, în funcţie de ce persoane întâlnesc în cale. Din momentul în care această trăsătură este pornită, nu mai există cale de întoarcere. De cele mai multe ori, nici ei nu sunt conştienţi de cât de încăpăţânaţi sunt şi au tendinţa să trăiască în negare. Singura mare problema apare în momentul în care sunt puşi în faţă unui real compromis iar din „nu” nu-i mai puteţi scoate. Când vine vorba de rezolvarea unei probleme, căile de mijloc nu există!

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi