Johnny Depp

Johnny Depp denunţă la tribunal acuzaţii "uluitoare" din...

Citeste mai mult»
Kevin Spacey

Kevin Spacey, acuzaţii penale în Marea Britanie. Patru...

Citeste mai mult»
Ray Liotta

Actorul Ray Liotta a încetat din viaţă la 67 de ani. El a...

Citeste mai mult»
cuplu

Cum să-ți salvezi căsnicia - sfaturi de care să ții cont

Citeste mai mult»
omleta

Cum faci cea mai bună omletă țărănească la cuptor

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 26 mai 2022: Nativii Lei își fac griji pentru...

Citeste mai mult»
amber heard

Mai puţine scene pentru Amber Heard în ''Aquaman 2'', din...

Citeste mai mult»
Charlene de Monaco

Revenită în Monaco, prinţesa Charlene afirmă că se simte...

Citeste mai mult»
poza

În 2022, femeile constituie aproape jumătate din numărul...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 25 mai 2022: Gemenii își urmăresc obiectivele,...

Citeste mai mult»
variola maimutei

Ce este variola maimuței, boala care se răspândește în...

Citeste mai mult»
Sharon Stone

Sharon Stone, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de...

Citeste mai mult»
Kate Moss

Kate Moss, martoră în procesul lui Johnny Depp împotriva...

Citeste mai mult»
salata

Salată de cartofi cu hering afumat

Citeste mai mult»
copil

Un copil de 2 ani a plasat o comandă de 31 de hamburgeri...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 24 mai 2022: Berbecii au energie din plin,...

Citeste mai mult»
inna

Cum se menține în formă Inna. Artista a dezvăluit care...

Citeste mai mult»
cuplu

Cum îți dai seama dacă un bărbat te place sau nu

Citeste mai mult»
cartofi

Cum faci cei mai buni cartofi cu unt și mărar

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 21 mai 2022: Balanțele au parte de oportunități...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk respinge acuzaţiile de agresiuni sexuale...

Citeste mai mult»
Bill Gates

Bill Gates va deschide un hotel de lux în Vatican iar o...

Citeste mai mult»
ASAP Rocky

Rihanna a născut în secret un băiețel perfect sănătos

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 20 mai 2022. Gemenii sunt în culmea fericirii,...

Citeste mai mult»
depp

Johnny Depp ar fi lovit-o în mod repetat peste faţă pe...

Citeste mai mult»
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, după ce i s-a născut al treilea...

Citeste mai mult»
Vangelis

Vangelis, compozitorul coloanelor sonore ale filmelor...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 19 mai 2022. Berbecii sunt dezamăgiţi în...

Citeste mai mult»
zelenski

Zelenski, paralele între război, dictatori şi situaţia...

Citeste mai mult»
amber heard

Amber Heard se apără în faţa avocaţilor: "Nu l-am agresat...

Citeste mai mult»
andreea marin

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au împlinit 5 ani de...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 18 mai 2022: Gemenii trec prin momente delicate,...

Citeste mai mult»
Amber Heard

Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a...

Citeste mai mult»
Kalush

Kalush Orchestra va organiza un turneu în Europa cu...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 17 mai 2022: Berbecii au nevoie de încurajări,...

Citeste mai mult»
wrs

WRS, reprezentantul României la Eurovision: "Sunt...

Citeste mai mult»
romania

Scandal la Eurovision - Directorul Teleradio-Moldova,...

Citeste mai mult»
regina elisabeta

Ceasul Reginei Elisabeta şi cea mai mare colecţie de...

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 14 mai 2022: Racii trăiesc momente neașteptate,...

Citeste mai mult»
glicemie

Cum să reduci glicemia și colesterolul fără medicamente

Citeste mai mult»

Cum îl "MITUIEŞTI" pe Moş Crăciun, în funcţie de zodie

Nu te mai afli de mult la vârsta la care încă mai credeai în Moş Crăciun, dar asta nu înseamnă că nu poţi redeveni copil pentru o zi. Fă o listă cu promisiuni destinate Moşului, pe care le vei respecta pentru a deveni un om mai bun în 2016.

Berbec

Moş Crăciun nu vine la copiii aroganţi aşa că ar trebui să o laşi mai moale şi să renunţi la ideea potrivit căreia tu le ştii pe toate.

De asemenea, promite-i Moşului că nu vei mai fi atât de impulsivă şi că vei încerca să fii mai răbdătoare. Nici la capitolul disciplină nu stai prea bine, aşa că ar trebui să fii mai organizată pentru a primi cadouri în ziua de Crăciun.

Taur

Încăpăţânarea de care dai dovadă în fiecare zi a anului te-a făcut să ajungi pe lista neagră a lui Moş Crăciun, însă el e bun şi iertător aşa că îl poţi convinge să nu te ocolească. Promite-i că vei renunţa la încăpăţânare, dar şi la posesivitatea de care dai dovadă atunci când vine vorba despre cei dragi, şi Moşul te va ierta.

Nici materialismul de care dai dovadă nu este pe placul lui Moş Crăciun aşa că ar trebui să fii mai puţin interesată de câştigurile materiale.

Gemeni

Superficialitatea cu care tratezi totul nu te face să fii tocmai preferata Moşului. Aşadar, încearcă să fii mai atentă la detalii şi la lucrurile care chiar contează.

Nici faptul că nu eşti constantă nu te avantajează. Moş Crăciun nu este încântat de faptul că îţi pierzi rapid interesul pentru orice sau oricine. Tot ce trebuie să faci este să îi promiţi Moşului că, în anul ce va veni, vei fi mult mai înţeleaptă.

Rac

Dacă vrei să te asiguri că vei fi pe lista Moşului, la categoria "copii cuminţi", ar fi bine să începi e acum să îi scrii bătrânelului cu barbă albă. Mituieşte-l pe Moş Crăciun şi promite-i că nu vei mai fi o persoană dificilă, care îşi schimbă dispoziţia şi are tulburări de acest gen.

Dacă vrei să îl înduioşezi, spune-i Moşului că nu vei mai fi pesimistă, că vei fi dispusă să lupţi şi că nu abandonezi uşor lupta. De asemenea, ar fi în folosul tău să îi promiţi că nu vei fi prea ataşată de cineva şi că nu îţi va fi greu să mergi mai departe.

Iar cel mai mult va cântări dacă îl mituieşti cu promisiunea că nu vei mai fi deloc suspicioasă şi că nu îţi vei mai imagina tot felul de lucruri de care te temi.

Leu

Dacă vrei să primeşti tot ce e mai bun din sacul lui Moş Crăciun, oferă-i şi tu ceva în schimb. La modul figurat, mituieşte-l pe bătrânelul cu barbă albă şi promite-i că nu vei mai fi încăpăţânată, egoistă şi posesivă.

Spune-i că vei renunţa la sentimentele de gelozie şi că nu vei mai fi persoana dominantă pe care o ştia. Chiar dacă te crezi Regina Junglezi, arată-i Moşului puţină modestie. Nu mai fi atât de nerăbdătoare (nu îi spune lui Moş Crăciun "Eu vreau totul şi eu vreau totul acum!", pentru că va crede că eşti un copil răsfăţat).

Iar dacă vrei să îl impresionezi, promite-i că nu mai eşti arogantă şi egocentristă de azi înainte, deoarece o Regină a junglei ar trebui să ştie regulile de bună purtare.

Fecioară

Credeai că tu te afli din start pe lista "copiilor cuminţi"? Mai gândeşte-te puţin şi adoptă o altă atitudine în privinţa lui Moş Crăciun. Dacă vrei daruri frumoase, mituieşte-l cumva. Cel mai simplu ar fi să îi faci câteva promisiuni pe care să le respecţi, bineînţeles.

Promite-i Moşului că nu vei mai fi atât de critică şi că nu vei mai spune că ştii tu cum să faci lucrurile mai bine. Promite-i că nu te vei mai pierde atât de repede în detalii şi că nu vei mai exagera, că nu vei mai fi pretenţioasă (chiar dacă tu vrei ca totul să fie perfect).

Dacă vrei să îl înduioşezi pe Moş Crăciun, promite-i acum că nu vei mai fi atât de dură şi că vei încerca să mai "îndulceşti" criticile tale, spune-i că nu vei mai fi atât de conservatoare şi că vei încerca să asculţi şi părerile moderne ale celor din jur. Iar cireaşa de pe tort ar fi să îi promiţi Moşului că nu vei mai judeca oamenii atât de mult.

Balanţă

Vrei să ajungi pe lista Moşului? Anul acesta, de Crăciun, trebuie să îi propui că nu vei mai fi superficială, că îţi vei da silinţa ca toate lucrurile să fie cât mai bine realizate.

De asemenea, promite-i că te vei detaşa şi nu vei mai lăsa impresia că eşti mulţumită de ceea ce se întâmplă în jurul tău, când în inima ta sentimentele sunt cu totul altele.

Lasă-l să ştie că cei din jur se pot putea baza pe tine atunci când le va fi greu şi că te vei ţine de promisiunile făcute, dar mai ales că nu vei mai fi leneşă, ca toate celelalte semne de aer.

Scorpion

Moş Crăciun te va trece pe lista lui doar dacă îi vei promite că nu vei mai fi o fire geloasă şi posesivă.

Mai mult decât atât, lui nu-i plac secretele şi cel mai probabil vrea să vadă că ştii să le câştigi încrederea celor din jur.

Nu ar strica dacă i-ai spune că nu vei mai fi indiferentă la ce se întâmplă în jurul tău şi nu îi vei mai răni pe cei dragi. Renunţă, de asemenea, la manipulare, îi place mai mult atunci când iubeşti, decât atunci când vrei să domini.

Săgetător

Moşul va veni la tine doar atunci când nu vei mai fi nepăsătoare şi când vei lua lucrurile în serios.

Promite-i că vei fi sinceră şi că nu te vei mai lăsa copleşită de energiile negative, dar mai ales că vei învăţa să ai mai multă răbdare.

Moş Crăciun mai vrea să ştie că eşti capabilă să treci cu bine de situaţiile dificile, dar şi că vei renunţa la a te considera perfectă.

Capricorn

Pentru a ajunge pe lista copiilor cuminţi, care vor primi tot ce e mai bun de la Moş Crăciun, promite-i că vei fi mai puţin pesimistă şi că vei încerca să vezi mai des partea plină a paharului.

De asemenea, mituieşte-l cu promisiunea că vei renunţa la încăpăţânarea care te caracterizează şi că vei deveni măcar puţin mai flexibilă.

Iar pentru a-l înduioşa cu adevărat, arată-i că eşti dispusă să mai laşi deoparte timiditatea şi că vei căuta mai des compania celor din jur.

Vărsător

De dragul lui Moş Crăciun, dar şi pentru a-i deranja mai puţin pe cei din jur, promite că vei încerca să fii mai puţin imprevizibilă în momentele în care oamenii au nevoie să ştie că se pot baza pe tine. Asigură-l pe Moş Crăciun că vei fi ceva mai constantă şi că nu vei mai sări dintr-o barcă în alta, fără avertisment.

Şi detaşarea exagerată trebuie să se afle pe lista trăsăturilor la care va trebui să lucrezi pentru a-i face pe plac lui Moş Crăciun. Din tendinţa ta de a fi cu capul în nori apar cele mai mari probleme, aşa că promite că vei fii mai ancorată în realitate.

Extremismul şi încăpăţânarea merg mână în cazul tău. Promite-i Moşului că vei accepta mai uşor argumentele celorlalţi sau că le vei lua, măcar, în considerare, dar şi că vei încerca să înţelegi că există uneori şi o cale de mijloc, între alb şi negru.

Peşti

Promite-i Moşului că nu vei mai da vina pe capra vecinului sau pe soarta potrivnică atunci când vrei să dai bir cu fugiţii şi să evadezi din cotidian în lumea ta imaginară, unde totul pare atât de roz. Asta înseamnă, desigur, să fii şi mai puţin idealistă, înţelegând că perfecţiunea este un ţel nu tocmai realist.

În plus, pentru a-l impresiona, arată-i lui Moş Crăciun că eşti dispusă să înveţi să îţi gestionezi emoţiile şi că vei încerca să nu mai iei totul atât de personal. Ţi-ar prinde bine şi o doză de optimism, aşa că trece pe listă şi negativismul care te vizitează ori de câte ori lucrurile nu se întâmplă aşa cum ţi-ai dorit.

Iar pentru a putea duce la bun sfârşit toate acestea, va trebui să laşi lenea deoparte!

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 mai