Top 10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor

De în Dragoste & Sex 16 apr 2019

În general, femeile mint în legătură cu aspectul lor fizic, vârstă, greutate și starea psihică, pe când bărbații nu acordă prea multă atenție acestor aspecte și mint din cu totul alte motive.

Majoritatea minciunilor pe care le spun bărbații au legătură cu relațiile cu sexul opus, dar iată care sunt cele mai des întâlnite 10 lucruri false pe care le aud femeile.

1. „Te sun mâine”

Aceasta este una dintre cele mai răspândite minciuni pe care bărbații le spun femeilor. Dacă îți dă un mesaj cu acest text, mai bine nu îi răspunzi, pentru că îți pierzi timpul, deoarece bărbații spun acest lucru, în principiu, pentru a evita pe cineva. În general, vei vedea nu numai că nu te sună a doua zi ci pentru câteva zile la rând.

2. „Nu este atât de drăguță”

Aceste vorbe implică faptul că femeia respectivă chiar e considerată drăguță. Chiar și în compania soțiilor sau iubitelor, bărbații se uită adesea și la alte femei și când sunt întrebați ce părere au ei răspund doar cu „nu este chiar atât de drăguță”. Majoritatea femeilor cred aceste vorbe, dar sunt câteva care înțeleg exact ceea ce se întâmplă.

3. „N-am pe nimeni”

Indiferent că se întâlnesc sau nu cu altcineva, bărbații au tendința de a spune că n-au pe nimeni și logica din spatele acestor cuvinte este ușor de înțeles. Dacă spun acest lucru, înseamnă că se consideră de fapt într-o relație lejeră și consideră că e mai bine să fie disponibili pentru toată lumea, oricând.

4. „Sunt OK”

Această propoziție este spusă, în principiu, pentru a proteja orgoliul masculin și pentru a evita confuzia în privința anumitor lucruri. Dacă un bărbat spune acest lucru, atunci s-ar putea să nu creadă de fapt deloc ce zice. Oricum, doar pentru a păstra o oarecare impresie că totul ar fi în regulă, bărbații încearcă să ascundă ceea ce simt, obicei ce se trage încă din antichitate, când erau învățați să nu-și arate slăbiciunile.

5. „Îmi pare rău”

O altă minciună, deoarece bărbații urăsc aceste cuvinte însă le folosesc chiar dacă sunt de părere că nu au greșit cu nimic, ei o fac doar de dragul relației. În general, bărbații nu cred în aceste cuvinte ci le spun doar pentru a mulțumi cealaltă persoană.

6. „Sunt blocat în trafic”

Când spune aceste cuvinte, cu siguranță nu e blocat în trafic, deși în unele cazuri, foarte rare ce-i drept, poate fi totuși adevărat. Însă în general, aceasta este doar o scuză pentru că întârzie și o ocazie de a arăta femeilor cât de ocupat este el.

7. „Ești prima iubire din viața mea”

Bărbații se îndrăgostesc de aproape toate femeile cu care încep o relație mai mult sau mai puțin serioasă, deci aceasta este cea mai răspândită minciună spusă de ei. Ea reprezintă doar o tactică prin care își impresionează partenerele.

8. „Sunt pe drum”

De obicei, bărbații spun această replică când nu vor să se întâlnească cu cineva sau să participe la un eveniment. Aceasta este cea mai bună opțiune când nu-și permit să fie agresivi sau agitați, iar spunând acest lucru și apărând totuși, în cele din urmă, la un eveniment este modul în care pot prelua conducerea.

9. „Ești cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o în viața mea”

Deși poate fi și adevărat câteodată, această frază este folosită doar pentru a impresiona femeile, care acordă mai multă atenție felului în care arată decât bărbații, tocmai pentru că vor să fie admirate. Chiar dacă s-ar putea ca în fiecare zi să dea peste femei frumoase, bărbații se prefac că fiecare este cea mai frumoasă din lume.

10. „De-acum mă cunoști deja”

Un bărbat îi spune aceste lucruri unei femei doar pentru a evita o situație penibilă și adesea înseamnă că de fapt habar n-ai cine este în realitate. Aceste vorbe sunt menite doar ca să înduplece o femeie și presupun că așa se va comporta de acum înainte.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct