smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Top cei mai sexy barbati care "au picat" cursul de igiena

De în Monden 21 noi 2011
Par a fi barbatii perfecti: arata bine, au bani si isi rasfata sotiile sau iubitele. Cu toate acestea, au o mare hiba la care, cu siguranta, nu te asteptai: au o problema cu igiena personala. Noi iti spunem despre ce vedete de la Hollywood este vorba.

Brad Pitt

Brad Pitt este unul dintre cei mai sexy actori si nu te-ai gandi ca tocmai el ar putea avea o astfel de problema. Ei bine se intampla si la case mai mari, astfel Brad Pitt este pe primul loc in lista celebritatilor care au o problema cu igiena persoanala. Printre filmari si timpul petrecut cu cei sase copii, Brad abia isi mai gaseste timp si pentru a se arunca sub dus, si atunci ce face actorul? Da fuga la magazin si isi cumpara o camasa scumpa care sa ii ascunda mirosul.

Orlando Bloom

Aflat pe platourile de filmare pentru filmul "Stapanul inelelor", Orlando Bloom i-a innebunit pe colegii de film cu obiceiul sau putin neobisnuit. Actorul purta aceleasi haine chiar si pentru o saptamana fara sa le spele. Mai mult, Orlando obisnuia si sa imparta acelasi pat cu catelul lui Sidi. 

Zac Efron

Este unul dintre tinerii actori care ne-au pus pe jar inima. Este incredibil de sexy, numai ca are o mica problema. Fostul actor din musicalul "High School Musical" nu prea obisnuieste sa se spele dupa ca joaca baschet, in ceea ce il priveste servetele umede pot inlocui cu succes apa.

Johnny Depp

People Magazine l-a catalogat drept cel mai chipes barbat de pe pamant. Cu toate acestea, la capitolul igiena nu exceleaza. Probabil s-a saturat sa fie tot timpul aranjat, avand in vedere ca atunci cand trebuie exista oameni care se ocupa de acest lucru. Daca te intrebi cum il suporta sotia, afla ca nici Vanessa Paradis nu este tocmai o fana a sapunurilor si gelurilor de dus. Dupa cum se spune, cine se aseamana, se aduna.

Matthew McConaughey

Cand colega sa, Kate Hudson, s-a plans de faptul ca miroase a transpiratie, actorul nici macar nu s-a sinchisit sa nege. "Intotdeauna aduce pe platourile de filmare un fel de sare care se presupune ca absoarbe mirosurile neplacuta si ma roaga sa ma dau cu ea. Dar eforturile ei sunt inutile. Nu ma dau niciodata cu asa ceva, nu folosesc apa de colonie sau deodorant."

In schimb, in incercarea de a subrezi credibilitatea actritei, Matthew McConaughey a sustinut ca niciunul dintre ceilalti colegi de platou nu a adus in discutie acest subiect. Din pacate, in general, cand exista o astfel de problema, oamenii tind sa evite astfel de discutii, de teama de a nu jigni. Asta nu inseamna ca problema nu exista.

Colin Farell

Succesul dauneaza grav igienei. Sa-l luam pe Colin Farell, de exemplu. Sa arati perfect la filmari este o povara mult prea grea, asa ca actorii aleg sa se dea batuti in timpul liber. Cu parul si barba neingrijite, carora li se adauga mirosul puternic de tigara, Colin Farell nu mai este ce a fost odata. Look-ul fresh pe care il adopta acum cativa ani este deja istorie.

Bob Dylan

Mikael Jagerbrand a facut o lista referitoare la cei mai urat mirositori sau cei mai neingrijiti actori de la Hollywood in 2004. Printre acestia se numara si Bob Dylan, care a ajuns pe locul 10. De asemenea, vecinii cantaretului s-au plans de mirosul provenit din curtea acestuia, unde era instalata o toaleta mobila. Au apelat chiar si la politie pentru a forta mutarea, pentru ca artistul refuza sa faca acest lucru, iar un inspector sanitar, Jim Thorsen, care s-a prezentat la locul faptei si a declarat ca lui nu ii mirosea nimic urat, potrivit guardian.co.uk.

Ben Affleck

Desi este pasional, iar in filme are numeroase scene de sex si de sarutari, Ben Affleck nu este chiar cel mai potrivit pentru a fi sarutat. Este atat de urat mirositoare respiratia lui, incat, in 1999, cand filma pentru "Forces of Nature" (Furtuna, peripetii si... dragoste) impreuna cu Sandra Bullock, actrita i-a oferit o cutie de bomboane mentolate dupa ce au avut o scena in care trebuiau sa se sarute.

Russell Crowe

Desi un actor extraordinar, din late puncte de vedere lasa de dorit. Potrivit "faimoasei liste", la un moment dat, Brad Pitt si Russell Crowe erau pe locul trei in topul celor mai urat mirositori actori, dar, ulterior, Brad Pitt a ajuns pe primul loc, iar Russell Crowe pe locul doi. Chiar si Joan Rivers, vestita pentru faptul ca spune intotdeauna lucrurilor pe nume, l-a turnat pe actor si a declarat ca nu i-ar placea sa stea langa acesta cand bate vantul.

Un alt moment jenant prin care a fost nevoit actorul sa treaca, a fost cand actrita Renee Zellweger a fost colega de platou cu actorul, pentru filmul "Cinderella Man" (Renascut din cenusa). Aceasta s-a plans de respiratia urat mirositoare a lui Crowe si i-a spus regizorului, dar pentru ca acesta nu a facut nimic, a luat ea masurile necesare. Renee si-a adus dublura pentru a juca in locul ei in toate scenele in care cei doi erau nevoiti sa se sarute.

Surse foto: antena2.ro, bobspopculturemedia.com, lucywho.com

Robert Pattinson

Robert Pattinson, vampirul din seria "Amurg" si-a ingrozit colegii de platou pentru ca nu vrea sa se spele. Potrivit acestora, tanarul actor nu prea se intelege cu apa si cu sapunul. Asadar, acesta lasa un puternic miros de transpiratie in urma sa. In plus, in nenumarate randuri Robert a marturisit ca nu-i place sa se spele pe cap. Actorul a experimentat la un moment dat sa vada daca parul se curata singur, nespalandu-se pe cap pentru mult timp.

Hayden Christensen

Actorul Hayden Christensen are si el o problema de igiena. Un fost coleg de platou, Jake Gyllenhaal, a marturisit ca isi aminteste cum axilele lui Hayden miroseau atat de tare, incat, mirosul a ramas pe pielea lui Jake zile intregi. Jake a declat ca: "El nu-si spala hainele pentru intreaga durata a unui spectacol. Spre exemplu, filmam o scena de lupta impreuna cu el si mi-am pus accidental bratul sub axila sa, chiar si dupa ce am facut dus, nu am mai putut scapa de mirosul ingrozitor. "

Jared Leto

Cunoscutul actor si cantaret Jared Leto adopta stilul rock cu aspect murdar nu doar pe micile si marile ecrane, ci si in viata de zi cu zi. Vedeta de la Hollywood se pare ca a avut o cearta crunta cu apa si sapunul pentru ca, in nenumarate randuri, colegii de platou s-au plas ca miroase puternic a transpiratie.
Cu toate acestea, surprinzator este faptul ca multe tinere si-ar dori sa iasa la o cina romantica, indiferent de cum miroase actorul/cantaretul american.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr