smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Top barbati care spun adio casatoriei: Bogati si celebri

De în Monden 17 oct 2011
Casnicia este considerata unul dintre cele mai mari realizari ale unui om, dar sunt si unii care ar putea sustine contrariul. Iata cum arata topul barbatilor bogati si celebri care au spus "pa" casatoriei.

Sunt bogati si celebri, au fost casatoriti si pareau fericiti. Dar cumva viata de familie nu a fost pentru ei, pentru ca au divortat, sau fie urmeaza sa faca pasul cel mare. Par hotarati privind decizia luata, insa noi nu putem sa nu ne intrebam daca vor mai putea alte femei sa ii duca in fata altarului.

Ilie Nastase

Ilie Nastase s-a laudat de-a lungul timpului cu o lista lunga de cuceriri, mai exact pana la 2.500 de femei. Nu stim cate au fost adevarate si cate doar o fabulatie, cert este ca Ilie Nastase a frant cateva inimi. Tenismenul in varsta de 65 de ani a trecut prin trei casatorii si tot atatea divorturi, iar acum pare ca si-a gasit fericirea alaturi de Brigitte Sfat. Nu stim daca "Nasty" mai are de gand sa faca pasul cel mare inca o data, avand in vedere ca fostul divort l-a costat aproape jumatate din avere.

Elan Schwartzenberg

Provine dintr-o familie de stomatologi si a urmat aceeasi profesie, dar imediat dupa absolvirea facultatii, Elan Schwartzenberg s-a orientat spre afaceri. Noi spunem ca s-a orientat bine, daca e sa ne luam dupa averea estimata de 60 milioane de dolari in 2006.

In 2004 ii jura credintei Mihaelel Radulescu, in acelasi an este adus pe lume fiul celor doi, Ayan, iar dupa patru ani, cu scandal in presa, isi spun adio. Mihaela Radulescu a fost rampa de lansare a afaceristului, pentru ca imediat dupa divortul celor doi, acesta a devenit subiectul ziarelor si acum la 3 ani dupa, inca tine prima pagina. Prin patul sau au trecut multe femei, una mai cunoscuta decat cealalta, dar nu suficient de bune pentru a pune gheara pe averea afaceristulu, pardon, ne scuzati, pe inima afaceristului am vrut sa spunem.

Calin Popescu Tariceanu

Patru divorturi are la activ deputatul PNL, Calin Popescu Tariceanu, cel mai recent divort, cel de Ioana, a fost o decize recenta facuta public de cei doi. "Calin si Ioana-Popescu Tariceanu anunta oficial decizia de a divorta de comun acord si roaga presa din Romania sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada" au declarat cei doi in septembrie pentru Agentia Mediafax.

Este drept ca in cazul lui Calin Popescu Tariceanu ranile divortului sunt inca proaspete, suntem curiosi si asteptam sa vedem daca va aparea si doamna Calin Popescu Tariceanu cu numarul cinci. Avere este in plin, in 2011 averea fostului prim ministru al Romaniei este estimata la 15 milioane de dolari.

Ion Tiriac

In 2010, revista Capital a estimat averea lui Ion Tiriac la 800 miliarde de euro. Spre deosebire de barbatii enumerati mai sus, miliardarul Ion Tiriac a fost mai linistit in ceea ce priveste numarul de sotii, a fost casatorit o singur data cu Erika Braedt, mariaj care s-a terminat la scurt timp, la doar doi ani dupa oficializare.

Adriana Ikim, fost model al Zinei Dumitrescu, Nadia Coroi, profesoara de sport, Andreea Marin, Rosana Oprea si Anamaria Ferentz au fost alte cateva care i-au fost alaturi mai mult sau mai putin miliardarului.
Cert este ca niciuna dintre pretendente nu au mai putut sa puna mana cu acte in regula pe miliardar Poate pentru ca nu poate iubi, „are o inima de piatra”, dupa cum spunea chiar Adriana Ikim in cartea sa. „Femeia trebuie sa stea unde o pui si sa asepte. Asta e parerea lui despre femeie: sa-ti faca de mancare, eventual, sa-ti faca si un masaj", declara aceasta.

Top barbati care au spus adio casatoriei: Bogati si celebri

Remus Truica

Sotia miliardarului a decis sa divorteze din cauza unei aventuri pe care Remus Truica a avut-o cu Patricia Kaas, cunoscuta artista frantuzoaica. Pe langa Patricia Kaas, presa scrie ca miliardarul a avut in jur de 15 amante, printre care si Ana Maria Ferentz.

Remus Truica declara, in momentul divortului: "Imi pare rau ca am imaginea asta, dupa 20 de ani de munca, dupa ce i-am pus in brate toti banii, nu exista proprietate sau cont care sa nu fie ale sotiei mele", conform www.protv.ro.

Pentru a-si apara imaginea, miliardarul sustinea ca: "Nu sunt deloc materialist, din afara poate pare altfel, dar am cu totul alte valori". Potrivit antenta3.ro, Remus Truica este posesorul unei colectii de masini de lux, al unui iaht in valoare de aproximativ 7 milioane de euro si proprietarul mai multor vile, atat in tara cat si in Caraibe.

Irinel Columbeanu

In urma cu trei ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimata la aproximativ 100 de milioane de euro. In 2011, insa, aflat in plin scandal mediatic, averea i-a scazut considerabil, fiind exclus din topul miliardarilor intocmit de revista Forbes. In urma divortului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu risca sa piarda jumatate din averea pe care o avea, motiv pentru care a decis sa treaca proprietatile pe numele tatalui sau, ca masura de precautie, potrivit Click.ro.

Arnold Schwarzenegger

Unul dintre divorturile rasunatoare ale anului 2011 a fost cel al cuplului Arnold Schwarzenegger - Maria Shriver. Femeia planuia aceasta miscare inca din 2009 si a avut o tentativa serioasa de a se desparti de Arnold in ianuarie 2011, insa decesul tatalui ei a determinat-o sa amane momentul critic. Divortul a venit inevitabil in luna mai, la scurt timp dupa ce Schwarzenegger a recunoscut ca avea un copil cu Mildred Baena, menajera familiei. Cei doi soti nu au semnat un contract prenuptial inainte de casatorie, iar averea cuplului fusese estimata la 200 de milioane de dolari, potrivit Money Watch. TMZ.com aratau ca averea cuplului se ridica la suma de 400 de milioane de dolari. Se vehicula o cifra de aproximativ 300 de milioane de dolari in cazul actorului, in timp ce sotia sa ajunsese la o avere de circa 100 de milioane de dolari, la momentul divortului.

Mark Anthony

Dupa 7 ani de casnicie, Marc Anthony si Jennifer Lopez au divortat. Inainte sa se insoare cu Jennifer, averea lui Marc Anthony era estimata la 10 milioane de dolari. In prezent, suma se ridica la circa 40 de milioane de dolari. Potrivit www.hollywoodlife.com, averea estimata a cuplului inainte de divort era de cel putin 350 de milioane de dolari. Potrivit publicatiei People, Jennifer castiga cel putin de doua ori mai mult decat Marc Anthony, motiv pentru care se punea problema unui contract prenuptial. Potrivit presei americane, cei doi nu au semnat un contract prenuptial, insa au existat zvonuri potrivit carora au semnat un contract post-nuptial, ale carui detalii au fost trecute sub tacere.

Top barbati care au spus adio casatoriei - pagina 2

Sursa foto: www.roxana-voloseniuc.ro

George Clooney

Actorul, dorit de zeci de mii de femei din intreaga lume, are un palmares generos, cand vine vorba de cuceririle sale. Din anul 1989 pana in 1993 actorul a fost casatorit cu actrita Talia Balsam, dar mariajul lor s-a finalizat cu un divort.

Ei bine, desi presa a vuit si a speculat asupra acestui aspect din viata actorului intotdeauna, el nu a mai actionat sub nicio forma. Actorul si regizorul american nu s-a mai casatorit de la prima "incercare" la o casnicie. Iar recent actorul s-a despartit de iubita sa, top modelul Elisabetta Canalis.

Averea actorului sta la ordinul sutelor de milioane, dar actorul pune foarte mult pret pe proprietatile sale imobiliare: casa principala este in Los Angeles, care se intinde pe 683,2 metri patrati, achizitionata in 1995, iar vila sa de vacanta este in Italia, la cateva zeci de kilometri de Milano, langa Lacul Commo.

Al Gore

De comun acord, politicianul american si sotia sa, Mary Elizabeth "Tipper" Aitcheson, si-au anuntat prietenii, printr-un e-mail, "dupa o lunga perioada de cugetare asupra aspectului", au decis sa se separe. Asada, la inceputul anului 2010, fostul vicepresedinte american a divortat.

La scurt timp dupa ce fosta sotie si-a incheiat studiile universitare, cei doi s-au casatorit, in mai 1970. Fostul cuplu au impreuna patru copii, Karenna, Kristin Carlson Gore, Sarah LaFon Gore si Albert Gore.

Castigatorul premiului Nobel pentru Pace in 2007, este un ecologist activist, care a terminat la Harvard si a luptat in Vietnam, iar acum este jurnalist.

Charlie Sheen

Bogat, dar indraznet si nechibzuit. Cunoscut pentru numeroasele drumuri la clinicile de dezintoxicare, relatii cu prostituate si, in final, filme, atat comedii, cat si actiune si drame.

Dupa o foarte scurta casnicie cu Donna Peele in 1995, acesta nu a facut imbunatatiri la acest capitol din viata sa. In acelasi an, a fost chemat sa declare impotriva matroanei Heidi Fleiss, a carei casa de toleranta primea persoane nu doar foarte bogate, ci si celebre. Actorul a recunoscut ca a cheltuit peste 50.000 de dolari acolo.

Dar dupa 2001, dupa ce in urmatorii ani dupa acele acuzatii a inceput sa se concentreze mai mult pe cariera, iar viata personala parea ca se imbunatateste. In 2002 s-a casatorit cu Denise Richards, iar in 2004 au avut o fetita, Sam. La scurt timp dupa nasterea primului lor copil, Denise a declarat ca este din nou insarcinata. Dar acest lucru nu a reusit sa il tina pe actor langa ea. Cei doi au divortat in 2006.

Tiger Woods

Anul 2003 a fost un an norocos pentru faimosul sportiv. Tiger Woods s-a logodit cu Elin Nordegren, fost topmodel suedez. S-au casatorit un an mai tarziu, in octombrie 2004. Desi locuiesc in Orlando, au case in Wyoming, California si Suedia, iar in ianuarie 2006 au achizitionat impreuna o casa in Florida in valoare de 39 de milioane de dolari.

Iar fericirea a fost completa in iunie 2007, cand Elin a dat nastere primului lor copil, Sam Alexis Woods. Nu a durat mult pana cand cei doi au anuntat ca asteapta un al doilea copil, de aceasta data un baietel, care s-a nascut in februarie 2009, Charlie Axel Woods.

Dar dupa The National Enquirer a publicat un articol in care se specula ca premiatul golfer a avut o relatie extraconjugala cu managerul unui club de noapte, Rachel Uchitel. La scurt timp dupa, o chelnerita pe nume Jaimee Grubbs a declarat pentru US Weekly ca a avut o aventura cu sportivul timp de doi ani si jumatate.

Iar asa s-a spulberat casnicia lui cu un divort in august 2010.

Top barbati care au spus adio casatoriei - pagina 3

Steven Spielberg

Steven Allan Spielberg, regizorul american de film reprezinta, fara indoiala, cea mai de succes imagine din lumea cinematografica. Filmele regizate de Steven au fost deseori box-office hit-uri. Dintre cele mai cunoscute amintim Falci, Jurassic Park sau Lista lui Schindler.

In 1985 Spielberg se casatoreste cu actrita Amy Irving si impreuna cu aceasta are un baiat. Au divortat insa in 1989. Doi ani mai tarziu, in 1991 Spilberg se casatoreste cu Kate Capshaw, actrita care a jucat in Indiana Jones si Templul Blestemat. Cuplul are impreuna 7 copii.
La varsta de 64 de ani se numara pe locul 6 in topul Forbes: Cei mai bogati oameni, cu 6 miliarde de dolari venit net.

Hugh Hefner

In 1947, Hefner s-a casatorit cu Mildred Williams, care i-a marturisit ca a avut o aventura cat el era in armata. Hefner a numit acel moment "cel mai devastator moment al vietii mele". Din cauza vinei datorata infidelitatii, Mildred i-a permis sa se culce cu alte femei, sperand ca astfel sa poata pastra casatoria. Au divortat insa 1959.

Asadar, Hefner s-a reinventat, abordand un stil de viata pe care l-a promovat in revista sa, precum si in cele doua show-uri de televiziune, Playboy's Penthouse si Playboy After Dark. De aici, viata lui Hugh s-a schimbat, devenind cunoscut pentru relatiile cu numeroase femei. Donna Michelle, Marilyn Cole, Lillian M?ller, Patti McGuire, Shannon Tweed, Brande Roderick, Barbi Benton, Karen Christy, Sondra Theodore si Carrie Leigh sunt doar unele dintre partenerele sale. In 1971, el a recunoscut public ca a experimientat bisexualitea.

In 1989, el s-a casatorit din nou. De data aceasta cu Kimberley Conrad, cu care are doi copii. Unsprezece ani m-ai tarziu, acestia s-au despartit. In prezent, Hefner iese cu gemenele identice de 19 ani, modelele Karissa si Kristina Shannon.
Hugh Hefner, fondatorul Playboy, are, la 84 de ani, o avere ce se ridica la aproximativ 43 milioane de dolari.

Paul Allen

Paul Gardner Allen este un magnat american, investitor, dezvoltator imobiliar si filantrop. Allen este, alaturi de Bill Gates co-fondatorul Microsoft.
Incepand cu anul 2011, acesta are o avere estimata la avere estimata de 13 miliarde dolari.

Miliardarul, in varsta de 58 de ani face exceptie de la regula, nu a fost niciodata casatorit, dar averea sa nu poate fi subestimata. Iar surse din presa sustin ca a avut o relatie amoroasa impreuna cu tenismena Monica Seles.

Top barbati care au spus adio casatoriei: Bogati si celebri pg 4

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr