Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Horoscop: Slabiciunile si fixatiile zodiei tale

De în Monden 12 oct 2011
Fiecare semn zodiacal are o latura nevazuta, fie ca este vorba de o latura vulnerabila pe care doreste sa o tina ascunsa sau o alta a obsesiilor si fixatiilor care nu ii dau pace. Afla care sunt slabiciunea si fixatia ta in functie de zodie.

Berbec

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt firi impulsive si cea mai mare slabiciune a lor este nerabdarea, nu pot sub nicio forma sa astepte si vor rezultate imediat. Iar simtul de competivitate este extrem de dezvoltat, principalul lor scop este sa nu piarda niciodata, vor sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac. Cand vine vorba de persoanele dragi, acestia au o adevarata fixatie in a-i ajuta si a incerca sa le fie mereu alaturi. Chiar daca acest ajutor" inseamna mai degraba directivele date de el, cu intentii sincere, ce-i drept.

Taur

In cazul nativilor din Tauri slabiciunea si totodata fixatia lor este firea conservatoare. Sunt persoane rigide si nu accepta prea usor schimbarile din viata lor. Flexibilitatea oricat de mica lipseste cu desavarsire in cazul lor, sunt posesivi fie ca este vorba de obiectele persoanele sau de familie si prietenii apropiati si se tem incontinuu ca nu cumva, la un moment dat, tot ceea ce au acum sa poata disparea.

Gemeni

Acesti nativi nu prea reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce au inceput. Nu se pot concentra doar asupra unui singur lucru, slabiciune care le da multa bataie de cap. Tind sa faca prea multe lucruri deodata, desi au doar doua maini si un singur cap. Incep diferite proiecte in acelasi timp fara a se gandi in avans daca le pot duce la bun sfarsit.

Firi prea hotarate, Gemenii sunt fixati, sa nu spunem incapatanati, sa faca totul singuri. Se conduc dupa principiul "daca vrei ceva bine facut, fa-l cu mana ta" asa ca refuza cu hotarare orice ajutor oferit.

Rac

Instabilitatea emotionala pronuntata, care il face sa oscileze intre stari contradictorii, este slabiciunea evidenta a nativului din zodia Racului. Partea si mai neplacuta la Raci este ca tind sa perceapa criticile ca pe un atac la propria persoana, fiind extrem de sensibili.

Fiind o fire timida, Racul are o tendinta exagerata spre a se interioriza, fixatie ce ii aduce Racului multe neplaceri, deoarece poate fi perceput adesea drept o persoana mai putin sociabila. In plus, tinde sa retina fiecare mic detaliu pe plan emotional, fapt ce il determina pe Rac sa traiasca mai mult in trecut, prin amintirile care i-au marcat puternic. Din nevoia de siguranta Racii vor tot timpul sa cunoasca absolut toate detaliile, sa evalueze toate variantele posibile, pentru a fi convinsi ca lucrurile nu vor scapa de sub control.

Leu

Leii au un orgoliu ce poate fi observat de la distanta. Iar iubirea de sine poate fi considerata una dintre cele mai mari slabiciuni ale nativului din zodia Leului.

Exista o singura fixatie in cazul Leului: propria persoana. Alteta sa, Leul, tinde sa exagereze, pentru ca realitatea sa se potriveasca perfect cu imaginea pe care el vrea s-o creeze.

Fecioara

Se axeaza exagerat de mult pe detalii si asta reprezinta in cazul lor o mare slabiciune, deorece tind sa piarda din vedere imaginea de ansamblu.

Nativii din zodia Fecioarei au un talent aparte de a gasi fisuri in absolut orice argument, motiv pentru care nu este indicat sa ii provoci la o discutie in contradictoriu. In plus, sunt foarte sensibili la absolut orice fel de critica.

Balanta

Cele mai frecvente manii ale zodiei balanta vin din nevoia de armonie. Pui foarte mult accent pe pacea interioara, iar armonia iti poate fi bulversata de persoane zgomotoase, culori excentrice sau de prost gust.

Balanta este un semn relational. De aceea, marea ta slabiciune este sa fii acceptata si placuta in anturajul tau. Asadar, chiar daca esti destul de diplomata cat sa nu ii agasezi pe cei din jurul tau, se intampla adesea, sa ii uimesti pe ceilalti cu nehotararea ta. Acest fapt se traduce mai ales pentru ca mereu incerci sa analizezi si sa intorci pe toate partile o problema, pentru a te asigura ca ai facut alegerea corecta si nu superi pe nimeni.

Uneori esti cuprinsa de impulsul sa contrazici pe toti, fixatia ta fiind ca trebuie sa ai mereu o alta opinie, numai pentru a echilibra…"balanta". Cu toate ca poate deranja acest lucru, intr-o discutie, tu faci asta doar pentru a-i ajuta pe cei in minoritate.

Scorpionul

In ceea ce priveste Scorpionul, fixatiile si slabiciunile acestuia sunt cele mai ciudate din zodiac. Scorpionul sufera de obsesia perfectiunii. Asadar, esti o persoana exigenta cu tine insati, dar si cu cei din jurul tau. Oferi totul, dar te astepti la acelasi lucru de la ceilalti. Ai un simt ascutit pentru detectarea fisurilor si reactionezi intens la ele. Esti vesnic in garda si "simti" orice nu este la locul lui.

Slabiciunea ta cea mai mare o reprezinta secretele. Astfel, incerci mereu sa manipulezi lumea. Pentru ca femeia scorpion este o persoana geloasa, usor paranoica, reusesti sa manipulezi cu o foarte mare usurinta pe cei din jurul tau. Tinzi sa fii distructiva si autodistructiva.

Personalitatea ta este cu adevarat fascinanta, fiind o fire capabila de performante uluitoare si plina de resurse. Daca cineva iti greseste, nu vei uita si ii vei plati cu varf si indesat, fiind putin razbunatoare.

Sagetator

O zodie cat se poate de optimista, care se adapteaza usor si deci, nu pare a avea fixatii. Sa nu exageram totusi. Cateva obsesii are fiecare dintre noi si tu nu faci exceptie. Exista anumite situatii care te pot supara si pot duce la complicatii, din punctul tau de vedere. Fiind opersoana conventionala, pui mare pret pe "gura lumii", care reprezita fixatia ta cea mai mare. Astfel, ceilalti te pot vedea ca fiind putin snoaba si oportunista pentru ca nu pierzi nicio ocazie sa amintesti de relatiile tale "sus puse".

O slabiciune poate fi considerat faptul ca suferi de "sindromul supraevaluarii" care, deseori, iti poate strica planurile de "respectabilitate". Iti este foarte greu sa-ti recunosti limitele si deseori intri in situatii care te depasesc. De aici, nu e cale lunga pana la diferite incurcaturi aproape de nedescurcat.

Capricorn

Se poate intampla ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sa fie interesati de bani, sa se axeze mai mult pe partea financiara, decat orice altceva. Daca vor ajunge "Regele Junglei", o vor face doar datorita statusului dobandit, ii intereseaza acest aspect si vor lupta pentru asta.

Pot ajunge sa fie "prea" materialisti si sunt usor impresionati de oamenii care ajung in varf. De asemenea, orice prieten este un potential partener sau client. Evita confruntarea directa cu ei, ii va ambitiona mai mult si nu se vor da batuti pana nu demonstreaza ca au dreptate. Trebuie sa fie motivati cu misiuni pe termen lung.

Nu sunt prea atenti cu sentimentele partenerilor, incearca sa controleze situatia, sa domine peste intreg teritoriul pe cat posibil. Lucreaza mult si sunt destul de plictisitori, nu isi schimba tabieturile, ei cresc prin perseverenta, nu prin intuitie.

Varsator

Pregateste-te pentru abordari neasteptate si neconventionale. Este un foarte mare sarcastic, are idei fixe in ceea ce priveste libertatea, este nonsalant cu rabufniri de paranoia. Evita traditionalul, tot ce este plictisitor.

O slabiciune poate fi, cateodata, directitudinea, nu se dau inlaturi de a spune lucrurilor pe nume, de a spune ce crede si de a blama, chiar daca sunt putin duri.

Sunt sociabili si au nevoie, in permanenta, de atentie si de companie, au nevoie de oameni in jur cu care sa isi dezbata ideile. Cred ca le stiu pe toate si le plac dezbaterile, se detaseaza usor pentru a castiga o competitie, desi in viata de cuplu nu sunt la fel de rezervati.

Pesti

Acesta, probabil, este cel mai dificil semn zodiacal de inteles. Sunt firi care trec de la o stare la opusul acestei in cateva secunde. Pot fi intr-un moment intelegatori si compatimitori, iar in urmatorul sa fie duri si fara mila in ceea ce priveste simpatia catre o situatie anume.

O slabiciune a lor este problemele celor din jur, intotdeauna vor sa ajute, sa sara in ajutorul celorlalti si sa faca pe eroii, sa fie cei care salveaza situatia. Pentru unii pot fi alunecosi, pentru altii fascinanti. Ei au capricii si manii, desi inofensive, acestea sunt numeroase.

Au fixatii pentru lucrurile fantastice, supranaturale, magice, sunt naivi si se refugiaza in droguri si bautura cand nu dau de cap problemelor. Iarta usor, ceea ce, de multe ori, este mai degraba o slabiciune decat un aspect pozitiv al caracterului lor, chiar daca sufera, ei sunt pregatiti sa ierte si sa iubeasca din nou.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

cristina dovan (06.12.2011, 18:11)

cred ca inainte sa faceti horoscopul pt zodia mea ati vb cu cineva care ma cunoste, mai exact cu sotul meu pt ca exact asta este si parerea lui ca sunt competitiva,incapatanata si vreau ca tot timpul sa se faca ca mine,aveti mare dreptate,sincer

Răspunde-i
oana-camelia paun (14.10.2011, 12:09)
la varsator asa este ....recunosc fapta si nu o regret :)))) cum spuneau cei de la Parazitii
Răspunde-i
Camelia-Mia Ursu (14.10.2011, 10:02)
Mi-e tare drag de mine si...iubesc toti Berbecii, asa incapatanati cum suntem!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar