smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Horoscop saptamanal: 30 iunie - 6 iulie 2014

De în Monden 30 iun 2014
Afla ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana!

Berbec

Adio neintelegeri. Ai sansa de a repara unele greseli, de a-ti cere iertare celor carora le-ai sarit in cap. Insa nu te vei ierta pe tine prea usor. Ar cam fi cazul sa ii mai scutesti pe ceilalti. E mai mare efortul de a-i tine la distanta decat daca i-ai accepta pentru ceea ce sunt, chiar daca sunt plini de defecte. Daca ai avut probleme cu o ruda sau coleg, saptamana aceasta veti gasi o solutie de compromis.

Horoscop iulie 2014 - Placere si succes pentru Gemeni, Varsator si...

Taur

Stai bine cu banii saptamana aceasta. Nu mai astepta sa fii sunata. Fii tu cea care reia legatura si stabileste acel interviu sau obtine confirmarea unor plati. Banii sunt un subiect delicat, insa Mercur iti face treaba mai usoara saptamana aceasta. Daca exista datorii pe care ai vrea sa le recuperezi, poti sa o faci saptamana aceasta fara probleme. Daca ai ceva economii, poti investi in ceva de lux. Poate o geanta sau niste sandale?

Gemeni

Semnalele mixte vor lua sfarsit, iar saptamana aceasta, ceilalti vor auzi fix ceea ce spui. Prin urmare, concentreaza-te pe a descurca itele. S-ar putea sa trebuiasca sa fii ceva mai convingatoare, fiindca unii oameni pur si simplu nu vor dori sa stea de vorba cu tine. Insista si spune-le ca vrei sa faceti pace. Lasa-ti lumina creativa sa iasa la iveala si vei vedea ca pana si cei mai mari critici ai tai vor dori sa te imite.

Rac 

Elibereaza-te de trecut. Da, e mai usor de zis decat de facut, insa saptamana aceasta, planetele iti ofera sansa de a te vindeca. Sa ierti nu inseamna neaparat sa uiti, insa poate ca ai fost prea dura. Ar fi cazul sa nu mai iei legatura cu cei care te-au ranit astfel incat sa poti sa te vindeci in liniste. Desi te-au dezamagit, ai face bine sa te obisnuiesti cu faptul ca asa sunt si sa ii accepti. Aceasta experienta te va ajuta sa-ti pui ordine in ganduri si sa demarezi un proiect interesant. Poate scrii o carte sau propriul workshop pe aceasta tema.

Leu

Daca pana acum lucrurile nu au stat prea roz in ceea ce priveste socializarea, saptamana aceasta poti aduce din nou grupul impreuna sau poti forma o noua gasca de prieteni. Vezi pe cine nu ai mai contactat de ceva vreme si reia legatura. De marti, tehnologia ar putea fi solutia pentru o viata mai usoara, asa ca daca ai un iPad la indemana, foloseste-l in avantajul tau.

Fecioara

Probleme la capitolul ambitie, gratie lui Mercur. Insa nu dispera, fiindca astrele iti pregatesc surprize la capitolul cariera. Toate dificultatile se vor transforma si iti vor aduce o evolutie nebanuita pe plan profesional. Da telefoane si reimprospateaza-ti CV-ul daca vrei sa urci pe scara profesionala. Probabil ca ai avut niscaiva conflicte in ultima vreme, insa saptamana aceasta e timpul sa pui lucrurile in ordine.

Balanta 

Saptamana aceasta poti vorbi liber, chiar daca in ultima vreme tentativele tale de a fi sincera ti-au explodat in fata. Vei avea sansa sa repari ce ai stricat, asa ca trimite-ti scuzele insotite de ciocolata si flori celor pe care poate i-ai jignit. Foloseste si un strop de simt al umorului odata ce s-a mai topit gheata dintre voi. Cum spunea Oscar Wilde, iarta-ti inaimicii, caci nimic nu-i enerveaza mai tare decat sa te vada ca depasesti momentul cu usurinta. Fa-ti si planuri de vacanta, optand pentru o escapada internationala in locul traseului pe care il ai an de an. 

Scorpion 

Nu prea stii in cine sa ai incredere, insa saptamana aceasta apele se mai linistesc si treci peste senzatia ca prietenii sunt pe cale sa te injunghie pe la spate. Daca ai ascuns pana acum faptul ca te deranjeaza comportamentul celorlalti, nu te astepta ca ei sa iti citeasca pur si simplu gandurile! Merita sa afle ca au gresit, fiindca exista posibilitatea sa nu o fi facut cu buna stiinta. In loc sa aduni in gand toate greselile si sa le-o trantesti cand ultima picatura umple paharul, mai bine esti transparenta. S-ar putea sa vrei sa mai dai o sansa unei relatii care s-a incheiat, fiindca vei vedea situatia ceva mai clar. Vei afla daca merita in urmatoarele doua saptamani. 

Sagetator 

Ba ii iubesti, ba ii urasti. Inceteaza sa mai rupi petalele florilor, in incercarea de a afla ce simti. Situatiile sentimentale complicate si-ar putea gasi solutia saptamana aceasta, asa ca nu renunta fara sa incerci macar sa discuti ceea ce simti. Conversatia poate fi productiva, ajungandu-se la o situatie de compromis benefica pentru ambele parti. Vezi ce faci cu fostul partener care iti este doar prieten acum, fiindca sentimentele au prostul obicei de a-ti juca feste. Iesi din capcana si lasa loc pentru noi experiente. Si pe plan profesional vei gasi o cale de mijloc, iesind din afacerile paguboase care iti gaureau bugetul. 

Capricorn 

Vara incepe oficial pentru tine saptamana aceasta, cu inghetata si tot soiul de bauturi racoritoare delicioase, care merg excelent cu un gratar la padure. Nu poti rezista tentatiei, insa atentie la dieta, fiindca e important sa mananci sanatos! Altfel, nu te mira daca te trezesti cu o raceala de toata frumusetea in mijlocul verii! Petrece ceva timp organizandu-te la locul de munca, astfel incat sa nu fii stresata in concediu. Trimite e-mailuri, raspunde la telefoane si semneaza contracte care au ramas in stand-by, pentru a avea parte de o vacanta relaxanta. 

Varsator 

Fa o plecaciune si lasa cortina sa cada. Se incheie o perioada agitata si vei inota in ape mai calme. Concentreaza-te pe creativitate, solutii constructive si camaraderie, in loc sa te bati cap in cap cu oameni dificili sau sa iti pierzi timp cu o poveste de dragoste toxica. Si daca tot vorbim de povesti de dragoste. Daca fostul vrea sa reincalziti ciorba, raspunsul tau va deveni din ce in ce mai clar in urmatoarele doua saptamani. Nu te mai agata de trecut daca intuitia striga “Urmatorul!”. Pentru unii Varsatori, o schimbare de look este exact ce le trebuie pentru un nou inceput. Vopseste-te, tunde-te sau fa-ti un tatuaj. Daca te-ai tot gandit la un proiect, acum este momentul sa il faci public. Cine stie, poate vei atrage niscaiva sustinatori in acest sens. 

Pesti 

Casa ta e un cantec cu acorduri ample saptamana aceasta. Iti regasesti echilibrul, iar daca in cercul de prieteni ai avut probleme de comunicare, saptamana aceasta nu vei mai fi pasiva. Nu te teme de o dezbatere. Exprimandu-ti opinia poti pune capat unor situatii neplacute care se tot repeta. Poti, de asemenea, sa incepi proiectul de redecorare sau renovare. Fa cateva fotografii si lasa-ti flerul creativ sa transforme tot acest efort intr-un blog de decoratiuni sau alt concept care ti-ar putea aduce in timp un venit suplimentar.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr