Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

TEST numerologic de 60 de secunde: CIFRA personală pentru 2017, cheia succesului în noul an

Vrei să afli ce te aşteaptă în 2017 şi ce provocări vei avea de depăşit în noul an? Cifra personală pentru 2017 îţi spune exact ce îţi rezervă viitorul, cum să profiţi din plin de cele 12 luni şi care sunt potenţialele provocări care vor apărea în viaţa ta în acest an.

Pentru a-ţi afla cifra personală pentru 2017 nu trebuie decât să aduni anul curent cu ziua şi luna în care te-ai născut.

Astfel, dacă eşti născut pe 28 septembrie, îţi afli cifra personală astfel:

2+8+9+2+0+1+7= 29 Adună în continuare, până când obţii un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel: 2+9=11; 1+1=2

Aşadar, pentru o persoană născută pe 28 septembrie, cifra personală pentru 2017 este 2.

Odată ce ţi-ai aflat cifra, citeşte în cotinuare pentru a descoperi ce îţi rezervă noul an.

Cifra personală 1

Acest an este cel în care o poţi lua de la capăt. Un nou început, cu oameni noi, experienţe şi oportunităţi pe care trebuie să le exploatezi fără a lăsa nesiguranţa să îşi facă simţită prezenţa. Simte teama, dar fă ce ai de făcut în ciuda ei. Fă un pas în necunoscut şi vezi ce se întâmplă.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Fii curajoasă şi pregătită să încerci lucruri noi. Încearcă să îţi dai seama care sunt acele planuri din viaţa ta în care ai nevoie de un nou început, după care ia taurul de coarne şi transformă ideile în realitate.

Provocările lui 2017:

Teama de necunoscut te-ar putea ţine în loc. Dacă te încăpăţânezi să te agăţi de lucruri care nu îţi mai sunt de folos, Universul te va forţa într-un fel sau altul să faci o schimbare. Cel mai bine ar fi să ai o atitudine proactivă.

Cifra personală 2

Este un an în care poţi încerca să îţi exprimi mai bine şi mai des emoţiile, lucrând astfel la relaţiile personale. Este o perioadă propice pentru a-ţi dezvolta latura intuitivă. Încearcă să obţii un echilibru în toate aspectele vieţii de zi cu zi şi să ai răbdare atunci când lucrurile nu evoluează cu viteza pe care ţi-o doreşti.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Este vital să te laşi dusă de val şi să nu forţezi lucrurile. Stabilizează proiectele începute anul trecut şi ai răbdare.

Provocările lui 2017:

Va fi un an plin de emoţii şi s-ar putea să fii mai sensibilă atunci când eşti criticată. Încearcă să cooperezi, să fii răbdătoare şi tolerantă. Evită reacţiile exagerate. Ocupă-te de emoţiile conflictuale şi de convingerile care te limitează, împiedicându-te să trăieşti o viaţă fericită şi armonioasă.

Cifra personală 3

Este un an în care poţi deveni un fluture social, fiindcă e o perioadă propice pentru distracţie şi noi prieteni. Planifică vacanţe, alege un nou hobby şi exploatează-ţi latura creativă. Este important să înveţi să te exprimi, indiferent de canalul ales în acest sens. Nu te limita!

Cum să profiţi din plin de acest an:

Relaxează-te şi nu lua lucrurile mult prea în serios. Fii sinceră, comunică şi învaţă să spui ce ai pe suflet. Descoperă ce te face fericită şi vânează acel ceva în fiecare zi. Permite-ţi să vezi lumea prin ochii unui copil, cu bucurie şi inima deschisă.

Provocările lui 2017:

S-ar putea să-ţi fie greu să te concentrezi anul acesta, însă cu un strop de disciplină în ceea ce priveşte gestionarea timpului şi a cheltuielilor, nu vei avea probleme prea mari.

Cifra personală 4

Construieşte o fundaţie solidă pentru viitor, care să te ajute să acţionezi conform planului la momentul potrivit. Va fi o provocare din punct de vedere mental şi fizic pe alocuri, însă merită să te străduieşti!

Cum să profiţi din plin de acest an:

Stabilitatea fizică, mentală, emoţională şi financiară sunt esenţiale, aşa că ai face bine să te concentrezi asupra sănătăţii anul acesta, să fii optimistă şi să rezolvi orice problemă din trecut, fără prea multă dramă asociată. De asemenea, pune-ţi bugetul la punct dacă vrei să stai liniştită!

Provocările lui 2017:

Este un an în care te vei lovi de obstacole şi întârzieri, aşa că dă dovadă de perseverenţă dacă vrei să îţi atingi ţelurile. Dedicarea îţi este pusă la încercare, aşa că dă tot ce ai mai bun şi recompensa nu va întârzia să apară.

Cifra personală 5

Se anunţă a fi un an dinamic, plin de schimbări, unele aşteptate, altele care te vor lua prin surprindere. Orice este posibil în 2017, aşa că foloseşte asta în avantajul tău şi fii cât mai aventuroasă cu putinţă. Asumă-ţi riscuri calculate şi experimentează cât mai mult.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Fii flexibilă şi lasă-te dusă de val. Aşteaptă-te la rezultate surprinzătoare. Întinde-ţi aripile, mergi înainte, acţionează şi fă cât mai multe schimbări. Este o perioadă ideală pentru socializare şi promovarea brandului personal.

Provocările lui 2017:

Energia ta este uşor împrăştiată, aşa că va trebui să depui efort pentru a rămâne cu picioarele pe pământ şi a obţine stabilitatea pe care ţi-o doreşti. Încearcă să nu începi prea multe lucruri în acelaşi timp. Autodisciplina şi moderaţia sunt esenţiale. Fii cât mai prezentă şi atentă cu putinţă şi nu face prea multe excese.

Cifra personală 6

Responsabilitatea şi sacrificiul vor fi teme recurente în 2017, iar relaţiile cu prietenii, familia şi toţi cei dragi îţi vor fi puse la încercare. Va trebui să găseşti un echilibru între a le oferi sprijin celor din jur şi a te ocupa de nevoile tale.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Concentrează-te pe a-ţi îmbunătăţi relaţiile cu cei dragi şi asumă-ţi faptul că pe unele, toxice, trebuie să le laşi în urmă. Este o perioadă propice pentru cei singuri, întrucât această cifră personală favorizează romantismul. Ai şanse mari să îţi găseşti perechea.

Provocările lui 2017:

Probleme legate de relaţiile cu cei dragi vor ieşi la suprafaţă şi va trebui să te ocupi de ele neapărat. Este un an în care cuplurile cu probleme majore vor alege să rămână sau nu împreună. Profită de ocazie pentru a duce relaţia la un alt nivel sau pentru a-i pune punct dacă aşa simţi.

Cifra personală 7

Anul acesta vei simţi nevoia să încetineşti ritmul, să faci un pas înapoi şi să te concentrezi asupra dezvoltării personale. Cu cât lucrezi mai mult cu tine în 2017, cu atât mai mult succes vei avea în relaţia cu cei din jur.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Capacitatea ta de cercetare şi înţelegere este la cote maxime pe tot parcursul anului, aşa că alege să studiezi domenii de interes, mai ales dacă au legătură cu psihologia sau metode alternative de a-ţi întări organismul.

Provocările lui 2017:

S-ar putea să nu te simţi la fel de motivată şi sociabilă ca până acum, ba chiar s-ar putea să îţi doreşti mai mult timp petrecut singură. Alocă-ţi timp pentru tine şi nu forţa lucrurile. Toate se întâmplă la momentul potrivit!

Cifra personală 8

Anul acesta accentul va fi pus pe afaceri, carieră, finanţe şi chestiuni legale. Din moment ce 8 este cifra echilibrului karmic, rezultatele obţinute depind în totalitate de eforturile, atitudinea şi intenţiile tale.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Este un ciclu în care poţi atrage lucrurile asupra cărora îţi concentrezi atenţia, aşa că adoptă o atitudine pozitivă şi redu temerile la tăcere. Cifra 8 guvernează legea cauzei şi efectului, aşa că este esenţial să fii sinceră şi să dai dovadă de integritate, fiindcă primeşti fix ceea ce dai.

Provocările lui 2017:

Pentru unii, vor exista oportunităţi de câştiguri financiare, recunoaştere profesională şi expansiune, în timp ce alţii vor înregistra pierderi la acest capitol. Ce semeni, aia culegi, aşa că ai grijă să munceşti mult, să fii sinceră şi să dai dovadă de compasiune.

Cifra personală 9

Cuvintele cheie pentru acest an sunt finalizare şi transformare. E important să laşi în urmă lucrurile care nu îţi mai sunt de folos, fie că este vorba despre un job, o prietenie, o locuinţă, o convingere sau un anumit tip de comportament.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Fii curajoasă, optimistă şi puternică. Acţionează având convingerea că totul va fi bine. Ai încredere în forţele tale, îmbrăţişează schimbarea şi mergi mai departe atunci când vezi că lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori. Deşi este un an în care poţi încheia multe capitole, nu te întrista, fiindcă este, de asemenea, un an al renaşterii şi compensaţiei.

Provocările lui 2017:

Dacă ţi-e teamă de necunoscut, va fi un an plin de emoţii. Iar dacă ţi-e greu să te adaptezi schimbărilor, cu siguranţă nu va fi un an pe placul tău. Încearcă să te îndrepţi către un nou început, convinsă fiind că eşti exact pe drumul potrivit pentru tine.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...fi un an pe placul tau. Incearca sa te indrepti catre un nou inceput, convinsa fiind ca esti exact pe drumul potrivit pentru tine. #feminisro ...
...şi fă cât mai multe schimbări. Este o perioadă ideală pentru socializare şi promovarea brandului personal. continuarea aici
...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 mai